- 22 Aralık 2021
- 409
- 391
- 43
İyi canım çok şükür 15+5 teyiz siz nekadarlık oldunuz nasıl gidiyor hamilelik
maşallah baya büyümüştür karnin zor zamanlarını atlattın darisi bize 11 haftalık olduk haftaya kontrol var 2 tarama testi var bulantılar devam kızları okula getirip götürüyorum yürüyüş oluyo bana şimdilik iyi gidiyor diyelim iyi olsun canım sahi hareketlerini hissetmeye basladinmiİyi canım çok şükür 15+5 teyiz siz nekadarlık oldunuz nasıl gidiyor hamilelik
Maşallah sizde baya büyümüşsünüz Allah nazarlardan saklasın ikili testte cinsiyet tahmini yapabilirler sorarsanız eğer . Sanki biraz belirginleşti bebiş kendini belli etmeye başlıyor . Hareketlerini hissedemiyorum henüz geceleri dinliyorum bazı ufak hisler oluyor ama bağırsak hareketleri mi anlayamıyorum biraz daha var sanırım anlayabilmem içinmaşallah baya büyümüştür karnin zor zamanlarını atlattın darisi bize 11 haftalık olduk haftaya kontrol var 2 tarama testi var bulantılar devam kızları okula getirip götürüyorum yürüyüş oluyo bana şimdilik iyi gidiyor diyelim iyi olsun canım sahi hareketlerini hissetmeye basladinmi
Değdi çok şükür inşallah tutar gerçekten zorlu süreç rabbim yardımcın olsunOf ooofff çok fazla yaaaa neyseki senin adına değmiş diyeliminşallah benimde aşılama tutarda gerek kalmaz
Amin çok teşekkür ederim. Estrofeme başladım bugün 3. Günüm. Verdikleri listede 7 mart gibi gözüküyor. Aslında hepinizin bilgisine tecrübesine ihtiyacım var. Bu süreç nasıl işliyor hiç bilmiyorum ve çok korkuyorum heyecanlıyım. şimdilik estrofem ve crinone jel yazıyor listede, jele 2 martta başlayacağım. Başka hangi ilaçlar eklenecek? Bu arada jeli kullandınız mı? Nasıl yapıcam hiç fikrim yoklotuscicegi26 tranfer ne zaman allah yardimcin olsun
sağol canım zaman çabuk geçiyor aslında belli olabilir cinsiyeti ama sebahattin bey söylemez 16 inci hafta ya kadar bence harekettir onlar ben hissediyordum o haftalarda gerçi benim kızlar hiç durmazlardi şimdide öyleler senin oğlan belki biraz usludur ağır abi olacaktırMaşallah sizde baya büyümüşsünüz Allah nazarlardan saklasın ikili testte cinsiyet tahmini yapabilirler sorarsanız eğer . Sanki biraz belirginleşti bebiş kendini belli etmeye başlıyor . Hareketlerini hissedemiyorum henüz geceleri dinliyorum bazı ufak hisler oluyor ama bağırsak hareketleri mi anlayamıyorum biraz daha var sanırım anlayabilmem için
allah kolaylık versin canım stres yapmamata çalış estorofem önce 3 tane kullandım transfer den sonra günde 6 tane kullandım cironene jel vermiyo protestan hapı fitil olarak günde 3 kere kullandiriyor kan sulandirici oscapar günde 1 tane ve progestan dex iğne günde 2 tane bunların hepsi ni sana transfer günü hemşireler anlatacak saatinde kullanmaya çalış ilk 3 gün en daha dikkatli olabilirsin genelde sürekli yatmana gerek yok ağır kaldırma ani harekhareket yapma ve sakin ol inşallah güzel habetlerinide duyarız buradan bunların dışında sormak istediğim birşey olursa seve seve cevaplarım tabikideAmin çok teşekkür ederim. Estrofeme başladım bugün 3. Günüm. Verdikleri listede 7 mart gibi gözüküyor. Aslında hepinizin bilgisine tecrübesine ihtiyacım var. Bu süreç nasıl işliyor hiç bilmiyorum ve çok korkuyorum heyecanlıyım. şimdilik estrofem ve crinone jel yazıyor listede, jele 2 martta başlayacağım. Başka hangi ilaçlar eklenecek? Bu arada jeli kullandınız mı? Nasıl yapıcam hiç fikrim yok
Amin çok teşekkür ederim. Estrofeme başladım bugün 3. Günüm. Verdikleri listede 7 mart gibi gözüküyor. Aslında hepinizin bilgisine tecrübesine ihtiyacım var. Bu süreç nasıl işliyor hiç bilmiyorum ve çok korkuyorum heyecanlıyım. şimdilik estrofem ve crinone jel yazıyor listede, jele 2 martta başlayacağım. Başka hangi ilaçlar eklenecek? Bu arada jeli kullandınız mı? Nasıl yapıcam hiç fikrim yok
ilaçlarla ilgili olarak protestan dex harici sağlık ocağına yazdirdim ben ama en pahalisida protestan dex zaten o yazık motor birde zor bulunuyor transfer günü aramaktansa daha önceden almani tavsiye ederim çünkü baya sıkıntı yaratıyor yani 12 haftalık plana kadar maddi manevi canına yeticek gözünü korkutmak gibi olmasınallah kolaylık versin canım stres yapmamata çalış estorofem önce 3 tane kullandım transfer den sonra günde 6 tane kullandım cironene jel vermiyo protestan hapı fitil olarak günde 3 kere kullandiriyor kan sulandirici oscapar günde 1 tane ve progestan dex iğne günde 2 tane bunların hepsi ni sana transfer günü hemşireler anlatacak saatinde kullanmaya çalış ilk 3 gün en daha dikkatli olabilirsin genelde sürekli yatmana gerek yok ağır kaldırma ani harekhareket yapma ve sakin ol inşallah güzel habetlerinide duyarız buradan bunların dışında sormak istediğim birşey olursa seve seve cevaplarım tabikide
Cevapladığınız için çok teşekkür ederim İlmek ilmek ne kadar zor aşamalardan geçiyoruz. Umarım ben de sizin gibi güzel haberi alırım da emeklerime uğraşlarıma değer. Crinone jeli görünce listede alınacak sandım bir iki eczaneye sordum bulamadım zaten. Progestan dex İğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz? Ben bugüne kadar kullandığım bütün iğneleri hastanede yaptırdım. Transferden sonra hastaneye gidip gelmek zor olur diye düşündüm. Nasıl yapılıyor merak ediyorım.sizleri sorularımla yorabilirimilaçlarla ilgili olarak protestan dex harici sağlık ocağına yazdirdim ben ama en pahalisida protestan dex zaten o yazık motor birde zor bulunuyor transfer günü aramaktansa daha önceden almani tavsiye ederim çünkü baya sıkıntı yaratıyor yani 12 haftalık plana kadar maddi manevi canına yeticek
Raporunuz varmıydı sizin benim yok sağlık ocağı oksaparı da yazıyor mu?Cevapladığınız için çok teşekkür ederim İlmek ilmek ne kadar zor aşamalardan geçiyoruz. Umarım ben de sizin gibi güzel haberi alırım da emeklerime uğraşlarıma değer. Crinone jeli görünce listede alınacak sandım bir iki eczaneye sordum bulamadım zaten. Progestan dex İğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz? Ben bugüne kadar kullandığım bütün iğneleri hastanede yaptırdım. Transferden sonra hastaneye gidip gelmek zor olur diye düşündüm. Nasıl yapılıyor merak ediyorım.sizleri sorularımla yorabilirimlütfen kusuruma bakmayın
yok canım yormak ne demek şu an ne kadar heyecanlı ve korku içinde olduğubu biliyorum anlıyorum seni sıkıntı yok yazarım ben çekinmeden sor lütfen oskopar ve protestan dex ı göbek çevresine yapıyoruz önce normal siringayla ilacı çekip ucunu ince uçlar değiştirip yapıyoruz oskopar hazır zaten sağlık ocağı oskapari tek kutu yazıyı rapor olmadan 10 tane var içinde raporu kadın doğuma dokdoruma başladığında cikartabilirsin birde prulutonu diye bir iğne var 5 günde bir kalçadan yapılıyor onu acil de yaptırdım ben hep progestan dex günde 2 tane olduğu için sürekli hastaneye gitmek zor olur gerek yok zaten alışınca yapılır göbek deliğinin 3 parmak altından yapılıyor allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canımCevapladığınız için çok teşekkür ederim İlmek ilmek ne kadar zor aşamalardan geçiyoruz. Umarım ben de sizin gibi güzel haberi alırım da emeklerime uğraşlarıma değer. Crinone jeli görünce listede alınacak sandım bir iki eczaneye sordum bulamadım zaten. Progestan dex İğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz? Ben bugüne kadar kullandığım bütün iğneleri hastanede yaptırdım. Transferden sonra hastaneye gidip gelmek zor olur diye düşündüm. Nasıl yapılıyor merak ediyorım.sizleri sorularımla yorabilirimlütfen kusuruma bakmayın
Çok tşk ederimyok canım yormak ne demek şu an ne kadar heyecanlı ve korku içinde olduğubu biliyorum anlıyorum seni sıkıntı yok yazarım ben çekinmeden sor lütfen oskopar ve protestan dex ı göbek çevresine yapıyoruz önce normal siringayla ilacı çekip ucunu ince uçlar değiştirip yapıyoruz oskopar hazır zaten sağlık ocağı oskapari tek kutu yazıyı rapor olmadan 10 tane var içinde raporu kadın doğuma dokdoruma başladığında cikartabilirsin birde prulutonu diye bir iğne var 5 günde bir kalçadan yapılıyor onu acil de yaptırdım ben hep progestan dex günde 2 tane olduğu için sürekli hastaneye gitmek zor olur gerek yok zaten alışınca yapılır göbek deliğinin 3 parmak altından yapılıyor allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canım
Ay o kadar yoğun çalışıyorum ki bebiş napiyo hoc bilmiyorum. Hiç sesi çıkmıyo. Belirtilerim de baya baya bitti. Hamile gibi hissetmiyorum kendimi kocaman göbeğim hariç
maşallah canım çok şanslısın o zaman beni bulantılar bitiriyor kaç haftalık oldunuz şımdıAy o kadar yoğun çalışıyorum ki bebiş napiyo hoc bilmiyorum. Hiç sesi çıkmıyo. Belirtilerim de baya baya bitti. Hamile gibi hissetmiyorum kendimi kocaman göbeğim hariçsizler nasilsiniz
bişey değil canım her zamanÇok tşk ederimverdiğiniz bilgiler için.