Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Tüm hamileleri tebrik ederim inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrularınızı. Ben de bu y Nicel bey ile aşılama tedavisine başladım. tutmazsa eğer tüp bebek düşüneceğiz güncel tüp bebek fiyatını söylermisimiz?
Inşallah kesilir canım. Ikimiz aynı hamilelik durumunu paylaşıyoruz. Allah yardımcımız olsun

Amin , teşekkür ederiz insallah hep beraber inşallah aşılama denemesi tutar . Tup bebek geçen sene fiyatı ya 11500 yada 12500 gibi birşeydi . Ama bunun dışında çok fazla ilaç parası ödeniyor bilgin olsun . Bir de başlangıçta bazı tahliller isteniyor hem senden hem eşinden onun için ayriyeten para ödeniyor. O da 750 liraydı galiba . Allah yardımcın olsun inşallah aşılamaya gebe kalırsın.

İnşallah çok teşekkür ederim bilgi için

Merhaba, ben transfer bekliyorum. Umarım aşılamada mutlu haberi alırsın tüp bebeğe gerek kalmaz. Bu süreç maddi manevi olarak çok sıkıntılı. İlk başta yapılan testler 1000 lira. Yılbaşından sonra zam geldi. Yumurta toplama 13.500. Transfer ücreti de 7 bin. İlaçlar 8-10 bin arası tutuyor. Yumurtalarının durumuna göre değişiyor. Rapor alabiliyorsan hemen başvur. 2 ayda çıkıyor. Bize yetişmedi. İlaç ücretlerinde baya indirim sağlıyormuş. Allah yardımcın olsun. Umarım kısa sürede güzel haberleri alırsın

Manevi yönünü saymıyorum maddi olarak bile çok yıpratıcı bi süreç . Şimdiden para biriktirmeye başlayım ben iyi dilekleriniz için de bilgi
için de çok teşekkür ederim

Benim önerim aşılamayla hiç vakit kaybetmeyin. Çünkü aynı ilaçları alıyorsunuz sonuçta da Çok düşük bir ihtimal oluyor. Bence direkt tüp bebek yaptırın.

Iyiyim canim bende bana da erkek gibi dedi ama kesin değil. 3 hafta sonra gidicem o zaman öğrenicem artık. Ikili taramam yemiz cıktı çok şükür
Gözün Aydın canım benm çok şükür sağlıkla gelsinler inşallah . bana da bir ay sonra gel detaylı ultroson var dediler . Ben bazen bir ay sabredemeyip devletten sıra yakalarsam birde oraya çıkıyorumaylakçılık benimkisi

Benim önerim aşılamayla hiç vakit kaybetmeyin. Çünkü aynı ilaçları alıyorsunuz sonuçta da Çok düşük bir ihtimal oluyor. Bence direkt tüp bebek yaptırın.
Çok şükür ki ne eşimde ne de bende bilinen bi sorun yok.29 yaşındayım. 2,5 yılı geçti ama olmadı Ben de aslında tüp bebek istedim ama nicel bey aşılama deneyelim dedi Hem kendimize hem doktorumuza bi şans verelim dedik Bakalım bu hafta aşılamam olacak dua edin bana

Fiyatlar ne kadar artmış. Geçen yıl raporlu herşey dahil 12 bin falan tutmuştu. Şimdi birde ilaçlara yüzde 37 zam gelecekmiş. Allah herkese yardım etsin. Zor zamanlardan geçiyoruz. İns çok masraf olmadan herkes bebeğine kavusur

Geçmiş olsun canım. Önlemini alıyorsun için rahat olsun. Gerisi kısmet artık. Olsaydı şimdiye dek olurdu diye düşünüyorum. Bazılarında sürekli kanama oluyor ama bebekte sıkıntı olmuyor. Hayırlısı olsun

Reactions: Siu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…