Allah razı olsun canım, inşallah hep iyi sağlıklı olalım ve hep güzel haberler verelimiyiyim bende seni merak ettim. aman iyi olmana çok sevindim. hepimiz iyi olalım
Inşallah kesilir canım. Ikimiz aynı hamilelik durumunu paylaşıyoruz. Allah yardımcımız olsun
Amin , teşekkür ederiz insallah hep beraberTüm hamileleri tebrik ederiminşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrularınızı. Ben de bu y Nicel bey ile aşılama tedavisine başladım. tutmazsa eğer tüp bebek düşüneceğiz güncel tüp bebek fiyatını söylermisimiz?
İnşallah çok teşekkür ederim bilgi içinAmin , teşekkür ederiz insallah hep beraberinşallah aşılama denemesi tutar . Tup bebek geçen sene fiyatı ya 11500 yada 12500 gibi birşeydi . Ama bunun dışında çok fazla ilaç parası ödeniyor bilgin olsun . Bir de başlangıçta bazı tahliller isteniyor hem senden hem eşinden onun için ayriyeten para ödeniyor. O da 750 liraydı galiba . Allah yardımcın olsun inşallah aşılamaya gebe kalırsın.
Rica ederimİnşallah çok teşekkür ederim bilgi için
Merhaba, ben transfer bekliyorum. Umarım aşılamada mutlu haberi alırsın tüp bebeğe gerek kalmaz. Bu süreç maddi manevi olarak çok sıkıntılı. İlk başta yapılan testler 1000 lira. Yılbaşından sonra zam geldi. Yumurta toplama 13.500. Transfer ücreti de 7 bin. İlaçlar 8-10 bin arası tutuyor. Yumurtalarının durumuna göre değişiyor. Rapor alabiliyorsan hemen başvur. 2 ayda çıkıyor. Bize yetişmedi. İlaç ücretlerinde baya indirim sağlıyormuş. Allah yardımcın olsun. Umarım kısa sürede güzel haberleri alırsınTüm hamileleri tebrik ederiminşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrularınızı. Ben de bu y Nicel bey ile aşılama tedavisine başladım. tutmazsa eğer tüp bebek düşüneceğiz güncel tüp bebek fiyatını söylermisimiz?
Manevi yönünü saymıyorum maddi olarak bile çok yıpratıcı bi süreç . Şimdiden para biriktirmeye başlayım benMerhaba, ben transfer bekliyorum. Umarım aşılamada mutlu haberi alırsın tüp bebeğe gerek kalmaz. Bu süreç maddi manevi olarak çok sıkıntılı. İlk başta yapılan testler 1000 lira. Yılbaşından sonra zam geldi. Yumurta toplama 13.500. Transfer ücreti de 7 bin. İlaçlar 8-10 bin arası tutuyor. Yumurtalarının durumuna göre değişiyor. Rapor alabiliyorsan hemen başvur. 2 ayda çıkıyor. Bize yetişmedi. İlaç ücretlerinde baya indirim sağlıyormuş. Allah yardımcın olsun. Umarım kısa sürede güzel haberleri alırsın
Limoncicegi43 nasilsin canim? Cinsiyet netleşti mi senin hiç sesin cikmi
Benim önerim aşılamayla hiç vakit kaybetmeyin. Çünkü aynı ilaçları alıyorsunuz sonuçta da Çok düşük bir ihtimal oluyor. Bence direkt tüp bebek yaptırın.Tüm hamileleri tebrik ederiminşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrularınızı. Ben de bu y Nicel bey ile aşılama tedavisine başladım. tutmazsa eğer tüp bebek düşüneceğiz güncel tüp bebek fiyatını söylermisimiz?
Iyiyim canim bende bana da erkek gibi dedi ama kesin değil. 3 hafta sonra gidicem o zaman öğrenicem artık. Ikili taramam yemiz cıktı çok şükürİyiyim canım evet netleşti oğluş geliyor sen nasılsın
Gözün Aydın canım benm çok şükür sağlıkla gelsinler inşallah .Iyiyim canim bende bana da erkek gibi dedi ama kesin değil. 3 hafta sonra gidicem o zaman öğrenicem artık. Ikili taramam yemiz cıktı çok şükür
Çok şükür ki ne eşimde ne de bende bilinen bi sorun yok.29 yaşındayım. 2,5 yılı geçti ama olmadıBenim önerim aşılamayla hiç vakit kaybetmeyin. Çünkü aynı ilaçları alıyorsunuz sonuçta da Çok düşük bir ihtimal oluyor. Bence direkt tüp bebek yaptırın.
Fiyatlar ne kadar artmış. Geçen yıl raporlu herşey dahil 12 bin falan tutmuştu. Şimdi birde ilaçlara yüzde 37 zam gelecekmiş. Allah herkese yardım etsin. Zor zamanlardan geçiyoruz. İns çok masraf olmadan herkes bebeğine kavusurMerhaba, ben transfer bekliyorum. Umarım aşılamada mutlu haberi alırsın tüp bebeğe gerek kalmaz. Bu süreç maddi manevi olarak çok sıkıntılı. İlk başta yapılan testler 1000 lira. Yılbaşından sonra zam geldi. Yumurta toplama 13.500. Transfer ücreti de 7 bin. İlaçlar 8-10 bin arası tutuyor. Yumurtalarının durumuna göre değişiyor. Rapor alabiliyorsan hemen başvur. 2 ayda çıkıyor. Bize yetişmedi. İlaç ücretlerinde baya indirim sağlıyormuş. Allah yardımcın olsun. Umarım kısa sürede güzel haberleri alırsın
Geçmiş olsun canım. Önlemini alıyorsun için rahat olsun. Gerisi kısmet artık. Olsaydı şimdiye dek olurdu diye düşünüyorum. Bazılarında sürekli kanama oluyor ama bebekte sıkıntı olmuyor. Hayırlısı olsunCanim günaydın sabaha kadar serum takılıydı. Her wc girdiğimde bir iki damla kan geliyor ve geçiyor. Pıhtı hastaneye geldiğimden beri olmadı. Surekli yatıyorum sadece wc ye kalkıyorum. Çok az başım ağrıyor. Korkmak istemiyorum ama o kanama aklıma geldikçe ödün patlıyor. Ayağa kalkmaya korkuyorum.
AminFiyatlar ne kadar artmış. Geçen yıl raporlu herşey dahil 12 bin falan tutmuştu. Şimdi birde ilaçlara yüzde 37 zam gelecekmiş. Allah herkese yardım etsin. Zor zamanlardan geçiyoruz. İns çok masraf olmadan herkes bebeğine kavusur
Aşılama 3,500 ilaçlarla testlerle vs. beraber 5 bin civarı tüp bebek fiyatı 16 bin ama ilaçlarla vs toplam 20—25 arası imiş şu an güncel fiyatlar.Dualarımız seninle canım rabbim aratmadan nasip etsin inşallah . Aşılama fiyatları ne kadar diyorlar .
Tüp bebek fiyatını en az o fiyat olarak düşün canım . 22 kasımda transferim oldu benim rahat 40 bin ₺ harcadım .Aşılama 3,500 ilaçlarla testlerle vs. beraber 5 bin civarı tüp bebek fiyatı 16 bin ama ilaçlarla vs toplam 20—25 arası imiş şu an güncel fiyatlar.
Of ooofff çok fazla yaaaa neyseki senin adına değmiş diyelimTüp bebek fiyatını en az o fiyat olarak düşün canım . 22 kasımda transferim oldu benim rahat 40 bin ₺ harcadım .