Çok güzel haber. Minicik bir kalp seninle berabersağlıkla kucağınıza alın.
Ben de lucrin bulamamıştım, internetten tek tek eczane numaralarını bakıp aramıştım. Kirmizitoprakta bir eczanede bulmuştum. Adini hatırlamıyorum, Istersen oradakileri bir arakızlar lucrine ihtiyacım var hiçbiryerde yok. Yardımcı olur musunuz
Buldum şimdi farklı bir yerdeBen de lucrin bulamamıştım, internetten tek tek eczane numaralarını bakıp aramıştım. Kirmizitoprakta bir eczanede bulmuştum. Adini hatırlamıyorum, Istersen oradakileri bir ara
Buldum şimdi farklı bir yerdebu ilaç sıkıntısı beni strese sokuyor. Birşey sorucam Opudan sonraki ilk adetim şimdilik trisequens ve lucrin almamı istediler. Birdahaki ay için siz neler kullandınız? hangilerini alıcam en azından hazırlıklı olurum
Ben tüm trisequensi tüm eczaneleri aramıştım. Yunus emre devlet hastanesi karşısında akbulut eczanesinde bulmuştum. Şubat ayında ilaçlara zam geleceği için depolar eczanelere ilaç vermiyormuş. Bizim eczacımız cimere şikayet açın demişti, ama bizim aynı gün ihtiyacımız var sonuçta.Merhaba hanımlar, trisequens cyloprognova estrofem ve lucrin hiçbiryerde bulamıyorum. Nerelere sormalıyım yardımcı olabilir misiniz?
Tüm ilaçları ayrı ayrı eczanelerde bulduk. Kapı kapı dolaşıp sorduk. Üstelik en kötüsü de özellikle lucrini kurumsuz hasta olduğum için alabildik. Bulamayacağım diye o kadar çok korktum ki, emek emek ne kadar zor aşamalarsan geçiyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsunBen tüm trisequensi tüm eczaneleri aramıştım. Yunus emre devlet hastanesi karşısında akbulut eczanesinde bulmuştum. Şubat ayında ilaçlara zam geleceği için depolar eczanelere ilaç vermiyormuş. Bizim eczacımız cimere şikayet açın demişti, ama bizim aynı gün ihtiyacımız var sonuçta.
Nicel Bey’in paylaştığı kişi sensin değil mi? Çok sevindim. Nasıl mutlu oldum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahO aldıklarını kullandiktan sonra estrofem kullandım transferden 1 hafta önce de progestan dex kullanmaya basladim diye hatirliyorum
EvetNicel Bey’in paylaştığı kişi sensin değil mi? Çok sevindim. Nasıl mutlu oldum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım Allah razı olsun, inşallah hep beraber . Cok tesekkur ederim .Ben de hikayeyi görünce kesin bir tanesi sizin dedim. Allah sağlıkla kucağınıza almaya ve bir ömür omuz omuza yaş almayı nasip etsin
627 cikti . Tek tuttu galiba ❤ hayırlısı
627 cikti . Tek tuttu galiba ❤ hayırlısı
Amin inşallah canım, değerin çok güzel pazartesi tekrar bakalım sonra kese kalp atışı bakalım dedi. Hayırlı olsun dedimasallah canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin tek yada çift hayırlısı sağlıklısı nicel bey birşey dedi mi
Balık yağı mi verdiler. Çok erken bence.ilk 3 ay balık yağı hapı kullanmama gerek yok dedi doktorum. Midem çok bulaniyodu onu içerken çünkü. ama folik asit önemliAmin inşallah canım, değerin çok güzel pazartesi tekrar bakalım sonra kese kalp atışı bakalım dedi. Hayırlı olsun dedisag olsun . Balik yağı verdiler bugün. Sabah akşam 1 er tane senin de mi sabah aksam balik yagi omega3
Evet ,galiba bende eksik gördü. Hem de sabah aksam 1 tane .Balık yağı mi verdiler. Çok erken bence.ilk 3 ay balık yağı hapı kullanmama gerek yok dedi doktorum. Midem çok bulaniyodu onu içerken çünkü. ama folik asit önemli
bencede güzel değerin evet omegrav diye yarısı balık yağı yari si vitamin bm günde bir tane alıyorum öğlen vitamini çok zor yutuyorum kocaman balık yağında sürekli ağzım da kokusu balık yemiş gıbı oluyor midem fena bugün çok kötü bulanıyor arada tutuyor mide nasıl olucak bakalımAmin inşallah canım, değerin çok güzel pazartesi tekrar bakalım sonra kese kalp atışı bakalım dedi. Hayırlı olsun dedisag olsun . Balik yağı verdiler bugün. Sabah akşam 1 er tane senin de mi sabah aksam balik yagi omega3
Evet aynısı canım benim ki de. Sabah birinden akşam birinden dedi . Hay allah bulantı kötü allahın izniyle inşallah geçecekbencede güzel değerin evet omegrav diye yarısı balık yağı yari si vitamin bm günde bir tane alıyorum öğlen vitamini çok zor yutuyorum kocaman balık yağında sürekli ağzım da kokusu balık yemiş gıbı oluyor midem fena bugün çok kötü bulanıyor arada tutuyor mide nasıl olucak bakalım