Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Ikiz güzel hangisini sevecegimizi şaşırıyoruz
Tabi zorlukları da var , ama her bebek aynı olmaz tabi ki , Allah gücünü veriyor ona göre. Mümkünse yanında bir yardımcı olsun , bizim 1 hafta benim annem, 1 hafta kayinvalidem geliyor saolsunlar.
Hamileyken sonlara doğru çok halsizlik olmuştu bende. Ikiz olunca extra sömürüyorlar tabi. Mutfak tezgahında bir ucundan diğer ucuna gidene kadar dinleniyordum. Ama doğumdan önceki gün de pazara gitmiştim öyle düşün
Benim iki bebekte hep aynı gitti , kilo boy hep yakındı birbirine. Gerilik, ya da ileri girme olabiliyor ama doktorlar ayarlıyor onu 2 gün sorun değil aslında yani 1 hafta 10 gün de olabilirm. Normal karşılıyorlar. Doktor olarak Ahmet cantug çalışkan i oneririm. Çok memnun kaldım ben hem hastaneden hem doktordan. Her soruma hemen cevap veriyordu mesaj da olsa, arama da olsa kısa sürede geri döner. Şimdi bile hala öyLe.
Bu arada istediği nekadar soru sorabilirsin canim hiç sorun değil. IKizlerden fırsat buldukça cevaplarım. Ama 2022 de ikiz annesi olacaklar konuyu takip et bence, çok guzeldestek oluyor insan birbirine.

sağol allah razı olsun evet ikiz çok güzel dir bencede hayırlısıyla güle güle buyut yavrularını canım

Beni de 12 gün sonra çağırdılar. O gün kaç haftalık olduğunu söyleyeceklermiş. O zamana kadar 5 haftalik mı 6 haftalik mı gebe olmuş olurum . Sen gittiğinde ne demişlerdi.
hmmm tam hatırlayamadım amaa 6+3 demişti galiba nicel hoca. benimki azıcık ağır ilerledi sonra gününe geldi.

Reactions: Siu
5+4 demişti doktor kalp atışı dinlediginde ama 5 veya 6 yada 7 haftalık oluyorlar kalp atışında
Çok teşekkür ederim canım, ben de merakla 12 geçsin diye bekleyeceğim. Bakalım ne diyecek . Maşallah, sen kavuşmuşsun Allah sağlık versin inşallah,

Ben bacaktan vurayım dedim bı kez oraya hiç girmiyor mosmor olmuştu En uygun göbek gibi

Ben bacaktan vurayım dedim bı kez oraya hiç girmiyor mosmor olmuştu En uygun göbek gibi
Kevgir gibi delik deşik olduk ki daha ben yolun başında sayılırım. allahin izniyle daha cok gun var onumde . Simdiden karnim mosmor oldu . Dayanabildigimmkadar dayanacağım sonra ben de danışarak kola yaparım belki. Tabi dr ne der bilmiyorum .

Kuzum bizimde hep aynı oldu morardı progestan dex i 9. Hafta da tamamen kestik çok şükür fakat oksapar hazır iğne olduğu İÇİN şırıngadaki havayı mutlaka aldır . Ben başta aldırmadan yapmışım aşırı morarma yaşadım . Progestan dex i 3 hafta öncesi bırakmama rağmen karnımın içi hep yumru yumru nasıl dağılacaklar bilmiyorım geçmedi

Inşallah biran önce biter canım . Neye gore karar veriyor acaba . Dramakaralicesi 1 olarak devam ediyormuş meselâ. Sen daha şanslısın sanki maşallah Allahım bize sabır ver rabbim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…