- 22 Aralık 2021
- 409
- 391
- 43
Omegrav sa sabah akşam demiştir o 2 li çünkü.Evet ,galiba bende eksik gördü. Hem de sabah aksam 1 tane .Et ve et ürünlerini yiyemem zaten genel olarakta .ceviz fındık gibi yiyorum ama yetersiz galiba . Folik asit bayadır kullanıyorum. Inşallah bulantı yaşamam et urunleri yiyemesemde yemeknyemegi çok seviyorum .
Ben 100 'lu paket aldım internettenkızlar beni bu progestan dex çok zorluyor iğne uçlarını çok zor temin ediyorum siz nereden alıyorsunuz resmen kabusun oldular fiyatını geçtim sürekli iğne ucu arıyoruzkeşke prulutunu devam ettirseydi nicel bey ona bile razı oldumbu ne böyle eşim kış günü deli gibi iğne ucu aradı madem öyle vurulmaşu gerek yanında iğnesibide beraber versinler haftaya cumartesi sebahattin beye randevu aldım inşallah keser yani şarkı 12 hafta kullanmak
bilmiyorum ki canım sürekli midem boğazimda geziyorum ama çok ilginç çabuk acikiyorumacikincada halsizlik doymama hissi oluyorEvet aynısı canım benim ki de. Sabah birinden akşam birinden dedi . Hay allah bulantı kötü allahın izniyle inşallah geçecek
bencede tek çözüm bu gibiBen 100 'lu paket aldım internetten
Sağol canım benim, inşallah . inşallah böyle güzel devam ederiz . Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağınıza alırız. Allahın izniyle buradan doğumlarımızı da paylasirizOmegrav sa sabah akşam demiştir o 2 li çünkü.
Hayırlı olsun canim Rabbim sana bağışlasın bebeğini. Değerin de çok güzel çıkmış bide bana ne diyodun benimkinden yüksek degerin
bilmiyorum ki canım sürekli midem boğazimda geziyorum ama çok ilginç çabuk acikiyorumacikincada halsizlik doymama hissi oluyoryiyincede bulantı başlıyor gel buyur burdan yak çözemedim
Hayırlısı olsun hamileliğinizEvet ,galiba bende eksik gördü. Hem de sabah aksam 1 tane .Et ve et ürünlerini yiyemem zaten genel olarakta .ceviz fındık gibi yiyorum ama yetersiz galiba . Folik asit bayadır kullanıyorum. Inşallah bulantı yaşamam et urunleri yiyemesemde yemeknyemegi çok seviyorum .
Çok teşekkür ederim .Hayırlısı olsun hamileliğinizBalık yağını uzun süredir veriyor bende kullandım eksiklikten değil
bi kaç kere kustum canım evet seninde başlamadan tadını çıkar hatta burnum kanadı kusarken oda coraspirin kullanıyoruz ya oskapar la birlikte fazla geliyormuş aile hekimimiz öyle dedigaliba benim de yakında başlayacak bulantı. Iki tane sende acıkmak çok normal inşallah.kusmazsin
Yaa kıyamam, yakında bana da olacağı o sırayla yaşıyoruz herşeyi. Hay Allahbi kaç kere kustum canım evet seninde başlamadan tadını çıkar hatta burnum kanadı kusarken oda coraspirin kullanıyoruz ya oskapar la birlikte fazla geliyormuş aile hekimimiz öyle dedi
Biz iğneleri tüp bebek merkezinden alıyorduk, orda,arkada,hemşirelerden isteyince veriyorlardı değişti mi acaba. Ya da hiç sormamış olabilirsiniz.kızlar beni bu progestan dex çok zorluyor iğne uçlarını çok zor temin ediyorum siz nereden alıyorsunuz resmen kabusun oldular fiyatını geçtim sürekli iğne ucu arıyoruzkeşke prulutunu devam ettirseydi nicel bey ona bile razı oldumbu ne böyle eşim kış günü deli gibi iğne ucu aradı madem öyle vurulmaşu gerek yanında iğnesibide beraber versinler haftaya cumartesi sebahattin beye randevu aldım inşallah keser yani şarkı 12 hafta kullanmak
aynen oradan bir daha hiç istemedim sizin de ikizler var dimi nasıl gidiyor uslularmi uyku durumları nasıl hamilelikte en çok zorlandığı biz şeyler nelerdi mesela benim biri diğerinden 2 gun geri de sizinde öyle olmus muydu çok sordum biliyorum ama endişeliyimBiz iğneleri tüp bebek merkezinden alıyorduk, orda,arkada,hemşirelerden isteyince veriyorlardı değişti mi acaba. Ya da hiç sormamış olabilirsiniz.
mrb canım aynen benimde öyle ben hemşireler sormuştum transfer günü karindanbdaha iyi emilim sağliyor dediler ben kizlarimda 9 ay kan sulandirici vurulmuştum karnim buyuunce bacaktan yapmıştım cumartesi kendi doldurma sorucam mutlaka allah hepimize kolaylık versin çok zor gerçektenKızlar slm, iğnelerden göbeğim çok acıyor , çok morardı ağlayarak iğne yapmaya başladım. Soran oldu mu hiç göbek dışında kola yapılır mı ki . ☹ ne zamana kadar günde 3 iğneye devam .
11.haftadan sesleniyorum. Benim sadece günde 2 ye düştü iğnelerimKızlar slm, iğnelerden göbeğim çok acıyor , çok morardı ağlayarak iğne yapmaya başladım. Soran oldu mu hiç göbek dışında kola yapılır mı ki . ☹ ne zamana kadar günde 3 iğneye devam .
11.haftadan sesleniyorum. Benim sadece günde 2 ye düştü iğnelerim
Daha en başındayız. 12. Haftada progesteronlari kesecekler ama oksapar sanırım doğuma kadar. Onu kesmeye kolay kolay doktorlar cesaret edemezler dedi doktorumdaha çok yolumuz var bizim
evet oskopar doğuma kadar devam çünkü ben ikisindede 9 ay vuruldum en azından 1 tane ye dusucek günde 3 tane hep aynı yerlere kötü oluyor gerçektenDaha en başındayız. 12. Haftada progesteronlari kesecekler ama oksapar sanırım doğuma kadar. Onu kesmeye kolay kolay doktorlar cesaret edemezler dedi doktorumtesti yapılmadığı icin
Ne zaman 2 ye düştü canım11.haftadan sesleniyorum. Benim sadece günde 2 ye düştü iğnelerim