Evet, öyle böyle dayandım canım ama çok merak da ediyorum , korkuyorum da , heyecan da yapıyorumhaklısın canım bende öyleydim ama ben 5.gün yapmıştım testisiz iyi dayandınız maşallah. korksanda en fazla 2 gün sonra göreceksin zaten. ben nicel hocadan duymak için bekleyebilmek isterdim ama yapım hiç öyle değil malesef bekleyemedim
iyi şanslar canım allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsunEvet, öyle böyle dayandım canım ama çok merak da ediyorum , korkuyorum da , heyecan da yapıyorum2 saat sonra test sonucumu paylasirim bakalim ne cikacak ❤
Oo canım net cikmis senin testler
Amin , inşallah inşallah inşallah.....❤iyi şanslar canım allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun
seninde çıkacak inşallah.Oo canım net cikmis senin testler
resim atsanna hemen. silik çıktıysa pozitif neden üzülüyosunDayanamadim şimdi yaptım testi , silik çıktı ☹
Senin ki gibi değil ama atayımresim atsanna hemen. silik çıktıysa pozitif neden üzülüyosun
benimki gibi olmak zorunda dadeğil zaten. testten teste göre bile değişir o sakın üzülme çok sevin hattaSenin ki gibi değil ama atayım
ödüm koptu inan ses çıkmayınca senden biraz tut sıkışık gibi olunca yap bakalım mutlaka sonuç verir 10 uncu gün çünkü yarına kadar nasıl beklicez simdi dimiMerhaba canım, testi yeni alabildim ama bu saatte çıkar mı acaba bilemedim . Ilk idrarla yapılması gerekmez mi bilemedim
Resim attim , yorumlarınızı alayım kızlarödüm koptu inan ses çıkmayınca senden biraz tut sıkışık gibi olunca yap bakalım mutlaka sonuç verir 10 uncu gün çünkü yarına kadar nasıl beklicez simdi dimi
ya sen buna mı üzülüyosunnn. tebrik ederim canım
mis gibi hamilesinResim attim , yorumlarınızı alayım kızlar
Gerçekten miliya sen buna mı üzülüyosunnn. tebrik ederim canım
Yaaa inanamiyorum gerçekten olmuş yani demimis gibi hamilesin