Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içinden geldiği gibi ağla canım. mutluluk gözyaşı bunlar. sağlıkla kucağına al inşallahKızlar ağlıyorum deli gibi tesekur ederim
Amiiin inşallah canım inşallah. Rabbim sağlıkla versin hepimizeiçinden geldiği gibi ağla canım. mutluluk gözyaşı bunlar. sağlıkla kucağına al inşallah
yarın sabah tekrarla ilk idrarla koyu çıkacaktır. vallahi çok sevindim yaAmiiin inşallah canım inşallah. Rabbim sağlıkla versin hepimize
Çok teşekkür ederim canım, ben de çok sevindim her yerinden ter boşaldı elim titredi. Karnımda ve tutunmuş inanamiyorum cok şükür allaha cok sukurler olsunyarın sabah tekrarla ilk idrarla koyu çıkacaktır. vallahi çok sevindim ya
Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim darısı başımıza
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun canım amin amin amin inşallah darısı başına kuzum ❤Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim darısı başımıza
Amin canım inşallah rabbim hepimizin kucağını doldursunMaşallah, rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
canım yeni gördüm sarjim bitmiş çok tebrik tebrik ederim rabbim devamını getirsin değerlerin güzel güzel karmaşık inşallah bakalım tekmitekmi cift mi sabah idrariyla yapmak ama rağmen çok güzel çıkmış canimbcok sevindim senin adınaResim attim , yorumlarınızı alayım kızlar
Cok tesekkur ederim canim, insallah devam eder guzel guzel . Ben de merak ediyorum bakalim.tek mi çift mı tuttu ❤. Sabah test yapmam artık bu kafi geldi , gerisi cumartesi kanda çıksın içine dogru dogmus gerçekten bravocanım yeni gördüm sarjim bitmiş çok tebrik tebrik ederim rabbim devamını getirsin değerlerin güzel güzel karmaşık inşallah bakalım tekmitekmi cift mi sabah idrariyla yapmak ama rağmen çok güzel çıkmış canimbcok sevindim senin adına
Çift hissediyorumÇok teşekkür ederim, Allah razı olsun canım amin amin amin inşallah darısı başına kuzum ❤
Çok güzel haber. Minicik bir kalp seninle beraber sağlıkla kucağınıza alın.Çok teşekkür ederim canım, ben de çok sevindim her yerinden ter boşaldı elim titredi. Karnımda ve tutunmuş inanamiyorum cok şükür allaha cok sukurler olsun
Acıbadem’in karsısındaki ada eczanesine uğramadınız mı orda oluyor geneldeMerhaba hanımlar, trisequens cyloprognova estrofem ve lucrin hiçbiryerde bulamıyorum. Nerelere sormalıyım yardımcı olabilir misiniz?
Baktım orda da yok maalesefAcıbadem’in karsısındaki ada eczanesine uğramadınız mı orda oluyor genelde
Inşallah hayırlısıylaÇift hissediyorum