- 28 Temmuz 2021
- 418
- 401
Çıkar canım benim ilki erken gebelik testiydi çift çıkınca ben gidip 2 test daha aldım biri normal biri erken . Onları da yaptım çok belirgin şekilde çıktı normaldede inşallah sende de çıkacaktıryarın sabah bir cesaret yapicam ama eşim normal gebelik testi almış onda cikarmiki
inşallah canım endişeli bekleyişÇıkar. Benimkiler de normal gebelik testiydi. Erken gebelik testini bi kere yaptım. Yarın 10. Gününüzse bence çıkar artik. Allah gönlüne göre versin. Inşallah pozitifdir
içini ferah tut endişelenme bebeğin tutundu annesineinşallah canım endişeli bekleyiş
yapabilirsek mutlaka yazicamiçini ferah tut endişelenme bebeğin tutundu annesineyarın güzel haberini ver bize
Bulantı var ama kusmuyorum şükür hic şikayetçi yok.Limoncicegi43 D drama kralicesi benimde ilk hamileliğimde 3 ay sonra başlamıştı bulantılar hatta iğne yapan hemsireye dert yanmistim da bulantılar ne zaman başlar diye sen bugünlerin ararsin demişti haklıymış ikinci dede 9 ay insan bulantı çekerim o daha fenaydi her halleri güzel ana zorlukları var
Aaa tebrik ederimm. Çok mutlu oldum. Hadi gözün aydın sağlıkla devam etsin insallahGünaydiiiiin arkadaşlar sabah test yaptım veeee çfit çizgi çıktı hayatımda ilk defa çift çizgi görüyorum çok güzel bir duyguymus üstelik kop koyu ve hemen çıktı allahım çok şükür inşallah devami da gelir rabbim isteyen herkese nasip etsin çok mutluyum❤
çok teşekkür ederim allah razı olsun amiiin ❤Aaa tebrik ederimm. Çok mutlu oldum. Hadi gözün aydın sağlıkla devam etsin insallah
Seviyorum sıkıntı yokta akşam girmeyecek oldu zorladım acıyor şimdiAylis16 sen nasılsın canım iğnelerle aran nasıl
Yaaaaa çok sevindim çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGünaydiiiiin arkadaşlar sabah test yaptım veeee çfit çizgi çıktı hayatımda ilk defa çift çizgi görüyorum çok güzel bir duyguymus üstelik kop koyu ve hemen çıktı allahım çok şükür inşallah devami da gelir rabbim isteyen herkese nasip etsin çok mutluyum❤
GöZün aydın canım benm rabbim sağlıkla kucağına Almayıda nasip etsin inşallahGünaydiiiiin arkadaşlar sabah test yaptım veeee çfit çizgi çıktı hayatımda ilk defa çift çizgi görüyorum çok güzel bir duyguymus üstelik kop koyu ve hemen çıktı allahım çok şükür inşallah devami da gelir rabbim isteyen herkese nasip etsin çok mutluyum❤
Kuzum sende iyisin dimi her sey yolunda?GöZün aydın canım benm rabbim sağlıkla kucağına Almayıda nasip etsin inşallah
çok sağol canım amiin darisi senin ve tüm isteyenlerin başına sendende duyacağız inşallah güzel haberlerYaaaaa çok sevindim çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çok sağol canım allah razı olsun hepimizinkini inşallahGöZün aydın canım benm rabbim sağlıkla kucağına Almayıda nasip etsin inşallah
Darısı senin de başına olacak insallah.Yaaaaa çok sevindim çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
BideDarısı senin de başına olacak insallah.
Bende şimdi doktordan çıktım. Keseyi riske sokmuyomus ama bi kanama alanı mevcutmuş hala. Çok yorulmak yok dedi. Kanama olabilir korkma dedi. Bide sat a göre değil transfere göre hesapladı öyle olunca ben bugün daha tam 7 haftalikmisim. Uygulamalara göre 7+3 gösteriyo
Ay benm doktorum devam et ilaçlarına dedi o karışmak istemedi. Nicel beyle görüş onu 3 ay kullanman gerek dedi. Devlete çıkmıştım birde tüp bebekten önce özele gidiyordum aşılama vs yaptırdığım o doktoruma çıkacağım yılbasındaj sonra belki o düşürür.BideLimoncicegi43 progestan dex i 1 e indirdi. Proluton depot u da 8 günde 1 e indirdi
Yaaa yerim onu maşallahDarısı senin de başına olacak insallah.
Bende şimdi doktordan çıktım. Keseyi riske sokmuyomus ama bi kanama alanı mevcutmuş hala. Çok yorulmak yok dedi. Kanama olabilir korkma dedi. Bide sat a göre değil transfere göre hesapladı öyle olunca ben bugün daha tam 7 haftalikmisim. Uygulamalara göre 7+3 gösteriyo