Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Limoncicegi43 D drama kralicesi benimde ilk hamileliğimde 3 ay sonra başlamıştı bulantılar hatta iğne yapan hemsireye dert yanmistim da bulantılar ne zaman başlar diye sen bugünlerin ararsin demişti haklıymış ikinci dede 9 ay insan bulantı çekerim o daha fenaydi her halleri güzel ana zorlukları var

Aaa tebrik ederimm. Çok mutlu oldum. Hadi gözün aydın sağlıkla devam etsin insallah

Yaaaaa çok sevindim çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

GöZün aydın canım benm rabbim sağlıkla kucağına Almayıda nasip etsin inşallah

Yaaaaa çok sevindim çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Darısı senin de başına olacak insallah.

Bende şimdi doktordan çıktım. Keseyi riske sokmuyomus ama bi kanama alanı mevcutmuş hala. Çok yorulmak yok dedi. Kanama olabilir korkma dedi. Bide sat a göre değil transfere göre hesapladı öyle olunca ben bugün daha tam 7 haftalikmisim. Uygulamalara göre 7+3 gösteriyo

Bide Limoncicegi43 progestan dex i 1 e indirdi. Proluton depot u da 8 günde 1 e indirdi

Bide Limoncicegi43 progestan dex i 1 e indirdi. Proluton depot u da 8 günde 1 e indirdi
Ay benm doktorum devam et ilaçlarına dedi o karışmak istemedi. Nicel beyle görüş onu 3 ay kullanman gerek dedi. Devlete çıkmıştım birde tüp bebekten önce özele gidiyordum aşılama vs yaptırdığım o doktoruma çıkacağım yılbasındaj sonra belki o düşürür.

Yaaa yerim onu maşallah bol bol dinlen Allahın izniyle guzel olacak her sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…