Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Benim de beyazların bitmesine 2 kaldı. Regl olup da gittin ve astrofeme başladın sanırım değil mi ? Ben henüz olmadım ama olacak gibiyim lekelenme oldu ben dw
Evet canım lekelenme oldu hemen sökülemedim maalesef 3.gün gittim o yuzden ☺️ hadi inşallah başla sende Allahın izniyle 😍

• Beğen
Reactions: Siu
Inşallah hayırlısı, kan tahlili mı yaptılar gittiğinde neye yapıldı, ne dendi sana canım
Rahime baktı kan tahlili yapmadı estrofem e başladım o kadar canım 27sinde tekrar çağırdı o zaman kalınlığa bakacak herhalde kan tahlili yapacak mı bilmiyorum ☺️

Rahime baktı kan tahlili yapmadı estrofem e başladım o kadar canım 27sinde tekrar çağırdı o zaman kalınlığa bakacak herhalde kan tahlili yapacak mı bilmiyorum ☺️
🙂 Allah yardımcımız olsun. Bu heyecan ve enerjin hiç bitmesin inşallah sonucun sağlıklı bir lgebelik.olsun. bana da o şekilde bakar o zaman . Günler geçmiyor hiç . Sag ol canim cevabın için.🙏

🙂 Allah yardımcımız olsun. Bu heyecan ve enerjin hiç bitmesin inşallah sonucun sağlıklı bir lgebelik.olsun. bana da o şekilde bakar o zaman . Günler geçmiyor hiç . Sag ol canim cevabın için.🙏
Hepimizin canım ya Allahın izniyle güzel olsun her sey 🌹 evet geçmiyor 🥺

• Beğen
Reactions: Siu
Arkadaşlar bi anda aşırı kanamam oldu işteyken. Acile gittim hemen kesin düştü diye. Doktor baktı bebek hala duruyomus. 1 hafta yatıcam nolur bana dua edin nolur beni bırakmasın bebegim😪😪

Arkadaşlar bi anda aşırı kanamam oldu işteyken. Acile gittim hemen kesin düştü diye. Doktor baktı bebek hala duruyomus. 1 hafta yatıcam nolur bana dua edin nolur beni bırakmasın bebegim😪😪
Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah 🤲 dualarım seninle 🤲 stres yaparsın illaki ama yapmamaya çalış bol bol dua et canım

Dualarım seninle canımm güzelce yat dinlen bebeğin bırakmasın seni sağlıkla büyüsün inşallah sen üzülürsen o da üzülür güzel enerji gönderelim güzel olsun her sey gönlünce olsun ♥️

Ah kuzum dualarım seninle rabbim büyük inşallah bi hafta sonra sağ Salim çıkarsın o hastaneden🥺 🤲çalıştığın işin ağır mı ne iş yapıyorsun🙁

Kan sulandırıcıları kestiler mi?
Bende de benzer durum oldu. Kanama alanı vardı hatta nicel bey baya olumsuz konuşmuştu. Kan sulandırıcıları kestiler. Bi süre az az devam etti sonradan kesildi kanama. İnşallah senin de aynı şekilde olur.

Hepinize teşekkür ederim. Coraspirin i kestiler sadece. Oksapar devam edecekmis. Yıl başına kadar evde tuvalet harici kalkmadan yatıcam. Ama cumartesi nicel hoca görecek durum ona göre netleşecek. Bebek şu an iyi ama etrafında kanama alanı varmış. Acildeki doktor yerleşme kanaması dedi ama ben bardaktan bosalirmiscasina hiç yerleşme kanaması duymamıştım. Çok korktum ilk başta bi anda kanama oldu ama şimdi tuvalete girdikçe geliyo doktor 5 6 gün sürer dedi. Nolucak bilmiyorum bakalım. Umarım iyidir. 😔😔

X