Aa çok iyi birinci kalite olması. İçin rahat olsun.Ne demekGayet anlaşılır olmuşembriyolog 5.güne girdiği gibi dondurdum dedi kalitesini sorunca 1.kalite diyebiliriz yeterli hücre sayısına gelmediği zaman donduramıyoruz dedi. canan hanım gebelik getiren embriyo demişti nicel bey çokta iyi değil demişti o yuzden kafam karıştı ama dediğin gibi deneyip görmem gerek nicel beyin bahsettiği embriyon olsun kenarda ama bunu farklı üslupla anlatınca bide hassasız artık son aşamalardayım yaşım küçük zor kaldırıyor vücudum psikolojim o yuzden böyle oldu ama şuan çok iyiyim bol bol dua ediyorum olursa çok mutlu oluruz olmazsa mücadeleye devam teşekkür ederim Allah razı olsun
Çok sağol canım. Diğeri yaşadı neyseki. Yok katlanması çok güzel senin. Her zaman sagliksiz olacak diye bişeyde yok. O bizde de oluyordu durmadan test yapıp duruyordukkaybınız için çok üzüldüm gerçekten. benimde embriyom için orta kalitenin biraz üstü dediler. bende kaybetmekten aşırı çok korkuyorum. o yüzden bu kadar paniğim hcg testi yaptırmadığım gün rahat uyku uyuyamıyorum. biliyorum ne olacaksa zaten o oluyo biz ne yaparsak yapalım önüne geçemiyoruz. ama duam allah isteyen herkese versin. tüp bebek süreci çok zor bi süreç maddi manevi ayakta kalmak çok zor. bide böyle kayıplar olunca dayanması daha zor.
ah umarım umarımÇok sağol canım. Diğeri yaşadı neyseki. Yok katlanması çok güzel senin. Her zaman sagliksiz olacak diye bişeyde yok. O bizde de oluyordu durmadan test yapıp duruyordukÖyle gerçekten İns geçecek hepsi.
Acıbademde ahmet cantuğ çalışkan a devam ettim ben. Gözüm kapalı tavsiye ederim. 10 tane doğursam 10 unda da ahmet beye giderim
ben ilk gebeliğimde problem çıkınca nicel hocanın yönlendirmesiyle acıbademde mine inan a gitmiştim. ondan da çok memnundum. inşallah kalp atışını duyabilirsem kararsızım hala bi tane de ümit hastanesinde erkek bi dr var onu da öneriyolar. acıbadem de doğum 10.500 tl olmuş diyolar :)Acıbademde ahmet cantuğ çalışkan a devam ettim ben. Gözüm kapalı tavsiye ederim. 10 tane doğursam 10 unda da ahmet beye giderim
Mine hanımı duydum ben de, arkadaşlarım gidiyor. Ama hep çok kalabalıkmış.ben ilk gebeliğimde problem çıkınca nicel hocanın yönlendirmesiyle acıbademde mine inan a gitmiştim. ondan da çok memnundum. inşallah kalp atışını duyabilirsem kararsızım hala bi tane de ümit hastanesinde erkek bi dr var onu da öneriyolar. acıbadem de doğum 10.500 tl olmuş diyolar :)
bakalım o aşamaya geliriz inşallah o zaman bakıcaz durumaMine hanımı duydum ben de, arkadaşlarım gidiyor. Ama hep çok kalabalıkmış.
Fiyatlar çok artmış
Ben başta Murat Senola gittim. İkiz olduğu icin beni Tıpta Melih Velipasaoglu na yönlendirdi. Melih bey mükemmel bı doktor. Onda devam ettim.Tabi randevu almak zor yönlendirme nedeniyle kabul etti beni. Tıp fakültesinin ilgisinede hayran kaldım. Özelde öyle ilgi görmedim. Murat beyi ise malesef beğenmedim.
Bana sormamışsın ama ben de cvp vereyim nicel bey beni ahmet cantug çalışkana yönlendirmişti, onda başladım, doğumu mu da o doktorda yaptım, memnun kaldım çok, her aradığımda ya hemen açtı ya da çok kısa sürede geri döndü, her mesajima güzelce cvp verdi . Acibademde doğum yaptığım için de memnunum, ahmet bey olduğu içinde. Kendisi çok sakin, insanı strese sokmayan , gereksiz şeyler konuşmayan bir doktor. Tavsiye ederim. Eli de çok hafif, 15 dk da oldu sezeryanim.
Aa olur mu iyi ki cevap verdin hiç aklımda yokken bi hoca daha var bak aklımda. Benim için sakinlik çok önemli çünkü ben çok puanıyımdır. Mine hocayı düşünüyodum ama dediginiz gibi çok kalabalikBana sormamışsın ama ben de cvp vereyim nicel bey beni ahmet cantug çalışkana yönlendirmişti, onda başladım, doğumu mu da o doktorda yaptım, memnun kaldım çok, her aradığımda ya hemen açtı ya da çok kısa sürede geri döndü, her mesajima güzelce cvp verdi . Acibademde doğum yaptığım için de memnunum, ahmet bey olduğu içinde. Kendisi çok sakin, insanı strese sokmayan , gereksiz şeyler konuşmayan bir doktor. Tavsiye ederim. Eli de çok hafif, 15 dk da oldu sezeryanim.
Bilmiyorum ama bence canınadır. Çünkü kalp için erken değil mi dahaKızlar kızlarrr ilk kalp atışı kese muayenesinde nicel bey normal ultrosonmu vajinal ultroson mu yapıyor
Vajinal dir yazacaktimBilmiyorum ama bence canınadır. Çünkü kalp için erken değil mi daha
Eşimde görmek isteyecek muhtemelen . Biraz vajinal olursa diye çekindimVajinal dir yazacaktim
Vajinal bakıyor. Duyulmaz diğer türlü çünkü çok küçük oldukları içinKızlar kızlarrr ilk kalp atışı kese muayenesinde nicel bey normal ultrosonmu vajinal ultroson mu yapıyor
Yaaa . Eşiniz girmişmiydi pekiVajinal bakıyor. Duyulmaz diğer türlü çünkü çok küçük oldukları için
Valla artık her sey normal oluyor böyle süreçlerden geçtikten sonra. Hic nasıl muayene edildigiyle o heyecanla çok ilgilenmiyor insan.Yaaa . Eşiniz girmişmiydi peki
Valla artık her sey normal oluyor böyle süreçlerden geçtikten sonra. Hic nasıl muayene edildigiyle o heyecanla çok ilgilenmiyor insan.