- 28 Temmuz 2021
- 418
- 401
kalbi duyduk keseyi gördük çok şükür darısı senin olsun D drama kralicesiLimoncicegi43 bugün kaçta randevun? güzel haberlerini bekliyoruz
Herşey yolunda estrofemi bıraktık artık kendi doktoruma devam edeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalbi duyduk keseyi gördük çok şükür darısı senin olsun D drama kralicesiLimoncicegi43 bugün kaçta randevun? güzel haberlerini bekliyoruz
Ayy nasıl sevindim ne mutlu sana. Inşallah bende görebilirim. Eşini aldı mi icerikalbi duyduk keseyi gördük çok şükür darısı senin olsun D drama kralicesi
İnşallah kuzum rabbim sanata yaşatsın inşallahevet aldılar hemşire sende girebilirsin dediAyy nasıl sevindim ne mutlu sana. Inşallah bende görebilirim. Eşini aldı mi iceri
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canımkalbi duyduk keseyi gördük çok şükür darısı senin olsun D drama kralicesi
İlk transferim 7 yıl önce Fatih beyin döneminde olmuştu, oradan kalma 4 embriyoyu dondurdum,oğlum büyüdüğü için yeniden tedaviye başlamaya karar verdik. Bu kez Nicel Bey vardı. Fatih Bey sıcak kanlı ,son derece pozitif inanilmaz ilgiliydi. Transfer işlemi sorasi beni çok yureklendirdi.sonucumun pozitif olacağına emindim,cok rahat ve huzurlu bi süre geçirdim sayesinde ve sonucum pozitif geldi.Gayet anlaşılır olmuş embriyolog 5.güne girdiği gibi dondurdum dedi kalitesini sorunca 1.kalite diyebiliriz yeterli hücre sayısına gelmediği zaman donduramıyoruz dedi. canan hanım gebelik getiren embriyo demişti nicel bey çokta iyi değil demişti o yuzden kafam karıştı ama dediğin gibi deneyip görmem gerek nicel beyin bahsettiği embriyon olsun kenarda ama bunu farklı üslupla anlatınca bide hassasız artık son aşamalardayım yaşım küçük zor kaldırıyor vücudum psikolojim o yuzden böyle oldu ama şuan çok iyiyim bol bol dua ediyorum olursa çok mutlu oluruz olmazsa mücadeleye devam teşekkür ederim Allah razı olsun
Sonu pozitif olmasına çok sevindim Allah size bağışlasın Evet beni üzen söyleyiş tarzları üslup ama herkesin karakteri farklı farklı. Doktorumu seviyorum güveniyorum en başlarda çok takmıyordum fakat ilerledikçe tedavi hassaslaşıyoruz böyle bir yaklaşım beklemek en doğal hakkımız oluyor. Olsun biz kendi kendimize moral vericez Allahın izniyle güzel olsun her seyİlk transferim 7 yıl önce Fatih beyin döneminde olmuştu, oradan kalma 4 embriyoyu dondurdum,oğlum büyüdüğü için yeniden tedaviye başlamaya karar verdik. Bu kez Nicel Bey vardı. Fatih Bey sıcak kanlı ,son derece pozitif inanilmaz ilgiliydi. Transfer işlemi sorasi beni çok yureklendirdi.sonucumun pozitif olacağına emindim,cok rahat ve huzurlu bi süre geçirdim sayesinde ve sonucum pozitif geldi.
Fakat Nicel bey tam tersi oldukça negatif davrandı, embriyolar iyi degil, rahim iyi değil, bir sürü olumsuz şey söyledi. İnanmadim tutacağına, denemek için denedim,benimle asla muhatap olmadı, güler yüzünü hiç görmedim. 7. Gün kan testi yaptırdım boşuna ilaçları kullanmayayim nasıl olsa negatif diye...
Sonucum pozitif geldi, 14. Güne kadar evet hamilesin demedi bi türlü:) Nihayet 14. Gün tebrik ederim,12 Gün sonra gelin kalp atışını duyalım bu iş burada bitsin dedi tuhaf bi tavırla. Öyle öfkelendim ki gitmedim bidaha. İşin de çok iyi bunu biliyorum fakat moral motivasyon bizler için birinci sırada, keske bunu da göz ardı etmese...
Teşekkürler, Rabbim size de nasip etsin tez zamanda .Sonu pozitif olmasına çok sevindim Allah size bağışlasın Evet beni üzen söyleyiş tarzları üslup ama herkesin karakteri farklı farklı. Doktorumu seviyorum güveniyorum en başlarda çok takmıyordum fakat ilerledikçe tedavi hassaslaşıyoruz böyle bir yaklaşım beklemek en doğal hakkımız oluyor. Olsun biz kendi kendimize moral vericez Allahın izniyle güzel olsun her sey
Sağolun Allah razı olsun işte bilmeyince ben naptın acaba diyorum ama öğrendim artık ah inşallahTeşekkürler, Rabbim size de nasip etsin tez zamanda .
Aynen öyle, kişisel algılamamak lazım tavrını. Yapısı öyle demek ki. Önemli olan dogum doktorunuz bu süreç geçici sonuçta
Estrofem e devam 27sinde gidicem sen nasılsın iyi misin canım?
Aylis16 slm , estrofemi ne zaman başladın en son tresquens beyaz kullanıyordun adetin kırmızılar da mı olduEstrofem e devam 27sinde gidicem sen nasılsın iyi misin canım?
Canim bende doktor önerisi vermek istedim ümit hastanesinde dilek Ulusoy mükemmel bir doktor ilgili ve sakin senide sakinleştirici bir doktor benim gebeliğim riskli geçti biraz gayet mükemmel işini riske atmayan temkinli biri ve de çok güler yüzlü istediğinizi danisa biliyorsun ve her an cep telefonndan ulaşabilirsiniz. Benim eşim çok pimpirikliydi eşimin sorularına gayet güzel cevap verip iletişim kuruyordu bizi sakinlestiriyordu.Bilmiyorum ama bence canınadır. Çünkü kalp için erken değil mi daha
Ay napayım cumartesiyi bekliyorum ultrason için. Korkudan meraktan ölücem. Hiç kasik ağrım da kalmadı korkuyom bisey olacak diye kafayı bozdum iste iyice
Kesinlikle katılıyorum, benim de doktorum kendisi . O kadar memnunum ki..Canim bende doktor önerisi vermek istedim ümit hastanesinde dilek Ulusoy mükemmel bir doktor ilgili ve sakin senide sakinleştirici bir doktor benim gebeliğim riskli geçti biraz gayet mükemmel işini riske atmayan temkinli biri ve de çok güler yüzlü istediğinizi danisa biliyorsun ve her an cep telefonndan ulaşabilirsiniz. Benim eşim çok pimpirikliydi eşimin sorularına gayet güzel cevap verip iletişim kuruyordu bizi sakinlestiriyordu.
Umit hastanesinde doğum ne kadar biliyo musunuzCanim bende doktor önerisi vermek istedim ümit hastanesinde dilek Ulusoy mükemmel bir doktor ilgili ve sakin senide sakinleştirici bir doktor benim gebeliğim riskli geçti biraz gayet mükemmel işini riske atmayan temkinli biri ve de çok güler yüzlü istediğinizi danisa biliyorsun ve her an cep telefonndan ulaşabilirsiniz. Benim eşim çok pimpirikliydi eşimin sorularına gayet güzel cevap verip iletişim kuruyordu bizi sakinlestiriyordu.
Kız o cumartesi gelmek bilmiyor bende o haftayı çok zor geçirmiştim günler geçmek bilmedi. Cuma gitmiştim. Ne güzel işte ağrın yok herşey yolunda demekki benimde ağrılarım yok çok şükürAy napayım cumartesiyi bekliyorum ultrason için. Korkudan meraktan ölücem. Hiç kasik ağrım da kalmadı korkuyom bisey olacak diye kafayı bozdum iste iyice
İyiyim canım bende nolsun Eskişehir sürecimiz bitti şükür evde günleri geçirmeye çalışıyorumEstrofem e devam 27sinde gidicem sen nasılsın iyi misin canım?
Ay herşeyin yolunda olduğunu bi bilsem herşey çok belirsiz geliyo. Hamileyim diyemiyorum hala korkudan. Düşün hala kimseye demedim. Insallah haftaya bugün rahat bi nefes almış oluruzKız o cumartesi gelmek bilmiyor bende o haftayı çok zor geçirmiştim günler geçmek bilmedi. Cuma gitmiştim. Ne güzel işte ağrın yok herşey yolunda demekki benimde ağrılarım yok çok şükür
İnşallah canım güzel düşün bunaltma kendini kalp sesini duyunca söylersin yakınlarına. Hepimizin bebişi Allah’a emanet inşallah kucağımıza almayı nasip eder rabbimAy herşeyin yolunda olduğunu bi bilsem herşey çok belirsiz geliyo. Hamileyim diyemiyorum hala korkudan. Düşün hala kimseye demedim. Insallah haftaya bugün rahat bi nefes almış oluruz