- 28 Temmuz 2021
- 418
- 401
Günaydınnnnkızlar günaydın. Gününüz güzel geçsin. Sonuç bekleyen arkadaşlarım haberdar edin bizi de
yok bugün yapmadım artık canım 2 günde 1 yapayım dedim. yarın yaparım. senin bugün test günü değil mi?Günaydınnnntest yaptın mı bugün de canm
Tamam canım haberlerini bekliyorumyok bugün yapmadım artık canım 2 günde 1 yapayım dedim. yarın yaparım. senin bugün test günü değil mi?
oyy maşallah ne kadar yüksek değerin. ikiz mi yoksaaTamam canım haberlerini bekliyorum
Evet test günüm 2300 çıktı değerim çok şükür katladı ikiye
Yok tek embriyo transferi yapıldıoyy maşallah ne kadar yüksek değerin. ikiz mi yoksaa
Daha koyu olması gerekiyor tabi de herkesin hcg si hızla artmıyor sonuçta o yuzden bilemiyorum kanda daha iyi görürsün gibi geliyorKızlar gunaydin. Size 6.gün testimi atmıştım. Bugünde 8.gün sizce koyulaşma olmus mu? Sanki bekledigim kadar olmamış. Testlerin markası labquick.
Canım ya kan ver yada erken gebelik testi yap derim . Bugünki testinde ikinci çizgi biraz gözüküyor erken testte daha net gözükebilir.Kızlar gunaydin. Size 6.gün testimi atmıştım. Bugünde 8.gün sizce koyulaşma olmus mu? Sanki bekledigim kadar olmamış. Testlerin markası labquick.
benim ilkinde de 2 katı artış olmadı da korkum aynısı olması. o yüzden korkuyorum.Daha koyu olması gerekiyor tabi de herkesin hcg si hızla artmıyor sonuçta o yuzden bilemiyorum kanda daha iyi görürsün gibi geliyor
test alacak zamanım olmuyo ki eczanelere yetişemiyorum. ay beklemek ne kadar zor. sanki sizinkiler daha koyulardı markadan dolayı olabilir miCanım ya kan ver yada erken gebelik testi yap derim . Bugünki testinde ikinci çizgi biraz gözüküyor erken testte daha net gözükebilir.
Kendi kendine evham yapma , sakin ol , inşallah yolunda gider her sey.benim ilkinde de 2 katı artış olmadı da korkum aynısı olması. o yüzden korkuyorum.
test alacak zamanım olmuyo ki eczanelere yetişemiyorum. ay beklemek ne kadar zor. sanki sizinkiler daha koyulardı markadan dolayı olabilir mi
Bence hamilelik var HCG yukselmis belli. inşallah sağlıklı olsun.Kızlar gunaydin. Size 6.gün testimi atmıştım. Bugünde 8.gün sizce koyulaşma olmus mu? Sanki bekledigim kadar olmamış. Testlerin markası labquick.
canım sen napcaksın şimdi tekrar gidecek misin yoksa direk kese için mi gideceksinCanım ya kan ver yada erken gebelik testi yap derim . Bugünki testinde ikinci çizgi biraz gözüküyor erken testte daha net gözükebilir.
Maşallah canım çok guzel çıkmış hayırlı olsun inşallahbu arada bu da sondu artık daha teEki Görüntüle 2966477 st yapmam günüme kadar koyulaşmıyosa da elimden bişey gelmiyosağdaki erken gebelik soldaki de her gün yaptığım koyulaşma takip ettiğim test. 9. günüm bugün. gebeliğe sevinemiyorum ilki gibi olacak artmayacak diye korkuyorum sadece. başınızı çok ağrıttım kusura bakmayın
Peki sence 1 gün önceki attığım resme göre soldaki test koyulasmis mi? Teşekkür ederim daim olur insallahMaşallah canım çok guzel çıkmış hayırlı olsun inşallah
Koyulaşmış kaset testte benim arkadaşım 5 haftalık ken seninkiyle aynıydı 300lerde çıkmasına rağmen korkma tadını çıkar insan korkudan yapamıyor biliyorum ama artık mutlu olma sırası canımPeki sence 1 gün önceki attığım resme göre soldaki test koyulasmis mi? Teşekkür ederim daim olur insallah
Oh çok şükür canım erken testte ne kadar da net çıkmış rabbim kucağına almayı sağlıkla ilerlemeyi nasip etsinbu arada bu da sondu artık daha teEki Görüntüle 2966477 st yapmam günüme kadar koyulaşmıyosa da elimden bişey gelmiyosağdaki erken gebelik soldaki de her gün yaptığım koyulaşma takip ettiğim test. 9. günüm bugün. gebeliğe sevinemiyorum ilki gibi olacak artmayacak diye korkuyorum sadece. başınızı çok ağrıttım kusura bakmayın
Allahım inşallah ya bu sevinç daim olsunKoyulaşmış kaset testte benim arkadaşım 5 haftalık ken seninkiyle aynıydı 300lerde çıkmasına rağmen korkma tadını çıkar insan korkudan yapamıyor biliyorum ama artık mutlu olma sırası canım
Aklıma sen soktun erken testi zaten.Oh çok şükür canım erken testte ne kadar da net çıkmış rabbim kucağına almayı sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin
Benim 12 hap kaldı beyazlardayım bende merak ediyorumKızlar merhaba , bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim . Trisequens kullanan oldu mu aranızda kullandıysanız ne zaman adet gördünüz, haplar bitince mı bitmeden mı?