Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Kızlar gunaydin. Size 6.gün testimi atmıştım. Bugünde 8.gün sizce koyulaşma olmus mu? Sanki bekledigim kadar olmamış. Testlerin markası labquick.

Eklentiler

• 20211207_101952.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 52
  • 20211207_101926.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar gunaydin. Size 6.gün testimi atmıştım. Bugünde 8.gün sizce koyulaşma olmus mu? Sanki bekledigim kadar olmamış. Testlerin markası labquick.
Daha koyu olması gerekiyor tabi de herkesin hcg si hızla artmıyor sonuçta o yuzden bilemiyorum kanda daha iyi görürsün gibi geliyor

Daha koyu olması gerekiyor tabi de herkesin hcg si hızla artmıyor sonuçta o yuzden bilemiyorum kanda daha iyi görürsün gibi geliyor
benim ilkinde de 2 katı artış olmadı da korkum aynısı olması. o yüzden korkuyorum.
Canım ya kan ver yada erken gebelik testi yap derim . Bugünki testinde ikinci çizgi biraz gözüküyor erken testte daha net gözükebilir.
test alacak zamanım olmuyo ki eczanelere yetişemiyorum. ay beklemek ne kadar zor. sanki sizinkiler daha koyulardı markadan dolayı olabilir mi

Kendi kendine evham yapma , sakin ol , inşallah yolunda gider her sey.

bu arada bu da sondu artık daha test yapmam günüme kadar koyulaşmıyosa da elimden bişey gelmiyo sağdaki erken gebelik soldaki de her gün yaptığım koyulaşma takip ettiğim test. 9. günüm bugün. gebeliğe sevinemiyorum ilki gibi olacak artmayacak diye korkuyorum sadece. başınızı çok ağrıttım kusura bakmayın

Maşallah canım çok guzel çıkmış hayırlı olsun inşallah

Peki sence 1 gün önceki attığım resme göre soldaki test koyulasmis mi? Teşekkür ederim daim olur insallah
Koyulaşmış kaset testte benim arkadaşım 5 haftalık ken seninkiyle aynıydı 300lerde çıkmasına rağmen korkma tadını çıkar insan korkudan yapamıyor biliyorum ama artık mutlu olma sırası canım

Oh çok şükür canım erken testte ne kadar da net çıkmış rabbim kucağına almayı sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin

Allahım inşallah ya bu sevinç daim olsun
Oh çok şükür canım erken testte ne kadar da net çıkmış rabbim kucağına almayı sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin
Aklıma sen soktun erken testi zaten.

Canim kizlar

Kızlar merhaba , bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim . Trisequens kullanan oldu mu aranızda kullandıysanız ne zaman adet gördünüz, haplar bitince mı bitmeden mı?

Kızlar merhaba , bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim . Trisequens kullanan oldu mu aranızda kullandıysanız ne zaman adet gördünüz, haplar bitince mı bitmeden mı?
Benim 12 hap kaldı beyazlardayım bende merak ediyorum şiddetli kasık alt karın ağrım var senin var mı?

Reactions: Siu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…