- 4 Aralık 2017
- 1.327
- 3.004
3 ay bitince daha rahat edeceksin inşallahGeceleri veriyorum canim. Dikkat edeyim. Benimkide obur ne marka versem kabul ediyor. Oy yerim senin sıkıntılar bitiyor canım az kaldıBu süt meselesi sıkıntı ya süt yetiyor mu, yetmez mi anlasilmiyor. Neyseki saat tutup emzirme donemi bitti. Uyuyorsa kaldirmiyorum rahat ettim.
Ay ne güzel dedin. İlk ay gerçekten zordu özellikle ilk 15 gün3 ay bitince daha rahat edeceksin inşallahEn zoru bana ilk 3 ay gelmişti
Benim bundan biraz daha netti 1446 çıkmışti HCG. Düşük çıkmaz bence 700-800 civarı olur diye düşünüyorum. İns bu son olsunKızlar yarın test günüm dualarınıza talibim inşallah çok düşük bi değer çıkmaz. Bu mübarek cuma gününde allah hepimizin yüzünü güldürsün
Ayy baya belli etmiş kendini bebişinKızlar yarın test günüm dualarınıza talibim inşallah çok düşük bi değer çıkmaz. Bu mübarek cuma gününde allah hepimizin yüzünü güldürsün
Ah ağzınız bal yesinBenim bundan biraz daha netti 1446 çıkmışti HCG. Düşük çıkmaz bence 700-800 civarı olur diye düşünüyorum. İns bu son olsun
Dimi dimi darısı tez vakitte sizeAyy baya belli etmiş kendini bebişin
Dualarımız seninle canım yarın hayırlısıyla güzel haberlerle döneceksin inşallah testlerin çok güzel belli olmuşKızlar yarın test günüm dualarınıza talibim inşallah çok düşük bi değer çıkmaz. Bu mübarek cuma gününde allah hepimizin yüzünü güldürsün
30 ekimde adetim başladı 22 kasımda transferim vardıAdetten kaç gün sonra transfer oldunuz?
Nar suyu falan içtin mi bir faydası var mı sence30 ekimde adetim başladı 22 kasımda transferim vardı
Hiç bişey içmedim kuzum . Saldım takmadım kafaya duamı ettim oturdum.Nar suyu falan içtin mi bir faydası var mı sence
Anladım canım teşekkür ederimHiç bişey içmedim kuzum . Saldım takmadım kafaya duamı ettim oturdum.ilk dört günden sonra da ayaklandım her işimi gördüm
Senin ne kadar zamanın kaldıAnladım canım teşekkür ederim
Bugun adet oldum ama sökülmesini bekleyeceğim pazartesi giderim gibi geliyor kalbim küt kütSenin ne kadar zamanın kaldı
Yaaa ozaman senin transfer yeni yılda olabilirBugun adet oldum ama sökülmesini bekleyeceğim pazartesi giderim gibi geliyor kalbim küt küt
Bende 22. Günümde transfer oldum. Son kontrolünde endometrium 12mm demişti. Nicel hoca pek onermiyo öyle nar suyu gibi şeyleri ama ben her gün 1 dilim ananas yemiştim.transfer sonrası yasaklandı yemrdimAdetten kaç gün sonra transfer oldunuz?
Yoo çok iyi maşallahKızlar sonucum 432 cikti. Nasıl sizce? Sizinkilere göre düşünlü acaba biraz
MaşallahKızlar sonucum 432 cikti. Nasıl sizce? Sizinkilere göre düşünlü acaba biraz
250 civarındaydı benimKızlar sonucum 432 cikti. Nasıl sizce? Sizinkilere göre düşünlü acaba biraz