Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Benim 12 hap kaldı beyazlardayım bende merak ediyorum 🙄 şiddetli kasık alt karın ağrım var senin var mı?
Kızlar merhaba , bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim . Trisequens kullanan oldu mu aranızda kullandıysanız ne zaman adet gördünüz, haplar bitince mı bitmeden mı?
Ben 2. Kırmızıya geldiğimde regl oldum ama bu ilaçla mi alakalı bilmiyorum ilacı başladım 7 veya 8.gununde baya baya bi kere daha adet oldum ben. Sorunca ara kanama normal dediler

Ben 2. Kırmızıya geldiğimde regl oldum ama bu ilaçla mi alakalı bilmiyorum ilacı başladım 7 veya 8.gununde baya baya bi kere daha adet oldum ben. Sorunca ara kanama normal dediler
Evet bende maviler de oldum olcam gibi geldi sordum ara kanama normal dediler ama gün geçtikçe ağrım artıyor sanmıyorum ilaç bitimine kadar bekleyeceğini teşekkür ederiz canım ☺️

Mavileri kullanırken kanama oldu yani, hemen etki etmiş sizde . Ben adetimin 2. Gunu kullanmaya başladım. Ve yine aynı gün lucrin depot 3.75 iğne oldum . 1 kullanımlık.

Mavileri kullanırken kanama oldu yani, hemen etki etmiş sizde . Ben adetimin 2. Gunu kullanmaya başladım. Ve yine aynı gün lucrin depot 3.75 iğne oldum . 1 kullanımlık.
Aynı bende öyle başladım birebir aynı. Yanı nicel hoca ara kanama normal sayılabilir dedi. Hatta o zaman o kadar cok kanamam oldu ki regl günümde çok az kanamam oldu. Ama ben 2 3 ay öncesinde kurtaj olmustum dengem şaşmıştı ondan olmuştur diye dusunmustum

Aynı bende öyle başladım birebir aynı. Yanı nicel hoca ara kanama normal sayılabilir dedi. Hatta o zaman o kadar cok kanamam oldu ki regl günümde çok az kanamam oldu. Ama ben 2 3 ay öncesinde kurtaj olmustum dengem şaşmıştı ondan olmuştur diye dusunmustum
Aylis16 Aylis16 D drama kralicesi çok teşekkür ederim kızlar. Insallah güzel haberlerimizi duyarız. Allah yardımcımız olsun . Bu arada yaş olarak sanırım en büyük benim 🙄 olasılıklar bende daha düşük olacaktır. Elimden geleni yapıyorum artık gerisini Allah a havale ettim. Hayırlısı neyse o olur inşallah

Aylis16 Aylis16 D drama kralicesi çok teşekkür ederim kızlar. Insallah güzel haberlerimizi duyarız. Allah yardımcımız olsun . Bu arada yaş olarak sanırım en büyük benim 🙄 olasılıklar bende daha düşük olacaktır. Elimden geleni yapıyorum artık gerisini Allah a havale ettim. Hayırlısı neyse o olur inşallah
Bu tamamen nasip işi yaşın önemi varsa bile olmayacak olduğu zaman olmaz Allah çabalarımızın karşılığını annelik duygusunu bize tattırsın inşallah güzel haberlerle girelim buraya ♥️

bu arada bu da sondu artık daha teEki Görüntüle 2966477 st yapmam günüme kadar koyulaşmıyosa da elimden bişey gelmiyo :KK43: sağdaki erken gebelik soldaki de her gün yaptığım koyulaşma takip ettiğim test. 9. günüm bugün. gebeliğe sevinemiyorum ilki gibi olacak artmayacak diye korkuyorum sadece. başınızı çok ağrıttım kusura bakmayın
Çok iyi koyulasmis. Maşallah hamilesin daha ne olsun😍

İlk zamanlara göre daha iyi canım.İlk haftalar kilo alımı azdı şimdi düzen girdi toparladı. Şimdilik kolay bı bebek ins böyle devam eder😅 Tabi Kayınvalidem yakında gidecek o zamanda aynı şeyi dermiyim bilmem.😁 Sen nasılsın canım😊
Mama veriyosan az az devam et tadını unutmasın sakın. Bizde mama kabul etmiyor, sütüm azaldı, ek gıda da çok çok az miktarda ve severek yemiyor, maymun olmuş durumdayız. Yenmeyecek ne varsa ağzında, çorapları sürekli ıslak çünkü ayaklarıyla diş kaşıyor ama bi lokma yemek ver, o pppfffppp 🤦🏼‍♀️

Mama veriyosan az az devam et tadını unutmasın sakın. Bizde mama kabul etmiyor, sütüm azaldı, ek gıda da çok çok az miktarda ve severek yemiyor, maymun olmuş durumdayız. Yenmeyecek ne varsa ağzında, çorapları sürekli ıslak çünkü ayaklarıyla diş kaşıyor ama bi lokma yemek ver, o pppfffppp 🤦🏼‍♀️
Geceleri veriyorum canim. Dikkat edeyim. Benimkide obur ne marka versem kabul ediyor. Oy yerim senin sıkıntılar bitiyor canım az kaldı🥰 Bu süt meselesi sıkıntı ya süt yetiyor mu, yetmez mi anlasilmiyor. 🤦 Neyseki saat tutup emzirme donemi bitti. Uyuyorsa kaldirmiyorum rahat ettim.

X