Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Baktim ben oraya sadece kan sonuclarim var
Dosyanızı isteyin o halde. Orada tüm bilgileriniz mevcuttur. Verebiliyorlarsa hatta fotokopilerini versinler bir sonraki tedaviniz için nerede yapacaksanız yol gösterici olur

Ay ne çok supriz olmuş, keşke sonu güzel olsaymış. Kötüye hazırlamak bence bir doktorun görevi olmamalı. Evet kötü ve olası ihtimalleri de söylemeli bilgilendirmeli ama sırf kötüyü söyleyip söyleyip morali sıfıra çekmek de hasta psikolojisi acısından hiç iyi değil. Emin ol hepimiz az veya çok mutlaka bizi üzecek modumuzu düşürecek şeyler yaşıyoruz orda ama dediğin gibi yeri geliyor sesimizi çıkaramıyoruz. Ben bir kere odadan çıktım yine hadi görüşürüz dedi Bende dedim ki ama ben kaçırıyorum böyle siz eşime biseyler söylüyorsunuz ben duymuyorum dedim. Güldü ve esin sana söylemiyor mu konuştuklarımızı dedi. Bende biraz tepkimi koyarak sizden duymak ayrı eşimden duymak ayrı dedim. Eşim ya unutuyor ya anlamıyor zaten ne dediğini. Opu ne demek eşim bilmiyordu sonra öğrendi. Biz artık asina oluyoruz okuyoruz görüyoruz ne demek istediğini anlayabiliyoruz anlatıldığı taktirde. Şu da komikmiş hastanede yattın opudan sonra demişler ya sanki on gün mu yattın hastanede. Neyin karsiligiymis o para. Madem öyle her şeyi göze almaları gerekiyor, değer düşmüş göz göre göre işleme almak sonucuna da katlanmayı gerektirir sanirim

Hep öyle canım herkese aynı şekilde. Giyinirken eşe bilgi veriyorlar sanırım zamandan kazanmak icin... Eslerde konuya hakim degilki çok anlamıyor.

Dosyanızı isteyin o halde. Orada tüm bilgileriniz mevcuttur. Verebiliyorlarsa hatta fotokopilerini versinler bir sonraki tedaviniz için nerede yapacaksanız yol gösterici olur
Zaten dosyamizi alicaz .ayrica anlatmak istedigim su hani dedim ya ben 2olgun olanin catladigini dusunuyorum die.opu odasinda 2dediler die.ben her acidan dusunuyorum farzedelim suan catlamanis olsunlar..yinede 221e dusen deger butun dr lara zaten yumurta hakkindabilgi veriyor.221sonuc ordan iyibiseyler gelmiceni zaten soyluyormus.kulaktan dolma konusmamak icin hir cok dr a sordum.biz iptal ediyoruz diyerek kisa cevblar verende oldu.catlamis sureci yonetememisler diyende.cok sevimsiz durum kalitesiz biseyler olcagi belli bir durum diyende oldu .inanin ben her acidan dusundum catlama saysak dahi o degerle ordan bisey cikmicagi asikar yani 3kati dusus yere cakilmakla es deger.bu degerle bosuna yasadim anestezyi 3gub umutla beklemeyi.odedigim rakam cabasi

Benim de eşime anlatıyordu ama ben giyinince eşim kalkmıyordu ne kadar kısa konuşacak olursak olalım oturup bekliyordum, sorularım oluyordu onları soruyordum. Eşim ben hadi diyene kadar ayaklanmıyordu. Bir de yumırta büyüklüğü rahim kalınlığı vs. gibi şeyleri hemşireye söylerken duydum eşime de söylemedi. Bi sıkıntı varsa onu söyledi, sıkıntı yoksa ne zaman ne yapacağımızı söyledi muayene ederken. Sadece şu son hafta ikimize de bir şey söylemedi. Bu arada canım senin rahim kaç mm idi en son benim 15 mm imiş transferden bi hafta önce. Hala günde 3 estrofem kullanıyorum. Her yerde okuduğum 9-15 mm olmalıymış transfer için aralığı. Olumsuz bi durum yaratır mı ki? Kan sulandırıcı da içime sinmiyor. Sonuca göre konuşucam doktorla.

Ben kalıyordum doktor veya hemşire geçmiş olsun görüşürüz vs deyince. Soracağım konuşacağım ne varsa gidiyordu o an. Onlar öyle deyince gidip oturamıyordum. Rahim kalınlığı konusunda bende endişe etmiştim. Estrofem e basladim, 15 gün sonra kontrole gittim 14mm dedi ve ılaca bir hafta daha devam ettim. Artık transfer esnasında kaç mmdi bilmiyorum. Bende rahim kalinligini hemşireye söyledi ben anlamadım kaç olmuş olması gereken durumda mi dedim öyle söyledi.

Bu sitede okudumda bazı merkezlerde transfer öncesi progesteron seviyesine bakiliyormus. Yüksek çıkarsa transfer etmiyolarmis. Bunuda merak ediyorum. Bizde rahim kalınlığina bakılıyor hangisi daha doğru bilmiyorum.

Hanımlar merhaba az önce doktorumdan geldim o da ne yazık ki kürtaj dedi ilaçla atılmaz o deyince Ramazan bayırlı bana seçenek sunmuştu dedim2100 lira anestezi altında 15 dakikalık işlem ama benden önce biri vardı düşük yapıyomuş onu gördüm ya allahhh dedim kadın ayakta duramıyordu evet anestezi almıştı hatta 2-3 ağrı kesici vurmuşlar ama onun halini görünce kalbim sıkıştı nasıl ağlıyordu dayanabilir miyim bilmiyorum şimdi Acıbadem’den de fiyat aldım 3.400 TL klinik mi hastane mikorktum hatta Acıbadem patolojiye gönderirsede extra ücret çıkıyomış

Transfer anında ölçmüyorlar değil mi? Çünkü önceden ölçtukleri değeri söyledikler. Bi haftada rahim daha kalınlaşmaz mi ilaclarla. Bilgimde yok. Aynımı kalıyor kalınlık acaba

Bennsize ozaman bir durumu daha soyleyim bunlar hasta haklarinda ki sikayetimde de yazili zaten.hani esimle bekliyorduk diyorsunuz ya ..regl iken hazirlaniyordum daha odaya girdigim hazirlanmak icin kisa bir zaman sonra daha hazir bile deilken hazta hazirmi dedi birazdan haziriz hocam dediler ve cumle su : disarda cok hasta var farkindaysaniz daha yeni girdim hazirlanmaya oysaki sirf kalabalik oldugu icin giyinme suremizden bile kisitliyordu kaldiki konusup anlatmasi nerdeeee .bu lafi duyduktab snra nasil.olurda sonraki zamnalarda oturup beklemeye firsat verr siz dusunun.esimde Allahta sahidim ayagima bot bile giymek ustemedim oraya giderken saniye icinde hazirlaniyordum o cumleyi kurdu die esim dediki sen nabiyosun sakin ol sanuye surmiyor hazir diyolar senden icin nedne kasiyorsun kendini hazirlanmali beklemek zorunda dedi.simdi boylebir durumda sirf kalabalik oldugu icin hastasini bilgilendirmek istemeyen hemen giyin cik yapmani isteyen bir hekiimden konusyyoruz
Bennsize ozaman bir durumu daha soyleyim bunlar hasta haklarinda ki sikayetimde de yazili zaten.hani esimle bekliyorduk diyorsunuz ya ..regl iken hazirlaniyordum daha odaya girdigim hazirlanmak icin kisa bir zaman sonra daha hazir bile deilken hazta hazirmi dedi birazdan haziriz hocam dediler ve cumle su : disarda cok hasta var farkindaysaniz daha yeni girdim hazirlanmaya oysaki sirf kalabalik oldugu icin giyinme suremizden bile kisitliyordu kaldiki konusup anlatmasi nerdeeee .bu lafi duyduktab snra nasil.olurda sonraki zamnalarda oturup beklemeye firsat verr siz dusunun.esimde Allahta sahidim ayagima bot bile giymek ustemedim oraya giderken saniye icinde hazirlaniyordum o cumleyi kurdu die esim dediki sen nabiyosun sakin ol sanuye surmiyor hazir diyolar senden icin nedne kasiyorsun kendini hazirlanmali beklemek zorunda dedi.simdi boylebir durumda sirf kalabalik oldugu icin hastasini bilgilendirmek istemeyen hemen giyin cik yapmani isteyen bir hekiimden konusyyoruz

Ya işte benim eşim de anlamıyor doğal olarak ilk baştan beri ona haberler güzel ya da bakalım nasıl olacak gibi bir şey diyordu ben gelince de görüşürüz dese bile doktor bey birkaç sorum var deyip içerde ne gördüğünü de arada soruyordum ama böyle olmamalı tabi bir de girer girmez içeri eşim kapıyı kapatıyordu. Biz oraya bilgi almaya gidiyoruz kendi vücuduma yapılacak şeyi ben neden eşim de olsa ikinci ağızdan dinliyeyim. Anladım ben de işte rahim gayet iyi dedi söylemedi hemşireye de transfer günü ameliyathanede beklerken henşirelere sordum dosyadan bakıp söylediler. Transfer günü ölçülmüyormuş zaten.

Canım hangi doktor sana daha güven verdiyse içine sindiyse onu seçmelisin. Eşinlede konuşun. Bilmiyorum burda kürtaj olan arkadaşlar var mıydı belki yardımcı olurlar

Transfer anında ölçmüyorlar değil mi? Çünkü önceden ölçtukleri değeri söyledikler. Bi haftada rahim daha kalınlaşmaz mi ilaclarla. Bilgimde yok. Aynımı kalıyor kalınlık acaba
Transfer günü ölçmüyor canım, işte ben de ona şaşırdım ya neden bu kadar kalın olmasına rağmen ilaç kullanıyorum diye. Gerçi hemşire şey demişti eğer estrofemi unutursanız kanamanız gelebilir bırakmayın sakın demişti son kontrolde. Benim de bilgim yok. Ama burda okuduğum kadarıyla son kontrolde bu kadar kalın görmedim. Kalın olunca da iptal oluyormuş transfer çünkü

Canım hangi doktor sana daha güven verdiyse içine sindiyse onu seçmelisin. Eşinlede konuşun. Bilmiyorum burda kürtaj olan arkadaşlar var mıydı belki yardımcı olurlar
Eşim bana bıraktı hastane ortamı daha mı steril dedim acaba ama Acıbadem’in patoloji ücreti bile extra ben galiba dişimi sıkıp kliniğe gidicem ama çok korkuyorumalev hanım ilerleyen zamanlarda yapışma ihtimali var acele etmen lazım dedi düşünüyorum hala vakumlu kürtaj olacakmış

Yok transfer sırasında söylemediler banada. Ama ben daha da kalinlastigini düşünüyordum. Aynı kalmaz sanirim ılaca devam ediyoruz çünkü

Kalım olunca iptal olabildiğini bende duymuştum. Strese gitmiştim. Benim estrofem dozunu 6 ya çıkarmıştı transfer sonrası. Bir de ben crinone jel kullanıyordum transferden sonra, crinone jeli yaparken canım çok açıyordu rahim kalınlığı ile ilgisi var mıydı bilmiyorum ama aklıma o geliyordu sürekli. Sanki o aparat girmekte zorlanıyordu artık

Zaten kapıyı kapatmak lazım.Biz kapatmiyoruz.Dusun ben transfer sonucumu ogrenicem nasıl stresliyim. Nicel bey konusurken birden hemşireler mi embrologlarmi bilmem gürültüyle içeri girdi. Elimle durun diye işaret yaptım. Anlamiyorum konuşulanları dedim. Nicel bey anlatmaya devam etti. O kadar üzüldüm ki bu duruma o zaman. Zaten sonucum 8 gibi komik bi rakamdi. Nicel bey bizim için pozitif dedi. Yanındaki hemşire mi artık kimse oda sınırda dedi değerim için. Neyseki 2 gün sonra değer tamamen düşünce farklı odada kimse yokken bilgi verdiler. Yoksa ben bu durumu şikayet etmeyi düşünmüştüm. İste bizler için çok önemli bi dönüm noktası onlar için sıradan geliyor. Alışmışlar. Belki bilinçsizce yapiyolar ama dikkatli olmaları gerekir.

Benim yine 3 estrofem. Ben de crinone kullanıyorum canım o tortu gibi içerde birikiyor aparat kaymıyor o yüzden benim de çok zor giriyor. Belim filan ağrıyor adet olacak gibi arada bi haftadır filan. Ya işte 15 mm.den kalın olunca da kabul etmiyormuş rahim diye okudum ama seni görünce en azından tutacağı varsa tutar diyorumolmazsa ikinci transferde sorarım onu da napayım. Şimdi progestron kuşlanıyo musun canım, nasıl kullanıyorsun

Malesef estrofem ve coraspin hariç diğer ilaçlara devam ediyorum. Profestan 100mg günde 2 kere vajinal kullanıyorum kanamam olmuştu benim o yüzden. Progestanida şu an ki takibinde olduğum doktor verdi. Yaa o tutup tutmama meselesini düşünmekten yorulmuştum ben. Çünkü o kadar çok su içtim ki transferden 10-15 dakika sonra tuvalete gitmek zorunda kalmıştım. Her gelen sıkışık misin diye sordu onlar sordukça ben şu içtim emin misin çok sıkışık olman gerekiyo falan dediler. Transfer için söyledikleri saaten kırk dakika falan geçmişti oturmakta zorluk çekiyordum ayy hatırlamak bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…