Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Ben işte bir kez acele ediyim derken ayakkabımı panikle giyemedim. Ayakkabımin bağı açık çıktım. Çıkınca o stresle agladim

Ayy benim de bi saat geç oldu transferim benden önceki hasta sıkışamamış idrara. Ben zaten bekledikçe sıkıştım sordum dediler bi 40 dk daha beklersiniz o zaman tuvalete hidip tekrar sıkıştım bu sefer de çok sıkıştım resmen söylendim durdum ben duramıcam diye transferde odaya gelince de 10 dk anca dayanbildim. Söylenen saatte yapılsaydı çok daha iyi olacaktı. Bana da fitil verdi artıdan crinonela beraber. Haftaya crinone biticek kalçadan iğne verdi o da çok yakıyomuş günde iki defa ondan sordum canım

Canım ücretinden çok hangi doktora güveniyorsan orada yaptır, hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle.

Bi ara bende Prolutex kullandım günde iki kere göbekten. Aman yarabbi felaket bir igne o. Karnım çok aciyordu yaptığım yer uzun süre geçmiyordu bir de üstüne oksapar göbekte yer kalmamıştı. Benim şimdiki doktorum oksapar i biraktiracakti aslında ama benim bir düşüğüm var önlem amaclı kullanmaya devam dedi. Bilmiyorum artık doğuma kadar mı kullanırım yoksa sonradan bıraktırır mi.

Allah yardımcın olsun canım. İçine neresi siniyorsa orayı seç. Sen daha iyi bilirsin

Ben işte bir kez acele ediyim derken ayakkabımı panikle giyemedim. Ayakkabımin bağı açık çıktım. Çıkınca o stresle agladim
Ciddimisiniz sizede ayni seyler oldu demek bende sirf buyuzden bot yada ugrastirici ayakkabilar gymeye korktum.saniyeler icinxe nefes nefese hizlica hazir olmam gerkeiyordu cnku tavirlar oyleydi.ayrica hemsirelere yazdirdigi seyleride bazen okadar sessiz soluyorki duyamiyordum.hemen gir cik yapiyorduk bilgi sifir anlama sifir.konusmaya korkuyorduk adeta.bana sikayet etcemi soledimde benim ksdar hastalari ile konusan ilgilenen bilgi veren kimse yoktur demezmi ben sokk oldum

Canım ücretinden çok hangi doktora güveniyorsan orada yaptır, hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle.
Parasını da düşünür oldum canım çünkü maddi açıdan daha da yüklenmek istemiyorum ama kendi doktorum yapacak sanırım en azından hastaneyi görmem diyoruminş tertemiz şekilde bu olaydan bi an önce uzaklaşırımHayırlısı olsun herswy için nasip böylesiymiş

Allah yardımcın olsun canım. İçine neresi siniyorsa orayı seç. Sen daha iyi bilirsin
Teşekkür ederim canım çok sağol pazartesi bitiricem Allah’ın izniyle 8 saat falan aç kalmak gerekiyormuş ama insan etkileniyor işte kürtaj deyince ürperiyorum neyse bakalım hayırlısı böyleymiş

Ben de prolutexi aldım ama crinone var diye onu da kullanabilirsin dediler keşke hep jel olsa piyasadan kalkmasaydı. O bitince benim de kalçam fena olacak öteki iğneden. Sağlıklı ol da canım kullanırsın oksaparı ne yapalım

İnşallah canım, Allah beterinden korusun seni. Ne güzel sana destek olan bi eşin var. Daha da gençsin yeni evlenmişsin. Önünüzde kocaman güzel bi ömür var. Beraber oldukça her zorluğu aşarsınız inşallah

ya prolutex i günde 2 kez karından veriyo, sizin günde 2 kalçadan dediğiniz hangi iğne? Bize 5 günde 1 kalçadan verdiği bi proluton depot var ama, bi bakın isterseniz karışıklık olmasın.

Allah razı olsun canım inş allahım ömür verdiği sürece atlatırız Daha kötüleri de var şükür bugünüme diyorum Allahım herkesin evine şenlik huzur mutluluk versin

Kesinlikle katiloyorum.kotuye hazirlayim derse bilmeliki psk gidiyor elden ruhen cokuyoruz aglaya agaya yymurta buyurmu hic.strese sokulup sonucnasil iyi olabilirki

Şöyle değişiyor aslında canım. Bazen guleryuzlu oluyor. Bazende tamamen farklı...Pek cozemedim. Ben bunu yorgunluğuna yoruyorum. İstagramda mesaj atarim her zaman cevap veriyor. Uzgunsem destek veriyor. Ben tek başına bu yükü kaldıramadıgina inanıyorum. Hasta sayısı giderek artıyor. Opudan çıkıyor muayeneye, muayeneden transfere gidiyor falan. Bı kez dedi maskelerden hastaları taniyamiyoruz. Birde o durum var. Kötü dönemde tedavi oluyoruz gerçekten... Buraya yazılanlara bakınca gerçekten hepimiz aynı seylerden şikayetçiyiz belli ki.

ya prolutex i günde 2 kez karından veriyo, sizin günde 2 kalçadan dediğiniz hangi iğne? Bize 5 günde 1 kalçadan verdiği bi proluton depot var ama, bi bakın isterseniz karışıklık olmasın.
Canım prolutexi şu an kullanmıyorum transfer öncesi için vermişti elimde crinone vardı onu kullandım. Transferden sonra normalde progestan dex diye bi karından iğne veriyolarmış ama o da piyasada yok mecburen progestan ampul verdiler. Eczaneye sordum elimde prolutex var ondan kullansam olur mu diye prolutexin dozu daha düşük dediler. Proluton ayrı o düşük önleyici yaptırdım bugün.

Ben bi de saçlarımın hem rengini hem şeklini değiştirdim bu süreçte. Baya bi tanımadılar beni

Allahım hepsinin isimleri ne kadar çok benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…