- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- 5.311
Ben işte bir kez acele ediyim derken ayakkabımı panikle giyemedim. Ayakkabımin bağı açık çıktım. Çıkınca o stresle agladimBennsize ozaman bir durumu daha soyleyim bunlar hasta haklarinda ki sikayetimde de yazili zaten.hani esimle bekliyorduk diyorsunuz ya ..regl iken hazirlaniyordum daha odaya girdigim hazirlanmak icin kisa bir zaman sonra daha hazir bile deilken hazta hazirmi dedi birazdan haziriz hocam dediler ve cumle su : disarda cok hasta var farkindaysaniz daha yeni girdim hazirlanmaya oysaki sirf kalabalik oldugu icin giyinme suremizden bile kisitliyordu kaldiki konusup anlatmasi nerdeeee .bu lafi duyduktab snra nasil.olurda sonraki zamnalarda oturup beklemeye firsat verr siz dusunun.esimde Allahta sahidim ayagima bot bile giymek ustemedim oraya giderken saniye icinde hazirlaniyordum o cumleyi kurdu die esim dediki sen nabiyosun sakin ol sanuye surmiyor hazir diyolar senden icin nedne kasiyorsun kendini hazirlanmali beklemek zorunda dedi.simdi boylebir durumda sirf kalabalik oldugu icin hastasini bilgilendirmek istemeyen hemen giyin cik yapmani isteyen bir hekiimden konusyyoruz
Bennsize ozaman bir durumu daha soyleyim bunlar hasta haklarinda ki sikayetimde de yazili zaten.hani esimle bekliyorduk diyorsunuz ya ..regl iken hazirlaniyordum daha odaya girdigim hazirlanmak icin kisa bir zaman sonra daha hazir bile deilken hazta hazirmi dedi birazdan haziriz hocam dediler ve cumle su : disarda cok hasta var farkindaysaniz daha yeni girdim hazirlanmaya oysaki sirf kalabalik oldugu icin giyinme suremizden bile kisitliyordu kaldiki konusup anlatmasi nerdeeee .bu lafi duyduktab snra nasil.olurda sonraki zamnalarda oturup beklemeye firsat verr siz dusunun.esimde Allahta sahidim ayagima bot bile giymek ustemedim oraya giderken saniye icinde hazirlaniyordum o cumleyi kurdu die esim dediki sen nabiyosun sakin ol sanuye surmiyor hazir diyolar senden icin nedne kasiyorsun kendini hazirlanmali beklemek zorunda dedi.simdi boylebir durumda sirf kalabalik oldugu icin hastasini bilgilendirmek istemeyen hemen giyin cik yapmani isteyen bir hekiimden konusyyoruz