Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Öyle insan kendini daha iyi biliyor. Görümcemde kromozom bozukluğu vardır. Bizim çocuk olmayınca eşim için DNA hasar testi yaptırmak istedim. Yunus Emre'de dediler ne gerek var spermleri normal. Hasar testini spermi düşük olanlara yapıyoruz dediler.Kaan Aydosa gittik oda dedi normal.Ben dedim hasar testi yaptırmak istiyorum.Oyle zorla DNA hasar testi yaptirdik.Yuzde 90 i hasarli çıktı. Şaşırdı doktorlar tabi. E o zaman mikroçip yapalım dediler. Demekki sperm sonucu normal olanda da DNA hasarı yüksek olabiliyormuş. Ben anlamıyorum diyorum acaba hiç mi bişey bilmiyorlar Ondan sonra gelde güven. Tedaviyle hasarı düşürdük ama tabi sonuç alamadım hala

Sizin birde bayağı masraflı olmuştu Dinlenin canım ara verin.Esin takviye kullansın. Bayağı faydası olur.Hayirlisi olsun inşallah

Sizin birde bayağı masraflı olmuştu Dinlenin canım ara verin.Esin takviye kullansın. Bayağı faydası olur.Hayirlisi olsun inşallah
İnş canım hayırlısı olsun eminim çok iyi olacak psikoloji olarakta rahatlıcaz bir süre hastane görmek istemiyorumBu arada argifertil kullanmaya başlıcak spermleri yükseltiyormuş

Alin iste okuyup dr olup biseyleri sadece ezbere konusuyoalr sanirim.valla inanin acibademde herkese ayni f..n m...l igneleri veriyor daha farkli igne kullanan gormedim..ornegim arkadadim bu ignelere cvb vermedi ama g...l f igne ile bebegi oldu.yazdiklari ilacbasina para kazaniolar zaten.birse kisiye ozel tedavi demeleri yokmutam fiyasko...kisacasi ezber konusmalar yapiliyorhep.alin sizdeki ornek sperm dysuk deil ama hasarli .onlar ezberlemizki dusuk olanda hasarli olur.nerdenbelli?bir bak ogren arastir bukadarmi acizlik var yani

Canım bana gonalf verildi ilk opuda. O hastaya göre değişiyor. Kişiye özel ilk tedavide yumurta büyümüyorsa dozunu artırmak oluyor. İkinci toplamada merional ekledi mesela ki o ikinci tedavi oluyor. İlk tedavide ne pgt ne serum ne rahim çizme öbermiyolar.

Canimpeki benim asla yumurtan cevb vermio iptal olucak dedigindeneden hic dosaj degismemistirki hep ayni dozajla devam edildi ve yumurtab cevab vermiyor denildi baskalarinile konustumda hep dozaj degismus baska yerlerde ben tam tamina 17gun boyunca buyumuyo denilerek aybi dosajda igne kullandim

Hep tup bebek deneyen ablalarla tecrubesi olanalrla diologa gectim cevap vermiyosa iptal edilir yada dozaj artirilir hem ayni dozaj diyosun hem surekli cvb vermiyo demesi garip geldi herkese .yani benim tedavim sirasinda kac kisi ile tanistiysam hepsi ayni igneleri vurunuyordu 3mdenemesi olab bir abla sormus hatta neden gonal vermiyosunuz die .kendilerine sormus

Ben birde sunu merak ediyorum size ilk tedavide gonal f tercih etmeleri sebep ne acaba ?bilginiz vsrmi? Ve hangi tarih araliginda tedavi olduniz

Bana tüp bebekte fostimon verdiler canım. Aşılamada da gonal f verdi. Peki Nicel bey ne dedi sizin durum için. Neden böyle olmuş

Ben birde sunu merak ediyorum size ilk tedavide gonal f tercih etmeleri sebep ne acaba ?bilginiz vsrmi? Ve hangi tarih araliginda tedavi olduniz
Temmuzda tedavi olmuştum, neden gonal f verdiklerini bilmiyorum canım, ikinci de eylülde oldu onda da gonal f +merional verdi.

Zaten verebileceği en yüksek dozu kullanıyor olamaz mısınız. Artırsa belki daha zararı dokuna bilirdi. Benim orda konuştuğum bir kaç kişi gonal f kullanıyordu hatta ilk gittiğimde sizede aynısını verirler demişti kullanan bayan ama bana fostimon verdi 5. Gün menorial ekledi mesela.

Bana ilk başta merionel yazmış aynı gün sekreter aradı onları kullanmayın değiştirecek ilaçlarınızı dedi sonra değiştirdim eczaneyle görüşüp ilk gün gonal f ve cetrodite verdi merionel yerine cetrodite verdi yani kimisine fostimon kimisine gonal f veriyor bence o kisiye özel şekilde ayarlanıyor

Ilaç konusunda çok haklısın. Bana gnl f yazacaktı, benim elimde daha once den menopur vardı onları kullanmak istediğimi söyledim. Pek istemeye istemeye kabul etmişti

Bilmiyorumki mantiken dusununce gonal f 900 luk var ise 900e kadar kullanilabiliyor demekki.bilemeicem.benim 450mg idi dozajim .ve hic dusne artirma olmadi iptal yapicam cevab vermiyor demesine ragmen ayni seyir ilerledik.ilac k9nusu tartisabiluir fakat 634ten 221e dusen e2 olayinin pek tartismaya acii yani yok benceilacibilemem yorum olarak yaziyorum cunku herkese ayni verdiginu gordugun icin ama ben bile bile goz gore opuya alinmisbiriyim :)bircok dr iptal olmaliydi diyor belliydi herseybilgi tecrube nerede kaldi,

Temmuzda tedavi olmuştum, neden gonal f verdiklerini bilmiyorum canım, ikinci de eylülde oldu onda da gonal f +merional verdi.
Anladim canm suan tanustiklarimin hepsi benle ayni igneyi kullaniyordaoyuzden yaziyorumbende.ilac konusunu bilemem yorumolarak yaziyorum.fakat hangi ilaci germis olursa olsunlar sonucta 634ten 221e dusene2 ile hchir dr opu yapmiyor.kac tane klinik aradim kac dr a yazdim hepsi iptal ediyormus.bosubosuana anestezi aldim bosu boduna 8hine yakin odeme yaptim bosu bosuna 3gunyuregim agzimdabekledim kendi agziyla 1yumurta bile cikaramadim demeside cabasi .memnun

İlac konusu degisiklik g9stermis demekki benim tanidiklarim hep ayni kullandik orda.foatimon merional kullandik hepimiz.ilac konusuni yorum olarak fikir olarak yaziyorum farklida olabilir bana denilen dosaj ayarlamasi yapilmasi gerektigi .yani cevba vermiyosa yujseltilebilir gbisinden.gonal f ignelerde 900lukte var denekki artiribilen dozajlar mevcut.bilemeicem tabiki.fakat dger e2 ye ragmen opuya alinmam asla yapilmamasi gereken h8r durum kendiside 1yumurta bile cikaramadim dedi zeten

Yok canım zaten düşerken değerin yapılmaması gerekiyormuş o ayrı konu haklısın sonuna kadar da peşine düş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…