Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Bana bir kere sen hazırlan ben aşılama yapıp geliyorum demişti gerçekten çok hastası var opudan önceki son muayeneye gittiğimde ne içeride ne dışarıda beklemeye yer yoktu. Tek doktor olması dediğin gibi pandemi dönemi baya hasta artışı var

Ben işte bir kez acele ediyim derken ayakkabımı panikle giyemedim. Ayakkabımin bağı açık çıktım. Çıkınca o stresle agladim

ben en son odadan ayakkabımın arkasına basarak ayağımı sürüyerek çıktım. Asansörün önündeki bekleme alanında ben ayakkabımı giyerken “napıyor burda yaa” şeklinde kötü kötü bakan arkadaş okuyorsa ona sesleniyorum:
Sen yenisin galiba!

Sorma canım bi de progestan 200 mg var normalde hap ama yan etkisi içince çok oluyo diye fitil olarak kullanıyorum bir de kabızlık ve gaz yaptı
Hepimiz, hepimiz

transfer sonrası kabız kalma diyorlar ama. Belki biraz kuru kayısı kuru erik filan takviye iyi olabilir.

Kızlar ben hiç sizin dediğiniz gibi yapmadım evet çabuk giyineyim diye etek giydiğim oldu kolay giyip çıkan ayakkabılar giydim ama kasmadım kendimi. Doktor içeriden sorsa da daha hızlı hareket etmedim. Normalde çok çekingenimdir ama o süre bana ayrıldıysa ve zaten dışarıda bekletildiysem kimse kusura bakmasın dedim. Tavsiyem tedaviye devam edenler için bu aceleciliğe ayak uydurmayın.

Siz bir de yunus emre yi görseydiniz demek ki kafayı yerdiniz. Tabiiki burası özel o kadar para veriyoruz ama son kalabalıkla devletten farkı kalmadı. Yunus emre de doktorun odasına 3erli alınıyorduk paravana biri geçiyordu hemen ona bakıyordu sonra devir daim. Oradan alıştım herhalde ben iki aşılamada hızlı hazırlanmaya daha da kendimi kasamam dedim

Hepimiz, hepimiz

transfer sonrası kabız kalma diyorlar ama. Belki biraz kuru kayısı kuru erik filan takviye iyi olabilir.
Ayy gerçekten sen de mi oldun benim normalde de çok sık kabızlık oluyor canım o yüzden erikle falan çözülmüyor duphalac aldım o da gaz yapıyor bakalım bi ara çözülecek bekliyorum

Sen yine iyi asansör önüne gitmişsin canım. Hemşire bilgi verecek ya bekleme salonuna gittim. Hem ağlıyorum hem ayakkabı dolaştı açamıyorum eşime verdim o düzeltti Diyo ne oldu Ayakkabımı giyemedim ona ağlıyorum dedim. İns psikolojimiz sağlam şekilde bu dönemi atlatırız

Bazi seyleri tolore edebilen insanlariz hepimiz sukur.benide tanimadigi oldu ilk muYenem sandi 15 gunumde. olabilir ole seyler yogundu yorgubdur dedik.ama bazi seyler tolore olabilir bazilari edilemez malesef bence enazindan gidisati bilmek hakkimiz bilgilenmek hakkimiz kafamiz hep dolu oluyor dger turlu hcbisey bilmeden yanindan cikiyoruz

Hahaha ne günlerdi asker gibi dizilirdik Yunus Emre'de muayene masasındayken tamirciler gelmiştiHemşire panikle benim önümde paravan olmuştu. Ay ne günlerdi. Evet ayağımızı sürtüğümuz yere kalabalığı görüyoruz. Diğer hastaları bilmemde benim iki dk sürer çıkar geliriz.

Ayy ciddimisiniz yalniz gervekten birtek ben boyleyim sanmistim.hatta esim acikca dedi ozele geldik rahat etmene bak.sakin acele etme .kendini cok yipratiyosun ayakkabini felan tam gymeden cikma ordan dedi.ben hep bi tarafim yamuk cikiyordum acele edicem diye :))) cnku bu sekilde empoze edildi bize :) iki ayagimiz bir pabuca giriyordu

Araya bende katılayım aynısı bana da oldu asansörün önünde ayakkabı bağladım çünkü içerde o kadar hızlı ilerliyorduki dediğini de anlamıyodum eşime Çıkınca soruyoduö ne dedi anlamadım diyodumhatta eşim geçenlerde kızdı bana bekleyecekler bizi mecburlar dedi ki zaten hep bizi geç alıyorlardı geçen 45 dakika bekledimneyse bi süre görmicem orayı rahatım

1saati buluyor hatta gectigi bile oluyor bazen bekleme suresinin bende dediklerini duyamiyor ve anlayamiyordum hic.giyinene kadar esime biseyler diyordu oda coguny anlamiyordu .

Siz nasilsiniz buarada

1saati buluyor hatta gectigi bile oluyor bazen bekleme suresinin bende dediklerini duyamiyor ve anlayamiyordum hic.giyinene kadar esime biseyler diyordu oda coguny anlamiyordu .
Maske de iyice zorlaştırıyor zaten

Siz nasilsiniz buarada
Vallahi Halime Güleyim mi ağlayım mı bilemedim.eşim bugün motive etmek için ne istlyosun ne yapalım dedi çocuk gibi çikolata istedim yaaaayasaktı ya herseyŞimdi tadını aldım ama o yaşadığım olumsuzluk örtmüyor işte bi anlık geciyo sonra tekrar yüne en baştan üzüntü pazartesi allah izin verirse vakumlu kürtaj olucam alıştırdım kendimi artık ama acı çekerim diye korkuyorum kendi doktoruma gidicem o sakinleştirdi avı hissetmicen 10 dakikalık işlem hatta agrı kesicilerimiz var bi an önce olman lazım 7 haftalık çünkü ilerleyen zamanda yapışma tehlikesi var dedi ona da ayrı korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…