Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Kızlar doktor bu cuma alalım dedi.😅 38+2 oluyor. Dedim hocam haftaya bekliyordum. Dedi haftaya sezeryan için geç olabilir ya gece suyun gelirse dedi. 39 a girmişsin dedi. Bebek büyümüş falan dedi. 3350 kilo.
Zorlama taraftarı değilim dedi. Sezeryan yaparız dedi. Çok tuhaf geliyor hiçte beklemiyordum 🤭
Bugün ne çarşamba mı 😱 şurda kalmış iki güün 😁😁

Kızlar doktor bu cuma alalım dedi.😅 38+2 oluyor. Dedim hocam haftaya bekliyordum. Dedi haftaya sezeryan için geç olabilir ya gece suyun gelirse dedi. 39 a girmişsin dedi. Bebek büyümüş falan dedi. 3350 kilo.
Zorlama taraftarı değilim dedi. Sezeryan yaparız dedi. Çok tuhaf geliyor hiçte beklemiyordum 🤭
Cumaya ne kalmış şurda☺️ Maşallah kilosuda güzel canım sağlıkla doğsun💜

İki gün sonra kavuşuyorsun çok güzel ❤️🥰

Karnimda
İns canim😊 Karnimda olmasına alışmıştım. Canli görecek olmak garip geliyor şuan. Hala doktora diyorum dört boyutlu görünur mü? İki güne göreceksin zaten dedi😅 Bı turlu kendini gostermedi yandan gördüm sadece
Ablam dört boyutlu daki resmin aynısını dünyaya getirdi 😂 sezeryan tarzı belli oldu mu canım ne düşünüyorsun

En güzeli
😂 Doktora dedim genel anestezi istemiyorum. Epidural olacakmis. Bugün net belli olur sanırım 😊
😂 Doktora dedim genel anestezi istemiyorum. Epidural olacakmis. Bugün net belli olur sanırım 😊
En güzeli ☺️ Zaten daha noluyor demeden bebek çıkıveriyor ☺️

İnsanda illa bi korku oluyo tabi ama cidden hiç korkulacak bir tarafı yok. Bin kere doğursam bininde de epiduralli sezaryenle doğururum 🙈 doğumdan sonra da 10. Gün milat oluyo çok çok rahatlıyosun, 15. Günde duşun zeminini fırçalayacak duruma gelmiştim ben 😁

En güzeli

En güzeli ☺️ Zaten daha noluyor demeden bebek çıkıveriyor ☺️

İnsanda illa bi korku oluyo tabi ama cidden hiç korkulacak bir tarafı yok. Bin kere doğursam bininde de epiduralli sezaryenle doğururum 🙈 doğumdan sonra da 10. Gün milat oluyo çok çok rahatlıyosun, 15. Günde duşun zeminini fırçalayacak duruma gelmiştim ben 😁
İns o günleri görürüm 🤗

Maşallah sağlıkla gelsin.ay ne güzel geliyor cennet kokulun🥰 sağlıkla kavuşun inşallah 💕💕

Joanne11 Joanne11 bugundü değil mi büyük gün🥰 dualarım seninle sıkıntısız atlatın 🙏
Çok sağol canım benim. Evet sabah doğdu 🥰 Bı anda bebeği görmek çok tuhaf hissettiriyor. Ağladım bayağı korku oluyor nasıl bakicam diye😢 Şimdi alıştım 🥰 Bı sıkınti olmadı neyseki bebiste iyi ama sütüm tam gelmiyor mama veriyorlar. Sezeryanda yürüme işide zormuş çok ağrıdı ☹️ Karnımın inmeside acayip rahatlatıyor. Bulantılarım, reflum kesildi😍 Dünya varmış dedim.

Çok sağol canım benim. Evet sabah doğdu 🥰 Bı anda bebeği görmek çok tuhaf hissettiriyor. Ağladım bayağı korku oluyor nasıl bakicam diye😢 Şimdi alıştım 🥰 Bı sıkınti olmadı neyseki bebiste iyi ama sütüm tam gelmiyor mama veriyorlar. Sezeryanda yürüme işide zormuş çok ağrıdı ☹️ Karnımın inmeside acayip rahatlatıyor. Bulantılarım, reflum kesildi😍 Dünya varmış dedim.
Gözün aydın canım analı babalı büyüsün inşallah🥰 dikişlerin çok yeni canım ağrı bence normaldir bir kaç güne rahat edersin😍

X