Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Biz gondermedık genetıge. Baya pahalı dıye hatırlıyorum.embrıyo basına fıyatı vardı , cok embrıyon varsa cok para
Evet bende çok pahalı diye biliyorum. Zaten genetige yollanan embriyolar bozulabiliyormus. Embriyo temiz çıksa bile tutacağı anlaminada gelmiyor. Benim 5.gune iki tane embriyom kalmıştı ikisinide transfer ettiler. Benim durum için pek anlamlı durmuyor. Sadece transferim iptal olacaktı. Birde çiftte genetik bı rahatsızlik olması gerekiyor sanırım. Okudugum kadarıyla bazi doktorlar gereksiz görüyor genetige yollamayi... Bu işler dipsiz bı kuyuya taş atmak gibi. Allah yardımcımız olsun ne diyim.

Bu işler dipsiz bı kuyuya taş atmak gibi. Allah yardımcımız olsun ne diyim.
O kadar doğru ki. Şimdi pozitif sonuç bekliyoruz, ama acaba pozitif de çıksa 2 günde Bhcg iki katına çıkacak mı? Diyelim çıktı, acaba kese görünecek mi? Diyelim göründü acaba kalp atışı duyulacak mı? Diyelim duyuldu kanama vs olacak mı? Vs vs vs şeklinde endişelerim gidiyor...

Evet malesef. Benim pozitif çıktı ama değer düştü. Erkenden test yapsaydım cift çizgi görüp hamileyim diye sevinecektim. Siz şuan olumsuz durumları dusunmeyin. Emin olun boş beklemektense transfer sonrasi beklemek daha güzel. Stresin bize yararı yok zararı var. Hersey olacağına varıyor. Büyük ihtimalle tutacaktır. Hayırlısi olsun inşallah

Kızlar iyi akşamlar rahim dinlendirmede nasıl beslendiniz transfer e kadar beslenmenize özen gösterdiniz mi
Verilen ilaçları saatine göre almaya özen gösterdim. Kendimi çok kasmadım ama özellikle paketli gıda hazır gıda vs uzak durdum. Günümüz şartlarında bu çok mümkün değil ama marketlerdeki hazır dondurulmuş yiyecekler almadım mesela. Zaten normalde de tüketmiyorum. Yoğurdumu uzun süredir kendim yapıyordum, her gün mutlaka 1 yumurta yedim. Pozitifi gördükten sonra midem kabul etmedi artık yumurta yı şimdi yiyemiyorum. O yüzden siz şimdiden yiyin protein olsun. Cevizi tedaviye başladığımdan beri düzenli şekilde tüketmeye çalıştım. Canınızın istediği bir şey varsa da yiyin sonra aklınız kalmasın. Nefis sonuçta. Her şey güzel olacak inşallah pozitif düşünün

O dertler kesinlikle bitmiyor. Çok doğru söylüyosun. herhalde kucağımiza alana kadar bu durum böyle olacak. Ben artık okumuyorum çoğu şeyi. Insanın morali bozuluyor. Benim kanamam olmuştu geçti cok şükür. Ama bazı yerlerde görüyorum kanama oldu sağlıksız bebek mi kanama oldu ilerleyen dönemde düşecek mi saçma sapan şeyler. Zaman soule ocağa falan gelse bi an once yarışı bitmiş olacak. Insan en çok sevinmesi gereken zamanları endişe içinde geçiriyor. Öyle mi olacak böyle mi olacak diye geçiyor zaman.

Bana bir ilaç vermedi sadece fertilife diye bir vitamin kullanıyorum günde 3 kez aynı saatlerde birde cyclo prognyova kullanıyorum o kadar çok. Şükür ohss olmadım riskim vardı aslında yumurtayı sadece 10 gün yedim yumurta toplandiktan sonra şimdide dikkat etmeye çalışıyorum ama çok yeterli değil umarım herşey güzel olur

Merhaba bende acıbademe basladim yumurta geliştirici iğnelere başladım. Yarın cuma günü kontrolum var.Bana rahim dinlendirme yapılacak eşim azospermi ben de pco var rahim dinlendirme nasıl yapılıyor ne ilaçlar kullanılıyor bilgilerinizi bekliyorum. Rabbim inşallah hepimizin kucağını doldursun

Bende onları kullandım sadece. Onların da saati çok önemli özellikle cyclo prognova. Çünkü o doğum kontrol hapı kist vs oluşmasın diye. O kadar yumurta yedikten sonra insan görmek bile istemiyor. Ama hücre yenilenmesi için de yumurta şart

Merhaba, adı üstünde dinlenme. Çok da bir işlem yapılmıyor o dönemde, vitamin, doğum kontrol hapına benzer bir hap, bir de adetin başında bir iğnr vermişti, o kadar. İkinci adetten sonra transfer hazırlığına başlanıyor zaten.

Türk parası üzerinden değil malesef. Çok üzücü bence. Ilaclar bile ya dolar üzerinden ya euro. Hastane parası bile öyle. Biz temmuz da gittiğimizde ki fiyat ile haziranda ko fiyat arasında bile 300 tl gibi bir fark vardı. sebebini sorduğumuz da kur farkından dolayo olduğunu söylediler. Artık gündemi takip eder olduk indi mi çıktı mi diye

Şu ilaçları bizimkiler üretemiyor mu yani. TL nin değeri yok ki. Her yönden mağduruz. Çocuk doğsa başı göğe erecek sanki :) Belki ondan gelmek istemiyor cocuklar biz zorluyoruz Neyse çok bu konulara girmiyim Herşey çok mukemmel

İyi canım. Fazla yumurta büyümüş. Çoğul gebelik riski var dedi Nicel bey. 5.gun embriyolari tutmamış bunlarin tutacagini sanmam.:) Cumartesi tekrar kontrol var. Pazartesi gibi aşılama olur sanırım.
Nicel bey aşılama da mı yapıyor, hangi durumda aşılama yapıyor, nicel bey cogul gebelıgı hıc sevmıo , ben ıkı embrıyokoydurmustum ,insllah bırı tutmamıstır diye dua etmişti , kızmıstım hatta :)))

Ah canım bana rapor çıkmadığından aşılama yaptirmak zorunda kaldım. Evet aşılamada yapıyor. Dogru sevmiyor galiba pek memnun olmadı bu durumdan. Bende tam tersi oldu.Transfer olurken 2 embriyo koyunca ins teki tutar diyordum.Bolunebilir 3 tane bile olabilir demişti:) Zaten benim bundan sonra çoğul olma ihtimali yüksek 35 yaş üstü çift embriyo koyuyorlar:) Çocuk istemezken ne durumlara geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…