Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Bu arada belirtin var mı canım🤗
Yok kuzum alt karın bölgemde ara ara bıçak saplanır gibi oluyor dünden beri ama.bu iğneler yapabilirmis , göğüslerim çok sızlıyor sağdan sola dönerken bile gece agrisina uyanıyorum 😂 ama opu den sonra başlamıştı göğüs ağrım şimdi iğneler de artınca sızı da arttı, bugün bir anda basım döndü yemek yaparken onu da baktım internetten sahay baş dönmesi için çok erkenmis ☺️ tansiyonum düştü heralde dedim çok takilmadim bence bunlar o kadar hormona maruz kalmaktan kaynaklanıyor korkuyorum testi nasıl yapcam hiç bilmiyorum yapmak istemiyorumu üzülmek yine ağlamak istemiyorum 🙄

Yok kuzum alt karın bölgemde ara ara bıçak saplanır gibi oluyor dünden beri ama.bu iğneler yapabilirmis , göğüslerim çok sızlıyor sağdan sola dönerken bile gece agrisina uyanıyorum 😂 ama opu den sonra başlamıştı göğüs ağrım şimdi iğneler de artınca sızı da arttı, bugün bir anda basım döndü yemek yaparken onu da baktım internetten sahay baş dönmesi için çok erkenmis ☺️ tansiyonum düştü heralde dedim çok takilmadim bence bunlar o kadar hormona maruz kalmaktan kaynaklanıyor korkuyorum testi nasıl yapcam hiç bilmiyorum yapmak istemiyorumu üzülmek yine ağlamak istemiyorum 🙄
Test günün ne zaman canım daha vardır dimi. Bekle bence biraz daha. İnşallah tutmuştur bebişin🤗

Kızlar bugün bir çok forum sitesinde Instagram'da tüp bebek sayfalarinda ,bir çok makale de transfer sonrası Dr larin bir çoğu ananas yiyin diyormuş ama bana verilen kağıtta yenmesi yasak olan yiyecekler arasında ananas bu Dr lar neye gore yiyin diyor ki tutunmayı kolaylastirirmis öyle yazıyor bir çok yerde
O kadar çok bilgi kirliliği var ki. Yorumlar hep farklı. Bilinmeyen çok şey var. Takviyelerin bile faydası olmadığıni düşünen doktorlar var. Ananasla ilgili araştırma mi yapmışlar. Ananas yiyenlerin bilmem kaçı hamile kalmış diye😂

Evet bir çok yerde yenmesi gerek yazıyor ama bana verdikleri kağıtta yenmemesi gerekenler listesinde gerçi yemedim.ben zaten ama özellikle bir çok Dr um yensin dediği şey bizde yenmesin yazıyor ilginç 😂
Bildiğim kadarıyla nar ve ananasın kan sulandırıcı etkisi var ve eğer transfer sonrası kan sulandırıcı iğne ve hap kullanılıyorsa o yüzden önerilmiyormuş.

Burada Fatih Öğüç bahsediyor.
Birde forum sayfalarında 8-10 gün duş almayanlar var. Bu da hurafe değil mi

Burada Fatih Öğüç bahsediyor.
Evet canım bunu okumuştum ama.hala tüp bebek sayfalarinda Dr um ananas ye dedi ananas yiyin tutunmayı kolaylastirirmis diyenlere dolu bir çok Dr un makalesinde de yemelisiniz diyor çok saçma tek bir doğru olur kişiye göre değişmez ama Dr lar bir çok konuda çatışıyor rabbim yardımcımiz olsun olcak olduğunda her türlü oluyor ben öle çok ta özen göstermiyorum açıkçası önceden nasıl besleniyorsam o şekilde devam.ediyorum çay kahve maydonoz çikolata yok o kadar

Evet canım bunu okumuştum ama.hala tüp bebek sayfalarinda Dr um ananas ye dedi ananas yiyin tutunmayı kolaylastirirmis diyenlere dolu bir çok Dr un makalesinde de yemelisiniz diyor çok saçma tek bir doğru olur kişiye göre değişmez ama Dr lar bir çok konuda çatışıyor rabbim yardımcımiz olsun olcak olduğunda her türlü oluyor ben öle çok ta özen göstermiyorum açıkçası önceden nasıl besleniyorsam o şekilde devam.ediyorum çay kahve maydonoz çikolata yok o kadar
İlginç gerçekten. Neyse zaten ananas avakado yemeye alışkında değiliz. Avakado yedim bı kaç gün her seferinde midem bulandı😷

X