Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Arkadaşlar nasılsınız. Olumsuz haber duymak istemediğimden eşimi aramalarını istedim. 2 tane embriyom dondurulmus.🤗 Olumsuz bı durum yok demişler iki tane orta kalite biri diğerinden daha iyi demisler. Bugün imza için gittik bayağı kalabalikti. Ben tabi ayrıntı öğrenmek istedim. Embriyologla görüştürduler. Bu kez biri iyi kalite diğeri orta kalite dedi. Tutabilecek embriyolar dedi. Derecelerini sordum. Eşim sorduğunda da hastaların kafası karışıyor diye soylemiyoruz demis. Biri 3 bb diğeri K1 mis. İlk kez duydum onu. Araştırdim bi embriyolağada sordum doğru orta kalite dedi. Kavitasyon 1 demekmiş. "Orta kalite erken blast " diyorlarmış yani 4. Gün moruladan sonra 5.gune yeni ulaşmış embriyoymus. Ben orta kalite diyince bb falan diye biliyorum🤷 Pek anlamadım nasıl orta kalite oluyor . Çift transfer edecekleri için tek tüpe koyacaklardi eşim ayrı tüplere koyun demis. Aslında iyi olmuş çünkü bir iyi kalite bı düşük kalite embriyo konuldugunda vücut düşük olan embriyoyu atmaya çalışırken iyi kalite olaninda tutunmasını engelliyormus.Kimyasal oluyor diyen var. Benimde kimyasal oldu artık bağlantısı var mı bilmiyorum. Nicel bey'e sormuştum oda olmaz demedi yani düşürebiliyor. Dedi sana koyduğum iki embriyoda iyiydi ben tutmayacak embriyo koymam dedi. Koymuyorum da zaten dedi. Bu kez tek koydurmak istiyorum tabi Nicel bey uygun görürse... Eşim diyo öğrendinde ne oldu 😂 Napiyim rahat edemiyorum öğrenmem lazım. Çok uzun yazdimda öyle kızlar işte... Belliki gerisi kısmet.
Hadi hayırlı olsun canım. Ne güzel iki tane o kalite olayı tabiki etkisi vardırda o bile bi yere kadar.. Artık Rabbimize kalıyor. Cok okuduk orta kaitede sımsıkı tutunanları A kalite olupta tutunamayanlatıda. Nasip kızmet artık gerisi. Cok sevindim senin adına ☺️

Hadi hayırlı olsun canım. Ne güzel iki tane o kalite olayı tabiki etkisi vardırda o bile bi yere kadar.. Artık Rabbimize kalıyor. Cok okuduk orta kaitede sımsıkı tutunanları A kalite olupta tutunamayanlatıda. Nasip kızmet artık gerisi. Cok sevindim senin adına ☺️
Sağol canımm.🤗 Ben en çok bu aşamayı takıyorum. Bu bitince rahatlıyorum şimdi tatilde gibiyim😄 Bı kez Nicel bey dosyadaki hastaları gösterdi. Orta kalitelerle hamile kaldılar hemde yüksek değerleri falan dedi. (Bayanin 1900 HCG değeri vardı ) Orta kalitede tutuyor yani dedim.Dusuk kalitede tutuyor dedi. İnsan tabi sanki hep başkalarına olur bana olmaz gibi düşünüyor.

Hayırlı olsun😊 bak iki tane embriyon oluşmuş ne güzel. Sağol bu arada bende tam bilmiyordum bu embriyoların kaliteleri hakkında bilgi. Bana da Orta kalite koydular ama nasıl ne olur sonuç bilmiyorum
Sen hala test yapmadın mı ben senden daha çok merak ettim benim başıma gelse ilk günden yapmaya başlayacağım sanırım 🤣🤣

Sağol canımm.🤗 Ben en çok bu aşamayı takıyorum. Bu bitince rahatlıyorum şimdi tatilde gibiyim😄 Bı kez Nicel bey dosyadaki hastaları gösterdi. Orta kalitelerle hamile kaldılar hemde yüksek değerleri falan dedi. (Bayanin 1900 HCG değeri vardı ) Orta kalitede tutuyor yani dedim.Dusuk kalitede tutuyor dedi. İnsan tabi sanki hep başkalarına olur bana olmaz gibi düşünüyor.
Canım köyden gelmişler diye konuşmuştuk ya onlarında embriyosu kaliteli değilmiş ama tutmuş.zamanı gelmiş olsun yeter ki

Merhaba kızlar nicel beyden memnunmusnz ve fiyatlar nasıl bende tüp bebek yaptırmak istiyorum suan yunusemre deyim ama acıbademe gitsem mi ki diye düşünmüyor da değilim kafam çok karışık
Merhaba, ben de osmangazi tıptan geçtim acibademe, bence hiç düsünmeyin, önce bir gidin görüşün, ilk muayene ücretsiz, diğer şeyler hakkında orada bilgi veriyorlar hemen.

Demiştim ya kızlar, benim arkadaşım da 2. Kalite embriyoyla doğum yaptı.

Geçen yıl 3 yıldır çocuğu olmayan arkadaş yanıma geldi sohbet ederken iki hafta adetinin geçiktiğini söyledi hadi test yapalım diye inat ettim yapmayalım aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum dedi ben yapayım dedim ısrar ettim yaptık damlatır damlatmak çift çizgi çıktı inanamadık elimizde üç tane test vardı hepsini yaptık ondan iki ay önce tüp bebek denemesi olmuştu sonucu negatifti yaşadığımız şaşkınlığı ve sevinci unutmuyorum şimdi oğlu oldu.rabbim hepimize nasip etsin

X