İnsallah canım hayırlısıyla. Senin ilaç listeni verdimi kontroldeBir sonraki çarşambada transfer olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canım hayırlısıyla. Senin ilaç listeni verdimi kontroldeBir sonraki çarşambada transfer olur
Estrofemin yanına prolutex diye bir iğne ekledi canım son kontroldeİnsallah canım hayırlısıyla. Senin ilaç listeni verdimi kontrolde
Çok şükür pozitif canım şimdi öğrendim. Rabbim herkeze nasip etsin inşallah Değerim 240 gelmiş inşallah artar Çarşamba günü de hastane de vereceğimNaptın canim? Inşallah pozitif olmuştur sonucun ?
Maşallah canım katlanarak artsın inşallah çok sevindimÇok şükür pozitif canım şimdi öğrendim. Rabbim herkeze nasip etsin inşallah Değerim 240 gelmiş inşallah artar Çarşamba günü de hastane de vereceğim
Sağol tatlm şükürler olsun. Senden de olumlu sonuç alalım inşallahMaşallah canım katlanarak artsın inşallah çok sevindim
Bana zaman geçmiyor şu an. Bir an önce perşembe olsun istiyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSağol tatlm şükürler olsun. Senden de olumlu sonuç alalım inşallah
İnşallah Korkarak gittim kan vermeye ya olumsuz olursa diye. Ama şükür şimdilik olumlu. Gelir canım o günde 3 güncük kalmış sende bebişine kavuşacaksın.Bana zaman geçmiyor şu an. Bir an önce perşembe olsun istiyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Normalde test günün çarşamba mıydıİnşallah Korkarak gittim kan vermeye ya olumsuz olursa diye. Ama şükür şimdilik olumlu. Gelir canım o günde 3 güncük kalmış sende bebişine kavuşacaksın.
Aaayyy çok sevindim maşallah bu aralar çok çok arttı pozitif grup doluyor pozitifle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de bu duyguyu tattirsin inşallah xÇok şükür pozitif canım şimdi öğrendim. Rabbim herkeze nasip etsin inşallah Değerim 240 gelmiş inşallah artar Çarşamba günü de hastane de vereceğim
Evet çarşambaydıNormalde test günün çarşamba mıydı
Çok sevindim , ne güzel haber, o zaman nicel hocanın paylaştığı sendin bugün. Inşallah güzelce ilerler. Çok sevindim gerçektenÇok şükür pozitif canım şimdi öğrendim. Rabbim herkeze nasip etsin inşallah Değerim 240 gelmiş inşallah artar Çarşamba günü de hastane de vereceğim
Âminnn inşallah sizlere tattirsın RabbimAaayyy çok sevindim maşallah bu aralar çok çok arttı pozitif grup doluyor pozitifle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de bu duyguyu tattirsin inşallah x
Çarşambaya daha da güzel artar sonra instadan görürüz sonucunu nicel bey paylaşırEvet çarşambaydı
Sıra sende kaçıncı günün bugunAaayyy çok sevindim maşallah bu aralar çok çok arttı pozitif grup doluyor pozitifle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de bu duyguyu tattirsin inşallah x
Yok canım ben değildim. Ben sağlık ocağında verdim test. Hastanede Çarşamba verecgim. Bu arada değerim 240 gelmiş doktor biraz yüksek gibi dedi. Normal mi sizceÇok sevindim , ne güzel haber, o zaman nicel hocanın paylaştığı sendin bugün. Inşallah güzelce ilerler. Çok sevindim gerçekten
Tamam canim, ben de 7. Gün vermiştim kan, 114 çıkmıştı senin 9. Günü sanırım bugün. Bana normal geldi ama, çünkü benim de 9. Günü hemen hemen o rakamda olacakmış düşününce.Yok canım ben değildim. Ben sağlık ocağında verdim test. Hastanede Çarşamba verecgim. Bu arada değerim 240 gelmiş doktor biraz yüksek gibi dedi. Normal mi sizce
İnşallah bu paylaşım yapılanları görüyordum ağlıyordum. Rabbim bana da bu duyguyu yaşat diye. Güzel artmasını umuyorumÇarşambaya daha da güzel artar sonra instadan görürüz sonucunu nicel bey paylaşır
18 Aralıkta transfer oldum. 10. günüm oluyor galibaTamam canim, ben de 7. Gün vermiştim kan, 114 çıkmıştı senin 9. Günü sanırım bugün. Bana normal geldi ama, çünkü benim de 9. Günü hemen hemen o rakamda olacakmış düşününce.
Bence normal canım. Transferde kaç haftalık oluyor embriyo 3 mü 4 müYok canım ben değildim. Ben sağlık ocağında verdim test. Hastanede Çarşamba verecgim. Bu arada değerim 240 gelmiş doktor biraz yüksek gibi dedi. Normal mi sizce
5. gün embriyosuydu tek transfer edildiBence normal canım. Transferde kaç haftalık oluyor embriyo 3 mü 4 mü