- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- 5.311
Limon sıkıp yedim sadece. Denemek lazım.Peynirle karıştırınca güzel oluyor birazda çörek otu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Limon sıkıp yedim sadece. Denemek lazım.Peynirle karıştırınca güzel oluyor birazda çörek otu
Benimde öyle işteHayal bile edemedim. Benim saç iki gün bile dayanmaz.
Wasa yı biliyor musun. Onun üzerine koyuyorum birde çıtır çıtır karnım acıktı sanırımLimon sıkıp yedim sadece. Denemek lazım.
Bende çok acıktım en iyi uyumakWasa yı biliyor musun. Onun üzerine koyuyorum birde çıtır çıtır karnım acıktı sanırım
Doğru söylüyorsunBende çok acıktım en iyi uyumak
Sağol canım sanadaİyi geceler canım
Ben 13 gün yikanmayani duydum, ben de dayanamadım transfer sonrası 3. Gün yıKandım çok ılık suyla. Kasların gevsememesi lazımmış.Abartıyorlar onlar kesinlikle ben 3. Gün aldım iki gün alma dediler yeter 8 -10 gün nedir yahu
13 gün mü dediğin gibi kısmeti varsa her türlü doğar. Biz içimizi rahatlatmaya çalışıyoruzBen 13 gün yikanmayani duydum, ben de dayanamadım transfer sonrası 3. Gün yıKandım çok ılık suyla. Kasların gevsememesi lazımmış.
Ananas konusunda da , zaten hiç aramadigimiz , normalde yemediğimiz bir meyve , en iyisi kendi doktorunu dinlemek. Fatih Oguc 'ün yazısını okumuştum o diyordu ananas rahimde kasilmalara sebep oluyor diye. Aslında belki de biz ne kadar dikkat etsek te, o bebek bize nasipse tutunuyor, yoksa ne yapsan çaresiz. Ama vicdan azabı çekmemek için doktor ne dediyse uyuyoruz.
Bi yerde okumuştum o çocuğun ruhu yaratılmissa illa ki doğacak. Siz de bilirsiniz normal yolla hamile kalan kaç tane kadın bebeği istemediği için, düşürmeye çalışıyor, atlıyor zıplıyor, ilaç içiyor, yine de hiç bisey olmadan doğuyor çocuk. Çoğu insan ilk iki ay farkında bile olmuyor gebe olduğunun. Hiç bir şeye dikkat etmiyor.
O yüzden inşallah bizlere de nasip eder Allah , bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza alıp, güzelce büyütmeyi.
Kardeşim benim düğünümde o kadar oynadı zıpladı.İcki içmez o gün içti. Meğer hamileymis 1 buçuk 2 aylık Yeğenimede hiç bişey olmadıBen 13 gün yikanmayani duydum, ben de dayanamadım transfer sonrası 3. Gün yıKandım çok ılık suyla. Kasların gevsememesi lazımmış.
Ananas konusunda da , zaten hiç aramadigimiz , normalde yemediğimiz bir meyve , en iyisi kendi doktorunu dinlemek. Fatih Oguc 'ün yazısını okumuştum o diyordu ananas rahimde kasilmalara sebep oluyor diye. Aslında belki de biz ne kadar dikkat etsek te, o bebek bize nasipse tutunuyor, yoksa ne yapsan çaresiz. Ama vicdan azabı çekmemek için doktor ne dediyse uyuyoruz.
Bi yerde okumuştum o çocuğun ruhu yaratılmissa illa ki doğacak. Siz de bilirsiniz normal yolla hamile kalan kaç tane kadın bebeği istemediği için, düşürmeye çalışıyor, atlıyor zıplıyor, ilaç içiyor, yine de hiç bisey olmadan doğuyor çocuk. Çoğu insan ilk iki ay farkında bile olmuyor gebe olduğunun. Hiç bir şeye dikkat etmiyor.
O yüzden inşallah bizlere de nasip eder Allah , bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza alıp, güzelce büyütmeyi.
Aynen. Bende ananas faydalı diye biliyordum faydası var diye okumadım (kişisel yorumlar hariç) hatta içinde bi enzim bulunuyormuş buda bazı drlar tarafından tüketilmemesi gerektiğini söylüyor tutunma sürecinde. Dra güvenmek en doğrusuO kadar çok bilgi kirliliği var ki. Yorumlar hep farklı. Bilinmeyen çok şey var. Takviyelerin bile faydası olmadığıni düşünen doktorlar var. Ananasla ilgili araştırma mi yapmışlar. Ananas yiyenlerin bilmem kaçı hamile kalmış diye
Test yaptırdın mı canmGüzel haberlerini alırız inşallah
Naptın canim? Inşallah pozitif olmuştur sonucun ?Yapmadım pazartesi kan testi yapacağım içimi olumlu olmazsa diye korku sardı zaten kesin yapacam pazartesi varsa belli olur herhal yoksa da hayırlısı
Ben oradayken pozitif sonuç almıştı biri acaba o mu dedim ama nicel bey bugün yine çok yoğundu ben muayenedeyken siz bekleyin anestezi verilmiştir ben opu ya gidip geleyim dediNaptın canim? Inşallah pozitif olmuştur sonucun ?
Carsamba günü canım
Bir sonraki çarşambada transfer olurCarsamba günü canım
Bana da bit kere sen hazırlanana kadar ben aşılama yapıp geliyorum demiştiBen oradayken pozitif sonuç almıştı biri acaba o mu dedim ama nicel bey bugün yine çok yoğundu ben muayenedeyken siz bekleyin anestezi verilmiştir ben opu ya gidip geleyim dedi
Nasıl geçti muayenenBen oradayken pozitif sonuç almıştı biri acaba o mu dedim ama nicel bey bugün yine çok yoğundu ben muayenedeyken siz bekleyin anestezi verilmiştir ben opu ya gidip geleyim dedi
İmza için gittigimizde de kalabalıktı bı girdik oturacak yer yok. Hastalar keyifsiz şekilde bize bakıyorlar. Demişlerdir bı siz eksiktiniz Bu ay tedavi başladığında sakindi ne oluyorda birden artıyor anlamıyorum.Ben oradayken pozitif sonuç almıştı biri acaba o mu dedim ama nicel bey bugün yine çok yoğundu ben muayenedeyken siz bekleyin anestezi verilmiştir ben opu ya gidip geleyim dedi