- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Sorma canım neler çektimAaacok uzunmuş sizin ben 5. Gün olmuştum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma canım neler çektimAaacok uzunmuş sizin ben 5. Gün olmuştum
Sağol canm hepimiz güzel haberler verelim inşallah bu sefer iyi olacak diye hissediyorum bakalımHadi hayırlı uğurlu olsun bu sefer inşallah
Bende daha geç olsun diye dua ediyordum işimden dolayı neyse pazartesiyi ayarladımBende 13 patlamak üzereydim
Bende sizin için öyle hissediyorum. Hayırlı olsun insSağol canm hepimiz güzel haberler verelim inşallah bu sefer iyi olacak diye hissediyorum bakalım
Sağol canm çok mutlu oldum böyle demene teşekkürler ederim içime daha çok umut dolduBende sizin için öyle hissediyorum. Hayırlı olsun ins
Hadi hayırlı olsun,inşallah olacak bu sefer Allahın izniyle , duaciniz.Pazartesiye randevu aldım tedaviye tekrar başlayacağım
Çok teşekkür ederim inşallah canmHadi hayırlı olsun,inşallah olacak bu sefer Allahın izniyle , duaciniz.
Aynen ya bende duymadım. Sanırım yumurta rezerviylemi alakalıki? Basla yerlerde 3 gün embriyosu falan dşyorlar ama bizde bende duymadım hiçNicel bey hep 5. Gün mü embriyo dondurma işlemi yaptırıyor acaba. Hiç 3. Gün duymadım
Rabbim yeterki ol desinSağol canımm. Ben en çok bu aşamayı takıyorum. Bu bitince rahatlıyorum şimdi tatilde gibiyim Bı kez Nicel bey dosyadaki hastaları gösterdi. Orta kalitelerle hamile kaldılar hemde yüksek değerleri falan dedi. (Bayanin 1900 HCG değeri vardı ) Orta kalitede tutuyor yani dedim.Dusuk kalitede tutuyor dedi. İnsan tabi sanki hep başkalarına olur bana olmaz gibi düşünüyor.
Hayırlı olsun hersey güzelce ilerlesin insallahPazartesiye randevu aldım tedaviye tekrar başlayacağım
Hiç bilmiyorum canım forumda çok yazıyorlar 3. Gün diyeAynen ya bende duymadım. Sanırım yumurta rezerviylemi alakalıki? Basla yerlerde 3 gün embriyosu falan dşyorlar ama bizde bende duymadım hiç
Yapmadım pazartesi kan testi yapacağım içimi olumlu olmazsa diye korku sardı zaten kesin yapacam pazartesi varsa belli olur herhal yoksa da hayırlısıSen hala test yapmadın mı ben senden daha çok merak ettim benim başıma gelse ilk günden yapmaya başlayacağım sanırım
Çok teşekkür ederim canm hepimizin inşallah güzelce ilerlerHayırlı olsun hersey güzelce ilerlesin insallah
Güzel haberlerini alırız inşallahYapmadım pazartesi kan testi yapacağım içimi olumlu olmazsa diye korku sardı zaten kesin yapacam pazartesi varsa belli olur herhal yoksa da hayırlısı
Bazı hastaneler sadece beşinci gün transferi yapıyormuş bazıları 3.gundede yapıyor. Yumurta sayısı azsa geriye embriyo kalmaz diye yada ölen embriyoların yüzde 10 u transfer edilse anne karnında tutunabiliyormus o yüzden sanırım. Tabi 5.gun şans hep daha yüksek çünkü kötü olan embriyo beşinci güne gidemiyor genelde. Acıbademde sadece 5.gun tercih ediyor diye biliyorum.Hiç bilmiyorum canım forumda çok yazıyorlar 3. Gün diye
Benim tek yumurta döllendiğinde 3. Gün geriden geliyor demişlerdi. Sormuştum o zaman neden 5.güne bekletiliyor zaten tek diye. Sizin ilk denemeniz, biz genellikle 5. Güne gitmesini bekleriz ve ilk denemede 5. Gün transferi yaparız demişti İnci hanım. Eğer 5.gün tutmazsa birkaç denemede veya üst üste 5.güne gitmeyen embriyolarınız olursa o zaman 3. Gün alternatif olarak denenebilir demişti. Ama ben de hiç duymadım burada 3.gün transferi.Bazı hastaneler sadece beşinci gün transferi yapıyormuş bazıları 3.gundede yapıyor. Yumurta sayısı azsa geriye embriyo kalmaz diye yada ölen embriyoların yüzde 10 u transfer edilse anne karnında tutunabiliyormus o yüzden sanırım. Tabi 5.gun şans hep daha yüksek çünkü kötü olan embriyo beşinci güne gidemiyor genelde. Acıbademde sadece 5.gun tercih ediyor diye biliyorum.
Bende yenmesi gereken yiyecekler arasında diye duydum ve transfer olan arkadaşlar özellikle söylemişti tabi doktorun ne diyorsa onu yapmamız gerekiyorKızlar bugün bir çok forum sitesinde Instagram'da tüp bebek sayfalarinda ,bir çok makale de transfer sonrası Dr larin bir çoğu ananas yiyin diyormuş ama bana verilen kağıtta yenmesi yasak olan yiyecekler arasında ananas bu Dr lar neye gore yiyin diyor ki tutunmayı kolaylastirirmis öyle yazıyor bir çok yerde
Canım transferden sonrada mı liste verdiler yoksa opu dan önce verdiklere listeye mi uyuyorsunKızlar bugün bir çok forum sitesinde Instagram'da tüp bebek sayfalarinda ,bir çok makale de transfer sonrası Dr larin bir çoğu ananas yiyin diyormuş ama bana verilen kağıtta yenmesi yasak olan yiyecekler arasında ananas bu Dr lar neye gore yiyin diyor ki tutunmayı kolaylastirirmis öyle yazıyor bir çok yerde
Evet bir çok yerde yenmesi gerek yazıyor ama bana verdikleri kağıtta yenmemesi gerekenler listesinde gerçi yemedim.ben zaten ama özellikle bir çok Dr um yensin dediği şey bizde yenmesin yazıyor ilginçBende yenmesi gereken yiyecekler arasında diye duydum ve transfer olan arkadaşlar özellikle söylemişti tabi doktorun ne diyorsa onu yapmamız gerekiyor