Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Sağol canımm.🤗 Ben en çok bu aşamayı takıyorum. Bu bitince rahatlıyorum şimdi tatilde gibiyim😄 Bı kez Nicel bey dosyadaki hastaları gösterdi. Orta kalitelerle hamile kaldılar hemde yüksek değerleri falan dedi. (Bayanin 1900 HCG değeri vardı ) Orta kalitede tutuyor yani dedim.Dusuk kalitede tutuyor dedi. İnsan tabi sanki hep başkalarına olur bana olmaz gibi düşünüyor.
Rabbim yeterki ol desin🤗🤲

Hiç bilmiyorum canım forumda çok yazıyorlar 3. Gün diye
Bazı hastaneler sadece beşinci gün transferi yapıyormuş bazıları 3.gundede yapıyor. Yumurta sayısı azsa geriye embriyo kalmaz diye yada ölen embriyoların yüzde 10 u transfer edilse anne karnında tutunabiliyormus o yüzden sanırım. Tabi 5.gun şans hep daha yüksek çünkü kötü olan embriyo beşinci güne gidemiyor genelde. Acıbademde sadece 5.gun tercih ediyor diye biliyorum.

Bazı hastaneler sadece beşinci gün transferi yapıyormuş bazıları 3.gundede yapıyor. Yumurta sayısı azsa geriye embriyo kalmaz diye yada ölen embriyoların yüzde 10 u transfer edilse anne karnında tutunabiliyormus o yüzden sanırım. Tabi 5.gun şans hep daha yüksek çünkü kötü olan embriyo beşinci güne gidemiyor genelde. Acıbademde sadece 5.gun tercih ediyor diye biliyorum.
Benim tek yumurta döllendiğinde 3. Gün geriden geliyor demişlerdi. Sormuştum o zaman neden 5.güne bekletiliyor zaten tek diye. Sizin ilk denemeniz, biz genellikle 5. Güne gitmesini bekleriz ve ilk denemede 5. Gün transferi yaparız demişti İnci hanım. Eğer 5.gün tutmazsa birkaç denemede veya üst üste 5.güne gitmeyen embriyolarınız olursa o zaman 3. Gün alternatif olarak denenebilir demişti. Ama ben de hiç duymadım burada 3.gün transferi.

Kızlar bugün bir çok forum sitesinde Instagram'da tüp bebek sayfalarinda ,bir çok makale de transfer sonrası Dr larin bir çoğu ananas yiyin diyormuş ama bana verilen kağıtta yenmesi yasak olan yiyecekler arasında ananas bu Dr lar neye gore yiyin diyor ki tutunmayı kolaylastirirmis öyle yazıyor bir çok yerde

Kızlar bugün bir çok forum sitesinde Instagram'da tüp bebek sayfalarinda ,bir çok makale de transfer sonrası Dr larin bir çoğu ananas yiyin diyormuş ama bana verilen kağıtta yenmesi yasak olan yiyecekler arasında ananas bu Dr lar neye gore yiyin diyor ki tutunmayı kolaylastirirmis öyle yazıyor bir çok yerde
Bende yenmesi gereken yiyecekler arasında diye duydum ve transfer olan arkadaşlar özellikle söylemişti tabi doktorun ne diyorsa onu yapmamız gerekiyor

Canım transferden sonrada mı liste verdiler yoksa opu dan önce verdiklere listeye mi uyuyorsun

Bende yenmesi gereken yiyecekler arasında diye duydum ve transfer olan arkadaşlar özellikle söylemişti tabi doktorun ne diyorsa onu yapmamız gerekiyor
Evet bir çok yerde yenmesi gerek yazıyor ama bana verdikleri kağıtta yenmemesi gerekenler listesinde gerçi yemedim.ben zaten ama özellikle bir çok Dr um yensin dediği şey bizde yenmesin yazıyor ilginç 😂

X