Gözün aydın canım.Hepimiz için, hepiniz için her zaman çok dua ettim , hep zorlu yollardan geçiyoruz, gerçekten o tip fak. Dili olsa da konuşsa, günde 8 kez otobüse binip gidip geliyordum, Allah hiç birimizin emeklerini, umutlarını boşa çıkartmasın. Burası hep pozitif haberlerle dolsun
İnsallah iyilerdirEmbriyo lar nasıl
Çok saol canim ya, evet gerçekten biranda oluverdi, darısı hepinizin basina inşallahGözün aydın canım.Hayirli uğurlu olsun. Saglikla kucağına al insallah O kadar beklemenin ödülü en kısa sürede gebelik sonucu almak olmuş Herkesten sonra başlayıp bir ay içinde oldu bitti Masallah diyelim
Siz de Inşallah güzel haberler verirsiniz. Çok heyecanlı süreçler.İnsallah iyilerdirBı gün arayla haber verecekler canım. İlk gün 3.gun 5.gun. Yarın ararlar.
Çok tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallahEvet kızlar çok şükür, Allah isteyen herkese nasip etsin, inşallah sağlıkla kucağımiza almayı da nasıp eder
Ayyy çok sevindimmmmm :)Evet kızlar çok şükür, Allah isteyen herkese nasip etsin, inşallah sağlıkla kucağımiza almayı da nasıp eder
AminnÇok saol canim ya, evet gerçekten biranda oluverdi, darısı hepinizin basina inşallah
İnsallahSiz de Inşallah güzel haberler verirsiniz. Çok heyecanlı süreçler.
Inşallah ikiz olur , ben de çok istiyorum:) ☺AminnCanım bu arada ikiz olabilir
Büyürler canım bu sefer kaliteli olsunlar inşallahİnsallahAnalarını ugrastirmasinlar artık. Düzgün büyüsünler
Allah gönlüne göre versin canım i. Bir daha kan vermeye gidicek misin yoksa kese görmeye mi gidiceksinInşallah ikiz olur , ben de çok istiyorum:) ☺
Cok saol canim ya, işte görünmez kaza :) inşallah sen de aynı şekilde, sağlıkla doğum haberini de alırızÇok tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallahdün için de geçmiş olsun aman dikkat et kendine.
2 gün sonra gidicem yeniden, perşembe günü yanı, bir kere daha bakılacak sanırım kanıma. Değerin düzgün artmış mi diye. 10 gün sonra da kese görünüyormuş sanırım.Allah gönlüne göre versin canım i. Bir daha kan vermeye gidicek misin yoksa kese görmeye mi gidiceksin
Öbürü kaliteliydi tutmadıBüyürler canım bu sefer kaliteli olsunlar inşallah
Bu sefer olacak inşallah canım inanıyorum benÖbürü kaliteliydi tutmadıins canim bunlar daha iyi olsun
Amin inşallah darısı her isteyenin başına inşallahHayırlı uğurlu olsun canım çok sevindimRabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin
Aminnn inşallahAmin inşallah darısı her isteyenin başına inşallah
Ay hadi İnşallah canım seninde güzel haberini alalım :)Aminnn inşallahBende cuma günü transfer oldum böyle pozitif sonuçları görünce heyecanlanıyorum bana da dua et lütfen.
Ay hadi İnşallah canım seninde güzel haberini alalım :)