Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Kızlar merhaba. Elimde oksapar 4000 var iki kutu, bulamayan ya da ihtiyacı olan varsa ücretsiz verebilirim. Kutahya da yim, gonapeptly de var elimde. Ama soğuk zincir olduğu için kargo yapmak sorun olur.

Kızlar merhaba. Elimde oksapar 4000 var iki kutu, bulamayan ya da ihtiyacı olan varsa ücretsiz verebilirim. Kutahya da yim, gonapeptly de var elimde. Ama soğuk zincir olduğu için kargo yapmak sorun olur.
İkinci transfer için alabilirim ben bir kutusunu bulması çok zor oluyo.. ama tabi şuan kullanan varsa onlarada verebilirsin

Tamam siz veya bir başkası maksat ihtiyaca yaraması. Elimde kalmasını istemedim faydalanan olsun diye. 4 ocakta merkezde olacağım. O zaman için haberlesebiliriz
Kesinlikle; ihtiyaç halinde çok zor bulunuyor heleki Kütahya da bu ilacı bulmak çok çok zor.. transferden sonra ben bide döne döne ilaç aramıştım.. ben Ocak ayında olucam transfer büyük ihtimalle hani şuan kullanan birileri varsa onlara öncelik verebilirsin gene benim daha vakit var

Kan sulandiricilari kesti sanırım sende, ben de doğuma kadar kullanırız diye düşünmüştüm. Bende pıhtılaşma sorunu var da .

Aminnn inşallah 🤲 Bende cuma günü transfer oldum böyle pozitif sonuçları görünce heyecanlanıyorum bana da dua et lütfen.
Hadi inşallah senin de güzel sonuçlarını görürüz:) 4. Gün olmuş senin bugün, moralini hep yüksek tut, herşeyin hayırlısı olsun inşallah. Her zaman dua ediyorum, inşallah hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip eder Allah , sağlıklı hayırlı ömürler verir.

Ay gerçekten ocsapar yok daha doğrusu hiçbiri yok covit yüzünden:KK43: Kutunun birini acil ihtiyacı olan yoksa ben alabilirim canim

Kesinlikle; ihtiyaç halinde çok zor bulunuyor heleki Kütahya da bu ilacı bulmak çok çok zor.. transferden sonra ben bide döne döne ilaç aramıştım.. ben Ocak ayında olucam transfer büyük ihtimalle hani şuan kullanan birileri varsa onlara öncelik verebilirsin gene benim daha vakit var
Gerçekten ilaçları bulmak çok zor, ben de hibor kullanıyorum.

Elinde az kalmış, biz de kapı kapı bir sürü eczane gezdik , sonunu aldik bugün sanirim, bakalım sonra Napariz bilmiyorum.

Malesef pek iyi değil. 2 si iyiymiş 3 tanesi kötü hala canlilar dedi ama ümidi yoktu onlardan. 5.gune gitmeme ihtimali var o yüzden 5.gun erkenden arayacaklarmis.Yani benim ümidim yok. Zaten hissediyordum en başından beri
Kuzum öyle deme bir tane olsun bizim olsun. 2 tanesi güzelmiş onlardan biri senin bebişin inşallah🤲🏻 Hem hiç belli olmaz sıkma canını🥰

X