Aminn tatlım Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın...Ay hadi İnşallah canım seninde güzel haberini alalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn tatlım Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın...Ay hadi İnşallah canım seninde güzel haberini alalım :)
Amminn en güzel dualarimiz ya Allah'ım kabul etsin inşallah :)Aminn tatlım Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın...
İkinci transfer için alabilirim ben bir kutusunu bulması çok zor oluyo.. ama tabi şuan kullanan varsa onlarada verebilirsinKızlar merhaba. Elimde oksapar 4000 var iki kutu, bulamayan ya da ihtiyacı olan varsa ücretsiz verebilirim. Kutahya da yim, gonapeptly de var elimde. Ama soğuk zincir olduğu için kargo yapmak sorun olur.
Tamam siz veya bir başkası maksat ihtiyaca yaraması. Elimde kalmasını istemedim faydalanan olsun diye. 4 ocakta merkezde olacağım. O zaman için haberlesebilirizİkinci transfer için alabilirim ben bir kutusunu bulması çok zor oluyo.. ama tabi şuan kullanan varsa onlarada verebilirsin
Kesinlikle; ihtiyaç halinde çok zor bulunuyor heleki Kütahya da bu ilacı bulmak çok çok zor.. transferden sonra ben bide döne döne ilaç aramıştım.. ben Ocak ayında olucam transfer büyük ihtimalle hani şuan kullanan birileri varsa onlara öncelik verebilirsin gene benim daha vakit varTamam siz veya bir başkası maksat ihtiyaca yaraması. Elimde kalmasını istemedim faydalanan olsun diye. 4 ocakta merkezde olacağım. O zaman için haberlesebiliriz
Kan sulandiricilari kesti sanırım sende, ben de doğuma kadar kullanırız diye düşünmüştüm. Bende pıhtılaşma sorunu var da .Kızlar merhaba. Elimde oksapar 4000 var iki kutu, bulamayan ya da ihtiyacı olan varsa ücretsiz verebilirim. Kutahya da yim, gonapeptly de var elimde. Ama soğuk zincir olduğu için kargo yapmak sorun olur.
Hadi inşallah senin de güzel sonuçlarını görürüz:) 4. Gün olmuş senin bugün, moralini hep yüksek tut, herşeyin hayırlısı olsun inşallah. Her zaman dua ediyorum, inşallah hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip eder Allah , sağlıklı hayırlı ömürler verir.Aminnn inşallah Bende cuma günü transfer oldum böyle pozitif sonuçları görünce heyecanlanıyorum bana da dua et lütfen.
Ay gerçekten ocsapar yok daha doğrusu hiçbiri yok covit yüzünden Kutunun birini acil ihtiyacı olan yoksa ben alabilirim canimKızlar merhaba. Elimde oksapar 4000 var iki kutu, bulamayan ya da ihtiyacı olan varsa ücretsiz verebilirim. Kutahya da yim, gonapeptly de var elimde. Ama soğuk zincir olduğu için kargo yapmak sorun olur.
Hoş benimde 5.gune giderlerse donmuş transfer olacak. Yakın zamanda transfer olup isteyen varsa onlar alsinAy gerçekten ocsapar yok daha doğrusu hiçbiri yok covit yüzünden Kutunun birini acil ihtiyacı olan yoksa ben alabilirim canim
Gerçekten ilaçları bulmak çok zor, ben de hibor kullanıyorum.Kesinlikle; ihtiyaç halinde çok zor bulunuyor heleki Kütahya da bu ilacı bulmak çok çok zor.. transferden sonra ben bide döne döne ilaç aramıştım.. ben Ocak ayında olucam transfer büyük ihtimalle hani şuan kullanan birileri varsa onlara öncelik verebilirsin gene benim daha vakit var
Tebrik ederiim çok sevindimEvet kızlar çok şükür, Allah isteyen herkese nasip etsin, inşallah sağlıkla kucağımiza almayı da nasıp eder
Bende enox kullanmıştım zorla bı eczacı kendine ayırdigini verdiGerçekten ilaçları bulmak çok zor, ben de hibor kullanıyorum.
Canım hibor nerden buldun. Eczaciya sordum oda yok dedi. Etken maddesi mi ne olmadığı için hiçbiri yok dedi.Gerçekten ilaçları bulmak çok zor, ben de hibor kullanıyorum.
Nasılsın iyi misin embriyoların nasılmışCanım hibor nerden buldun. Eczaciya sordum oda yok dedi. Etken maddesi mi ne olmadığı için hiçbiri yok dedi.
Malesef pek iyi değil. 2 si iyiymiş 3 tanesi kötü hala canlilar dedi ama ümidi yoktu onlardan. 5.gune gitmeme ihtimali var o yüzden 5.gun erkenden arayacaklarmis.Yani benim ümidim yok. Zaten hissediyordum en başından beriNasılsın iyi misin embriyoların nasılmış
Kuzum öyle deme bir tane olsun bizim olsun. 2 tanesi güzelmiş onlardan biri senin bebişin inşallah Hem hiç belli olmaz sıkma canınıMalesef pek iyi değil. 2 si iyiymiş 3 tanesi kötü hala canlilar dedi ama ümidi yoktu onlardan. 5.gune gitmeme ihtimali var o yüzden 5.gun erkenden arayacaklarmis.Yani benim ümidim yok. Zaten hissediyordum en başından beri