Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Malesef pek iyi değil. 2 si iyiymiş 3 tanesi kötü hala canlilar dedi ama ümidi yoktu onlardan. 5.gune gitmeme ihtimali var o yüzden 5.gun erkenden arayacaklarmis.Yani benim ümidim yok. Zaten hissediyordum en başından beri
Hımm ikisi iyi ama inşallah onlar 5. Güne ulaşır iki tane olsun bizim olsun sayı çok önemli değil hayırlısı canm

Hımm ikisi iyi ama inşallah onlar 5. Güne ulaşır iki tane olsun bizim olsun sayı çok önemli değil hayırlısı canm
Kuzum öyle deme bir tane olsun bizim olsun. 2 tanesi güzelmiş onlardan biri senin bebişin inşallah Hem hiç belli olmaz sıkma canını
Seda hanım moralsiz konuşunca direk ümidimi kaybettim. İlk denemede tek embriyo iyi demişlerdi ama çok olumlu iyi konusmuslardi. Bende bunlar demekki o kadar iyi değil diye düşündüm. Sağolun kizlar napalim herşey olacağına variyor.

Malesef pek iyi değil. 2 si iyiymiş 3 tanesi kötü hala canlilar dedi ama ümidi yoktu onlardan. 5.gune gitmeme ihtimali var o yüzden 5.gun erkenden arayacaklarmis.Yani benim ümidim yok. Zaten hissediyordum en başından beri
Hala umut var canım üzme kendini o iki embriyo ilerlerse 2 transfer demek. İnsallah güzelce ilerler

Ümidini hiçbir zaman kaybetme. Olumsuz düşünüp kendini de üzmemeye çalış.o 3 tane de İnşallah ulaşırlar 5.güne olmazsa da geri de 2 tane daha olur onlar ulaşsın. Embriyonun kalitesinden ziyade 5.güne ulaşması önemli dediler bana

Hala umut var canım üzme kendini o iki embriyo ilerlerse 2 transfer demek. İnsallah güzelce ilerler
İnsan o kadar bıkıyor. Diyorum menepoz olsam hiç ümidim kalmasa duruma alışsam yine mutlu olurum. Ya şimdi olursa diye tedavi üstüne tedavi oluyoruz. Ümitlenmek çok kötü birşey. Embriyologlarin ses tonu bile o kadar önemli ki en ufak olumsuzta canlı canlı mezara girmis gibi oluyor insan. Neyse sizlerinde moralini bozmiyim. Allah herkese yardım etsin. Şuan üzgünüm ama geçecek ins

Aynen öyle Seda hanımla konuştuğumuzda nasılsın diye sorduğunda iyi haber verirseniz iyi olacağım diyordum sonra olumsuz konuşma ben telefonu kapatıp başlıyordum ağlamaya

Canım iyi kalitede olmayıp tutan çok var. Kısmet işi biraz. Sen elinden geleni yapıyorsun zaten sıkma canını. Hem 2 sinde sorun yok ki. Umudunu kaybetme

Aynen öyle Seda hanımla konuştuğumuzda nasılsın diye sorduğunda iyi haber verirseniz iyi olacağım diyordum sonra olumsuz konuşma ben telefonu kapatıp başlıyordum ağlamaya
Ufak bı olumlu konuşma bile yok. Son gün aradıklarında ben konuşamam korkuyorum. Eşim konuşsun kabul ederler mi acaba?

Olsun canım geç olsun güç olmasın. Nicel bey sağlam adım atmak istiyor şansa bırakmayalım işimizi
Aynen öyle canım. Zamanı ne zamansa o zaman olsun. Bu gün cok mutluydu şeker bulmuş çocuk gibi pozitif testlerden dolayı. Aklıma takılan haftaya carsamba ilaç bitecek 4 gün tatil girecek önlemini alır büyük ihtimal. Aman neyse sanırım pek pozitif degilim bugün ya söyle olursa ya böyle olursa düşünceleri var. Hakkımızda hayırlısı olsun yeterki emeklermiz bosa gitmesin.

Ufak bı olumlu konuşma bile yok. Son gün aradıklarında ben konuşamam korkuyorum. Eşim konuşsun kabul ederler mi acaba?
Canım böyle düşünme tamamen negatif dememişler 2 tane iyi gidiyor öbürkülerin durumu belirsiz. Ne kadar zor su yasadıklarımız her zaman zorlukların cogu hatta %90ı biz kafınların omzunda duygusal ve vucuden en cok yıpranan bizler. Rabbim insallah bu cektiğimiz cefaların sonucunu mutlulukla sonuclandırırgececek insallah bunlarda

İns canim çok sağol

Çarşamba gittiğinde Ayarlar canım onu merak etme. Bu ara çok pozitif paylaşımı yapıyor maşallahı var

Canım hep dua edin , meryem süresi dinleyin, Allah inşallah 5. Güne ulaştırır. Inşallah her şey yolunda gider. Moralinizi yüksek tutun, hayırlısı olsun inşallah.

Benim de mesela 7 tane toplandı ilk , sonra 6 tanesi olgun dediler, sonra 4 tanesi devam etti ama en sona 3 tanesi kaldı. ISte hiç belli olmuyor . Allah hep hayırlısını versin inşallah.
Amin inşallah. İste ilk denemede tek embriyom güzeldi diğerleri geriden geliyordu sonra ikisi donduruldu.O zaman İnci hanim vardı o kadar güzel konuşuyordu ki. Belki o olsaydı daha farklı düşünecektim şuan. Yada en olumlu konusabilecekleri bu kadar bilmiyorum.

Hem varmış 2 tane dondurulmuş, birisi bile devam etse yeter zaten .

Hem varmış 2 tane dondurulmuş, birisi bile devam etse yeter zaten .
İns. En son işte 5 güne gitmeme ihtimali nedeniyle sabah ariycaz dedi. Ben bu lafı direk olumsuz anladım. Yani demek istiyor ki zaten gitmeyecek erkenden haberiniz olsunNeyse yazdıkça sinirleniyorum en iyisi düşünmemek.Tekrar sağol canım

İyi düşünelim iyi olsun canm ikisi iyi demiş bekleyip görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…