Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Kızlar ya aksilik bu ya az önce banyoda ayağım kaydı bi düştüm. Allahtan yumuşak bir düşüş oldu da toparlayabildim kendimi.sakınan göze çöp batar misali, bir de iğneye giderken bugün motorsiklet çarpıyordu. Sağ salim bitirebilirim inşallah bu süreci.

Kızlar ya aksilik bu ya az önce banyoda ayağım kaydı bi düştüm. Allahtan yumuşak bir düşüş oldu da toparlayabildim kendimi.sakınan göze çöp batar misali, bir de iğneye giderken bugün motorsiklet çarpıyordu. Sağ salim bitirebilirim inşallah bu süreci.
Dikkat et canm kendine. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Çok geçmiş olsun canım dur biraz dikkat et az kaldı :)

İnşallah canm ben olsam çoktan test yapardım dayanamazdım sabrınA hayran kaldım inşallah güzel haberini alırız
Ben de dayanamadım zaten yaptım aslında, ama işte insan hemen emin olamıyor, bir de herkesin farklı zamanlarda çıkıyor sonucu , o yüzden 12. Gün en kesin zaman diyorlar. Ben 7. Günü kan vermiştim, 5. Günü öğleden sonra da kendim test yapmıştım cook silik çizgi çıkmıştı. Allah hepimizin gönlüne göre versin 🤲🤲🤲

Hepimiz için, hepiniz için her zaman çok dua ettim , hep zorlu yollardan geçiyoruz, gerçekten o tip fak. Dili olsa da konuşsa, günde 8 kez otobüse binip gidip geliyordum, Allah hiç birimizin emeklerini, umutlarını boşa çıkartmasın. Burası hep pozitif haberlerle dolsun 🥰🥰🤲🤲🤲

X