N
NİLAY1981
Ziyaretçi
- Konu Sahibi aylins
-
- #1.561
hakikaten melodi birbirimize haber verirdik dimi kim fazla veriyorsa onun kapısına gidilirdi sırayla:)))))
birde büyük anne babaları bütün torunlar bir aradayken değilde yalnızken yakalamaya çalışırdık..daha fazlasını almak için birde sonra söylerdik ne kadar verdiklerinide mahçup ederdik büyükleri....ayrıca bu harçlık olayında gördüğümüz gittiğimiz herkese olanca sevimliliğimizi takınırdık...:))))) çocukluk derler yaaa..
MERHABA ESES LİHANIMLAR NASILSINIZ?? BURASI ÇOK SICAK BAYILCAMşakkıdıORALARDA NE VAR NE YOK? :enbuyukkk:
arkadaslar selam konunun biraz dışında ama size bişey sorucam eskişehirde gercek karınca yumurtası yagı satan bi aktar biliyomusunuz ben iki keredir sahtesine denk geliyorum onun için sizlere bi soriyim dedim nede olsa memleketiniz bizde misafiriniziz işte, gerci bende buralı oldum sayılır cok seviyorum buraya.....
yağını bilemicem canım ama arkadaşlar gutto diye bi krem gösterdiler
yeşil baya büyükçe bi krem kutusunda
karınca yağından yapılıyomuş
hemde tarım ve köy işlerinden izinliymiş
yani diğerlerinden daha güvenilir
eczanelerde falan varmış
fiyatı 25 ytl
kullanan arkadaşlar memnun
inşallah yardımcı olmuşumdur görüşürüz canım
selam eskişehirliyim.eskişehiri çok seviyorum arkadaşlar.
selammmmm kızlar işte geldim burdayım ben bu işte ustayımbacılar napiyonuz bakem he beni unuttunuzmu bakem beni sorcak olursanız ben iyim büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim bugün öbür dükkandayım size bi selam vereyim dedüm hadin bakem selam allah tan ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
hş geldin bacum nerelerdesi yah özledik seni artik aramizdamsin cnm
neleryapyosun
Günaydin arkadaşlar hepinizi çok öpyorum sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?