bir gün geç girdik ooohhh nasılda hareketlenmiş benim esesim valla pek hoşuma gitti kızlar.....hihoyyythihoyyyt
ben laf yetiştiriyorum ya hep sırayla başlayımkaydirigubbakcemile3
pilotum , eylülüm harika resimler bayıldım valla..pilotçum hele seninkileri okurken tüylerim tiken tiken olduuusenağlama
satürnüm kolay gelsiiiinnn..mendilin ve harçlığın hazır tatlıyıda yaparız o güne kadar...
eskiden mendil verirlerdi diimiii bayramlarda çocuklara..içine harçlık konulur...birde kapı kapı fıstık , şeker toplamaya çıkardık....:icecream:elimizde kocamaan naylon poşetle....ama ne keyifli olurdu gezme işi bittikten sonra birde arkadaşlarla oturup topladıklarımızı sayar en çok kim toplamış diye atışırdık ne güzeldi yaaa...biz bunları gödük ama çocuklarımız bayramların ne olduğunu bilmiyorlar sadece tatil günü olarak algılıyorlar ...akraba ziyaretleri bile yok gibi bişey ne acııı...
ama ben her bayram inadına kızımı gönderiyorum apt de çık dolaş diyorum elinede veriyorum bir poşet..ona oyun gibi geliyor ve çok eğleniyorhihoyyyt..en azından o da bizler gibi biz bunları bunları yapardık bayramda diye anlatabilsin......
arkadaşlar sizler neler hatırlarsınız eski bayramlara , çocukluğunuzun bayramlarına ait....