- Konu Sahibi aylins
Günaydiiiiiiiiin Nasilsiniz Gününüz Mutlu Ve Güzel Gecer Inşallah öptüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzülme canım oluyo öle ewlenirken benimde basımdan gecti cok bunalıyo insan düşünmekten yorgunluktan her kafadan bi ses cıkıyo.herseye karışıyolar.ama ewlendikten sonra rahatlarsın merak etme.sabret düğün ne zaman??.
canım taviz derken kayınvalden filan işete demek istedğim arada mutlaka mesafe olmalı
evlendğin zaman demek istemiştim ??????yasakkelime
canım hic üzme kendini sıkıntı yapma herşey olacağına varıyoyerimseniben kafana takma nişanlınla anlaşıyosan:dance: gerisini boşver allah rastgetirsin kolaylık versin iyiakşamlar öptüm
Günaydın eskişehirin
sexy
güzel
alımlı
çalımlı
bakımlı
bilgili
görgülü
saygılı
kaygılı
hatunları nasılsınız. . . . :sm_cool: a.s.
eskişehirin insanı bir baska derler hakıkaten oyle . sanki 10 yıldır tanısıyoruz yahuuuu.. :içelim:
hadi kiss tim hepinizi sırnaşık şey
günaydın canlar nasılsınız ben artık oturamıyom bahçe bana eylence oldu.gelen giden bide havalar ısınsa hiç boş vaktim olmıcak galiba şimdi boş kaldıkca mantımı yapıyorum sizleride beklerim eses güzel bayanları
kızlar bu arkadaşlara ne oldu çok merak edyorum
burası boş kaldı musradan ve seherden ve adını sayamadğim diğer arkadaşlar haberı olan varmi
hayırlı akşamlar
seninde tatlım her şey gönlünce olsunHayirli Akşamlar Es Es Lilerim Nasilsiniz ............. Güzel Günler Sizinle Olsun ...
bende eskişehirliyim kızlar
bende eskişehirliyim kızlar