öncelikle hayırlı olsun Allah tamamamına erdirsin
canım benim oturduğum yerde senin istediğin tarzda evlerin kiraları 250 - 300 civarı
ama tercih edermisin bilemem.... sultandere....
canım Allah kolaylık versin aynı dert bende de var..henüz hazırlıklara başlamadım ama sıkıntısı şimdiden sardı..sen birde şehirler arası taşınacaksın Allah yardımcın olsun..
sıkma canını herşey yoluna girer..eskişehirde ne taraflardan düşünüyorsun??...aklımızda olsun yardımcı olmaya çalışırız ev bulmanda...
aslında tam olarak nerden tutacağımızda belli değil ama tepebeşı taraflarından olsun istiyorum genede kısmet nerden olursa kaderimizde ne taraf versa oarası olsun artık
mrb ayla
tepebasından ev bakmak istersen uluönder mahallasıne bak derim ünv. civarı coook pahalı bir onceki mesajımda da bahsettim. ama tabi bütcen elverirse neden olmasın. hatta senın için arastırabilirimde eger istersen a.s
taşınıcamda her yer her yerde ne iş yapacağımı bilemiyorum
daha ev tutulmadı neresi olacak belli değil anlıcam o yüzden işlerin arasında da biraz olsun iyi olmaya çalışıyorum
eylülcüm huzurevi ziyaretinden aklında kalanları yada hissettiklerini bizimle de paylassan .. a.s
huzurevinde anneler günü nasıl geçer merak ettim. ben daha hiç gitmedim
taşınıcamda her yer her yerde ne iş yapacağımı bilemiyorum
daha ev tutulmadı neresi olacak belli değil anlıcam o yüzden işlerin arasında da biraz olsun iyi olmaya çalışıyorum
canım ya aynı sorun bende de var ev arıyorum biraz iyi olsun istiyom oda tuzlu oluyo olanlarda aksilik oluyo tutamıyom iyice sıkıntı bastı:çok üzgünüm: artık iyi kötü demicem tutcaminşallaah :teselli:
paylaşayım canım yaşadığım en güzl günlerden biriydi mutluluklar paulaştıça çoğalır üzüntüler paylaştıkça azalır biz onlara annem diye kucak açtık onlarda bize bir evlat gibi davrandılar ortam çok samiydi resimlerdede gördünüz gibi tabiki bir burukluk vardı ama biz onları mutlu etmek için gitmiştik ve hüznü her arkadaşımız saklamaya çalıştı dolan gözleri gülümseme kapladı
muhabbet ettik konuştuk aslında hepsi bir kitap gibi ağızlarından çıkan her söz dinlenmeye değer sözler
canım bak bu konuda çok haklısın
bencede kımse karişmamali diye düşünüyorum
çünkü çok karişan olursa o kadar işler o kadar ters gider
bence canım işin çok zor kendin üzmemeye bak kolay gelsin
sana tafsiye sakın taviz verme buda evli aolan ablanın nashatı öptüm
eylülcüm ben resimleri bulamadım .Biri bana yardımcı olabilirmi fisfisfis
arkadaşlar ben bilecik bozüyüklüyüm. istanbulda doğdum büyüdüma ama baba memleketim orası. memleketimizden hiç kopmadık. belli hafta sonlarımızı tatillerimizi orada geciriyoruz. bilecik eskişehir bozyuklu arkadaşlarım varsa lütfen yazsınlar. onlarla tanışmak istiyorum. hemşehri biriyle tanısmak beni mutlu ediyor...
memlektimi seviyorum...........:eyes:
yokmu kimse yaw
ESESİN GÜZEL HATUNLARI MUSRACIM ÜLÜFET SEHERYELI AYLA EYLÜLCÜM HANIMLAR BUGÜN NERELERDESINIZ SİZİ ÇOK ÖZLEDİM
HEPİNİZE HAYIRLI AKŞAMLAR OLSUN ÖPYORUM MUCUK MUCUK
günaydın tatlı dilli hatunlar
nasılsınız bakalım...?
ben cook asabiyimbu evlilik hazırlıkları cok daralttı beni cooookkkk. benneyaptımki ömrümden ömür gitti vallahi. herkesin böyle zor mu gecti evlilige hazırlık dönemi? yahu evlilik heyecanı kalmıyor insanda, heves kalmıyor, mutluluk kalmıyor...
offf cok bezginim cookkk: çok üzgünüm:
o annlayışlı! :mymeka: ailelerimiz yokmu ahhh ahhAy düşündükçe darallar , buhranlar geliyor banaaaaaaaaaaa tatlicadiarzu
günaydın tatlı dilli hatunlar
nasılsınız bakalım...?
ben cook asabiyimbu evlilik hazırlıkları cok daralttı beni cooookkkk. benneyaptımki ömrümden ömür gitti vallahi. herkesin böyle zor mu gecti evlilige hazırlık dönemi? yahu evlilik heyecanı kalmıyor insanda, heves kalmıyor, mutluluk kalmıyor...
offf cok bezginim cookkk: çok üzgünüm:
o annlayışlı! :mymeka: ailelerimiz yokmu ahhh ahhAy düşündükçe darallar , buhranlar geliyor banaaaaaaaaaaa tatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?