Eskişehir///26

ay canımsın vallahi çok sağol umut doğdu gece gece :KK64:
inşallah güzel alternatifler beni bekler :KK66:
bu arada haklısın beterin beter yeri var şükür demem lazım ki şükür dilerim sende istediğin şehirde yaşamını sürdürürsün sen gel buraya bende antalyaya geçiyim ah ah :KK64:
burada yaşasaydın gerçekten tanımayı çok isterdim kızlarımızda yaşıt sayılırlarmış olsun yinede çok memnun oldum Elif ben bu arada :)
artık bu topice geleyim gerçekten umut oldu
çok memnun oldum tanıştığıma İyi geceler :KK34:

ay canım ya ben de memnun oldum.. emine ben de :)
yeni felsemiz önce şu şehir önemli değil önemli olan evdeki huzur diyoruz we çalışmalara başlıyoruz :) iyi geceler görüşmek üzere

Allah ım kadere gell burayıda kuruttum iyimi :KK43: :KK9:

niye öyle düşünüyorsun ama :) ben burada çok sık elektrik gittiği için gelemiyorum.. senin için alternatif düşündüm ben geliyorum 2 hafta sonra :) kızlarımızı tanıştırırız :KK64:

niye öyle düşünüyorsun ama :) ben burada çok sık elektrik gittiği için gelemiyorum.. senin için alternatif düşündüm ben geliyorum 2 hafta sonra :) kızlarımızı tanıştırırız :KK64:

aa çok sevindirici haber çok memnun oluruz sizi tanıyacağımıza ama çok seversek geri nasıl göndercez :KK14: şu tayin olayları hep canımı sıkmıştır :KK43:

aa çok sevindirici haber çok memnun oluruz sizi tanıyacağımıza ama çok seversek geri nasıl göndercez :KK14: şu tayin olayları hep canımı sıkmıştır :KK43:

çok sewerseniz dewamını istersiniz değil mi:97: sorun değil atlar atlar geliriz :) neyse canım 1 ay eskişehirdeyiz o zaman faaliyetleri gerçekleştirirsek bize gerek kalmayacak:KK66: kaıcı çözümler buliicizz

çok sewerseniz dewamını istersiniz değil mi:97: sorun değil atlar atlar geliriz :) neyse canım 1 ay eskişehirdeyiz o zaman faaliyetleri gerçekleştirirsek bize gerek kalmayacak:KK66: kaıcı çözümler buliicizz

ay canımsın çok sağol. aslında benim büyük sorunum havalar iyi olsa sazova parkını keşfettim çokta hoş akşama kadar kızımla dört döner dururduk :))
espark gibi kapalı yerler çok boğuyor ama daha dün ordaydım :)
geldiğinizde ve müsait olduğunuzda kızını ve seni tanımayı canı gönülden diler çok memnun olurum vallahi :)
hangi semttesiniz eskişehirde? hadi karşı komşum çıkın :KK9:

ay canımsın çok sağol. aslında benim büyük sorunum havalar iyi olsa sazova parkını keşfettim çokta hoş akşama kadar kızımla dört döner dururduk :))
espark gibi kapalı yerler çok boğuyor ama daha dün ordaydım :)
geldiğinizde ve müsait olduğunuzda kızını ve seni tanımayı canı gönülden diler çok memnun olurum vallahi :)
hangi semttesiniz eskişehirde? hadi karşı komşum çıkın :KK9:

yok komşun değilim ben daha ço gencim :)
akarbaşı mh lesinde annemler.. bizim kendi evimiz vadişehir de.. ama henüz oraya taşınmadık.. sazova parkı uzak ama yaa ne işin war oralarda.. ben sana daha yakın yerler bulcem söz :)

yok komşun değilim ben daha ço gencim :)
akarbaşı mh lesinde annemler.. bizim kendi evimiz vadişehir de.. ama henüz oraya taşınmadık.. sazova parkı uzak ama yaa ne işin war oralarda.. ben sana daha yakın yerler bulcem söz :)

hehe :)) komşumun kızı demek istedim canm :KK9:
saydığın semtleri bilemedim bana yakın olmasını umud ediyorum :) (yeni bağlar)
daha yakın yerler keşvetmeme yardım edersen hayır duamı alırsın vallahi çok sağol :KK3:

Arkadaşlar merhaba; yaklaşık 1.5 sene önce evlilik sebebiyle Eskişehir`e yerleştim... Ancak halen kendime çevre oluşturamadım... Dolayısıyla kendimi çok yalnız hissediyorum... Görüşebileceğim, anlaşabileceğim arkadaşlar arıyorum... Beni aranıza kabul ederseniz sevinirim... Sevgiler...

Bu arada sevgili larosw; özelden mesaj yazmışsın ama maalesef sitede yeni olduğumdan özelde mesaj yazamıyormuşum... Sıcak mesajın için teşekkürler... Bir grup oluşturup arada toplansak, sosyalleşsek ne iyi olur diye düşünüyorum... Sevgiler... Bebişini de ayrıca öpüyorum...

İdilsu merhabalar.. :)
Bende buluşup tanışmayı çok dileyenlerdenim.. Çokta memnun olurum.
Havalar ısınmaya başladı eskisi gibi nete gelinmiyor :KK61:
Sen Eskişehir'in neresinde oturuyorsun?

İdilsu merhabalar.. :)
Bende buluşup tanışmayı çok dileyenlerdenim.. Çokta memnun olurum.
Havalar ısınmaya başladı eskisi gibi nete gelinmiyor :KK61:
Sen Eskişehir'in neresinde oturuyorsun?

Merhaba; ben Ziya Paşa caddesine çok yakınım.. Buradan bir organizasyon yapsak, buluşsak ne iyi olur... Galiba ikimizden başka hevesli yok bu konuda... Sevgiler...

onların adına konuşmak istemem ama vaveyla_esk nickli arkadaşımızında böyle bir buluşma organizasyonuna sıcak bakacağına eminim :)
facebook kullanıyor isen, ''Eskişehirli anneler'' adlı grupta da bu aktiviteden bahsediliyor.
Giriş Yap | Facebook linkine ait.. bilgine :KK61:

onların adına konuşmak istemem ama vaveyla_esk nickli arkadaşımızında böyle bir buluşma organizasyonuna sıcak bakacağına eminim :)
facebook kullanıyor isen, ''Eskişehirli anneler'' adlı grupta da bu aktiviteden bahsediliyor.
Giriş Yap | Facebook linkine ait.. bilgine :KK61:

canuuumm :)
ben orda olsam oraganizasyonlar benden sorulacak aslında bilirsin :) neyse gelince ufak bişeyler yapıciiizz

canuuumm :)
ben orda olsam oraganizasyonlar benden sorulacak aslında bilirsin :) neyse gelince ufak bişeyler yapıciiizz

merhaba arkadaşlar nasılsınız buluşma olursa bende katılmak isterim her zaman giremiyorum biraz geç takip ediyorum saz ova parkıda çok güzel özellikle yazın çocukların çok sevdiği biryer hoşçakalın
:KK16:

Esesim nerlerdesiniz uzun zamndır gelemiyordum buraya özlemişim eski günler nerede hemen mesaja cevap yazan arkadaşlar bir ara uğrarsanız yine uğramaya devam burda görmek isterim sizleri esesim hadi aktif mesaj

selam hanımlarrr bende 9.5 aylık evliyim ama 5 senedr eskişehrde yaşıyorum 23 yaşındayım
üniversiteyi de burda okudum:) o yüzden şehire alışkınım ve seviyorum eşimin tayini de buraya çıktı tesadüf:) ama mezun olduğum için bütün çevrem dağıldı ve tek kaldım buralarda ve oturduğumuz apartmanda da hep yaşlı insanlar oturuyor..braz yalnız kaldım gibi buralarda, ben de anlaşabilceğim arkadaşlarla tanışıp kaynaşmak istiyorum:)

X