Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 yaşına geldiler canım
bebekle patladık vallahi birgün yangın vaaar diye bi bağırcam eses inlicek
şaka maka vallahi sevemedim aslında küçük şehir ki küçük şehirleri çok severim burasıda öyle sıcak samimi ama yüzeysel havasal olarak donduk :82:
Antalyalı sayılırım sanırım orayı gördükten sonra alışamıyorum buraya sorun orda :84:
birde oturduğum mahalle çok karışık geldi (yeni bağlar) site içi oyun parklı aikeye uygun evmi baksam dicem burada kiralık ev bulmakta dert anacım
yarın yine yunusemreye tiyatroya gideceğiz çalışanlarla kanka olduk :85: :85:
varmı senin tavsiye edeceğin sosyal yer? kızımla bana dair kurtar bizi
bebekle patladık vallahi birgün yangın vaaar diye bi bağırcam eses inlicek
şaka maka vallahi sevemedim aslında küçük şehir ki küçük şehirleri çok severim burasıda öyle sıcak samimi ama yüzeysel havasal olarak donduk :82:
Antalyalı sayılırım sanırım orayı gördükten sonra alışamıyorum buraya sorun orda :84:
birde oturduğum mahalle çok karışık geldi (yeni bağlar) site içi oyun parklı aikeye uygun evmi baksam dicem burada kiralık ev bulmakta dert anacım
yarın yine yunusemreye tiyatroya gideceğiz çalışanlarla kanka olduk :85: :85:
varmı senin tavsiye edeceğin sosyal yer? kızımla bana dair kurtar bizi
insanın kendi memleketi olmayınca paris e de gitsen dar gelir :)
ben kızımla sadece izinlerde bulunuyorum bu beraber gelişimizin 2.si olacak.. anneme bırakıp adalara doktorlara kaçmayı planlıyorum :)
sana önerebileceğim yerlerde bulunmuşsun.. tiyatrosu boldur ben özledim tiyatroya gitmeyi.. sana bence önerilebilecek yerden öte arkadaş lazım :) çevre edinsen sıkılmayacaksın..arkadaşlarımı vereyim sana :)
tayin sebebinden mi oradasınız?
Evet eşimin işi dolayısıyla
bende bırakacak annede yok şanslısın :)
arkadaşlarını verirmisin ciddi seve seve alırım :82: ki yapım olarak o kadar arkadaş canlısıyımki arkadaşsız dostsuz edemeyen ben burada köreldim
,apartmanda ben taşınırsam kapıya HUZUR EVİ panosu asacaklarmış o derece
çok şansızım manevi olarak eşimde yoğun çalışıyor geceleri gelmediğide oluyor 7/24 kızım ve ben..
Gülüyorumda cidden çok sıkıldım bunaldım şehiri tanıyamadan şehirden soğudum
ilgilendin dinledin vallahi çok sağol arkadaşlarını vermiş kadar oldun