Eskişehir///26

ben gonca evliyim çalışıyorum eskişehire tayinle geldik burda hiç çevrem 26 yaşındayım anlaşabileceyim bir arkadaş grubum olsun istiyorum benimle aynı durumda olan arkadaşlar bir gün belirleyelim ve buluşalım diyorum :KK3:

Çookk özlediimm..Bu pazar hasret sona eriyor 4 ay sonra kavuşuyorum şehrime:KK52::KK52:

Selamlar... ben bahçelievler tarafında oturuyordum hiç beğenemediğim mahalle & apartmandı vee Allah yüzüme güldü ki : Allah ım izin verise 1-2 aya kadar Akarbaşı / Hasan Polatkan tarafına taşınıyoruzzzz :KK64:
Şuan yapım aşamasındaymış bittiğinde oraya damlayacağız çok mutluyumda mutluyumm :KK52: :KK52: :KK52:

Selamlar... ben bahçelievler tarafında oturuyordum hiç beğenemediğim mahalle & apartmandı vee Allah yüzüme güldü ki : Allah ım izin verise 1-2 aya kadar Akarbaşı / Hasan Polatkan tarafına taşınıyoruzzzz :KK64:
Şuan yapım aşamasındaymış bittiğinde oraya damlayacağız çok mutluyumda mutluyumm :KK52: :KK52: :KK52:

çok sevindim senin adına canım :KK3:
allah kolaylıkla taşınmayı ve sağlıkla oturmayı nasip etsin :KK16:

mrblarrr :))) bende eskişehirde okuormm ve çok seviorm burayıı :)) bu günlerde bi buluşma ayarlansa süper olmazmı sizcede :)

eskişehirliyim ama evlendim eşimin görevi nedeniyle erzurumdayız canım ailem herşeyim orda çok özlüyorum çooook senede gelip bir ay kalmakla olmuyo es-es-im ve ailem size yaklaşacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum:KK43:(

es-es li hemşehrilerim bayramınız mübarek olsun =))

bende eskısehırlıyım evlendım 7 yıl oldu ayrılalı... cok nadır gıdebıldık o kadar degısmıskı bızde yabancı olduk memleketımıze...

Arkadaşlar merhaba; yaklaşık 1.5 sene önce evlilik sebebiyle Eskişehir`e yerleştim... Ancak halen kendime çevre oluşturamadım... Dolayısıyla kendimi çok yalnız hissediyorum... Görüşebileceğim, anlaşabileceğim arkadaşlar arıyorum... Beni aranıza kabul ederseniz sevinirim... Sevgiler...

merhaba öncelikle...bende öğrenciyim eskişehirde aslında sizinde dediğiniz gibi toplansak sosyalleşsek tanışsak ne hoş olur :))

arkadşlar az önce uykudan uyandım rüyamda eskişhrli bayanlarla görüşme ayarlamışz falan. böyle bi plann var mı yoksa yparsak kaç kişi gelmk ister ?

Son düzenleyen: Moderatör:
bence süper olur bi buluşma ayarlarsak :) fakat kimseden ses çıkmıo baksana :) bu arada canm msj atamıorum ben sana :KK43:

sorun değil canım sen sitede tanıdığn bildiğin eskişehirli varsa iletmeye çalış
inş katılım olur ya :KK16::KK16:

X