Eskişehir///26

merhaba arkadaşlar inşallah herkes iyidir seheryeli musran sizlerde iyisinizdir nişallah ben bu ara çok yoğunum hiç vakit bulamadım girmeye ama dopimizde biraz canlanma var gibi ne güzel herkese iyi akşamlar:nazar::KK71:

uzun bi aradan sonra günaydınlar şehrimin güzel insanları nasılsınız

merhaba arkadaşlar rosetreem iyiyim canım sen nasılsın aylacım nerlerdesin hoşgeldin hadi arkadaşlar gelin sohbete öpüyorum

hamileydim mecburen dükkana gidemedim bide evde net yoktu ondan giremedim ablacım kısmetse buralardayım görüşürüz

herkesin yeniyılı kutlu olsun arkadaşlar sağlıklı huzurlu bir yıl olsun inşallah aylacım bebeğin oldumu güle güle büyüt

selam esesim ...

herşeyin gönlünüzce olacağı güzeeel bir yıl diliyorum...

seheryelim eylülüm rosetreecim aylacım öpüyorum sizleri ..yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum..

roseetreecim yeni yaşın kutlu olsun...sağlıklı mutlu huzurlu sevdiklerinle nice nice güzel yaşlar...

aylacım gözün aydın canım..rabbim sğlıkla analı babalı büyütsün inşallah..

topikimin güzel insanları hadi bakalım sağlıcakla kalın...​

herkesin yeni yılı sağlık mutluluk huzur başarı getirsin Musrancım çok teşekkürederim canım Aylacım seninde gözün aydın Seheryelim ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız herkese iyi akşamlar :80::KK71::80:

arkdaşlar merhaba...

ben eskişehirliyim..konuma uygun başlık bulamadım..

benim taptatlı bi babaannemin kız kardeşi var.eşi 3 yıl evvel vefat etti.kendisi evlatlarının yanında huzursuz olduğu için ve de yalnızlık zor olduğu için evlenmek istiyor.etrafımızda kendisine uygun bir amca bulamadığımız için sizlere yazmayı düşündüm.teyzem 75 yaşlarında.maddi sıkıntısı yok.yani eş arama sebebi bu değil..dediğim gibi yalnızlık..bu yaşlarda ton ton bir amca yakınınız varsa bir hayra girelim yardım ederseniz..

arkadaşlar merhaba herkesin cuması mübarek duaları kabul olsun eylül musran rosetree ayla öbür arkadaşlar umarım herkes iyidir görüşürüz:81: :KK66:

arkadaşlar herkese güzel mutlu sıcak bir pazar günü diliyorum ya nerlerdesiniz gelip ceeeee deyip gidiyosunuz öptüüüüm :KK66: :KK64:

gününüz dünden güzel geçsin esesim...:80:

iyi akşamlar arkadaşlar musrancım nasılsın monarosa hoşgeldin canım güzel paylaşımlar dilerim

herkese iyi akşamlar ya kızlar nerelerdesiniz özlettiniz kendinizi kimsecikler yok :nazar:

gerçekten okadar eskişehirli var bu sitede ama kimse gelmiyor......hayret yaaa

es es imin hanımları nerlerdesiniz niye buraya gelmiyosunuz hadi bekliyorum canoooo esese geldin ama nerlerdesin musran rosetree ayla öbür arkadaşlar sohbete bekliyoruuuuuuum

X