Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seher yelim
teşekkür ederim ben şuan çalışmıyorum.. üzüldüm yaa topiğimizin durumuna kimsecikler kalmamış hakikaten neyse bakalım toplanır belki herkes yavaş yavaş...

rosetree iyiyim canımcım sen neler yapıyorsun....öpüyorum senide ..

eylülüm
güzel mesajın için teşekkürler seninde yeni yılın kutlu olsun canım...

dün rüya yarın hayaldir...tuttum bu lafı...:))

bu arada topiğimizde ki herkese sevgilerimi gönderiyorum...

herkese merhaba hepinizin yeni yılını kutlar yeni yılın herkese sağlık sıhhat mutluluk huzur barış başarı ve bol kazançlar getirmesini dilerim hoşkalın

selam kızlar nasılsınız akşama ne yapıyosunuz evdemisiniz hazırlanıyomusunuz herkesin yeni yılını kutlar nice mutlu yıllar görmenizi dilerim rosetreem teşekkür canım aynı dilekler sanada olsun canım öptüm

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan mutlu seneleeer opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yeni yıl sizlere her ne istiyorsanız onu getirsin ..sevgiler....

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan mutlu seneleeer opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yeni yıl sizlere her ne istiyorsanız onu getirsin ..sevgiler....

amin canım bütün herkese 2010nun ilk günü inşallah herkesin güzel başlar ve güzel biter seheryelim sen neyaptın yılbaşında biz kardeşimdeydik güzel geçti 22 kişiydik çiğköfte yaptık çok güzeldi kötü kısmı çok yemekten biraz rahatsız olduk ama 2009 sevdiklerimle uğurladım inşallah bütün senede öyle oluropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar canlar nasılsınız musrancım allah senin icinde herşeyin güzeli olsun opuyorumnanaktan rosetreem biz arkadaşlarnan beraberdik canım 5 aileydik güzel gecti inşallah 2010 herkesin güzel gecerzemuszemuskaydirigubbakcemile2
gerci bzim ordan yılbaşı günü cenaze vardı 17 yaşında oğlan doğalgazdan zehirlendi :çok üzgünüm:
okumuştursunuz üzgündük ama herşey insanlar icin görüşürüz canım öptüm kaydirigubbakcemile5

ıyi akşamlar kızlar nasılsınız?Benim bi sorum olacak. Bikaç hafta sonra nişanlım gelecek:dance: Eskişehir de bildiğiniz yemek için ve çay içmek için sakin yerler var mı? Yardım ederseniz çok sevinirim

hekese günaydın mutlu bir hafta diliyorum opuyorumnanaktan hihoyyyt kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ayda ne kadar doğalgaz faturası ödüyorsunuz acaba?

herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız selercim eseste gidilecek cok yer var ama senin aradığın gibi sakin bilmiyorum neresi kaydirigubbakcemile5olur
pazzacım biz gecen ay 160 tl verdik bu ay ne kadar olur bilmem
eylülcüm yeniyıl kartın cok güzel teşekkür ederim opuyorumnanaktan
musran rosetreem nerlerdesiniz ayla satirn görüşürüz :hulya: kaydirigubbakcemile5

esesimmmmmmmmm günaydın herşey gönlünüzün dilediği güzellikte olsun vefasız arkadaşlar onlar kendilerini bilirler nerdesinizzzz tamamen yok yazıldınız haberiniz ola

Sağolasın canım cevap verdiğin için.

meraba kızlar bir yıl oldu görüşmeyeli diye iğrenç bir espri yapıcam ..valla affedin bu aralar çok yoğundum ama uğramaya çalışıcam EYLÜLcüm sen az çok anlarsın beni çok moralim bozuk ..neyse işallah görüşelim herkese selam ve yeni yıl hepimize hayırlı olsun dilekleriyle

günaydınnnn elacım seni anlıyorum da azda olsa bir mesaj atın bak vefasızlıkla suçluyoruz sizi merek ediyoruz gelin dertlerin üzüntülerin üstesinde bereber paylaşarak çözelim üzüntüler paylaştıkça azalır sevinçler paylaştıkça çoğalır kafa dağıtırsınız burda

kızlaar günaydın ..herkes iyidir inşallah..
amannın havalar pek soğuk bu ara dikkat edin kendinize..
benim kuzuların ikiside hasta iki gündür onlarla uğraşıyorum şimdi iyiler şükür ...
o kadar da dikkat ediyoruz ama ne kadar sakınsanda olacağı varsa oluyor işte ..

seheryelim eylülüm rosetreem elacım ismini sayamadığım tüm eseslilerim öpüyorum hepiciğinizi....opuyorumnanaktan

amaaann ne güzel smileler eklenmiş öle ...bayanssulusmilealsanaalsanasmile

iyigünler canlar bakın ne güzel şenlenmiş sayfamız kaydirigubbakcemile2 dün aşure pişirdim pazara gittim buraya gelmeye vaktim olmadı :Saruboceq: cokacimcoook
rosetreem iyim canım seray da üfürüm cıktı hastane 1 ay sonrasına kardiyolojiden randevu verdi bilmiyorumkismilehayırlısı
elacım arayı uzatma fırsat buldukca gel musrancım gecmiş olsun allah tez zamanda şifa versin inşallah eylülüm sen neler yapıyosun öptüüm kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq:

herkese merhaba nasılsınız ELACIM şükür kavuşturana nerelerdeydin MUSRANCIM sanada çok geçmiş olsun aman çocuklar hasta olmasın çok zor oluyor SEHERYELıM sanada geçmiş olsun canım hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…