• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese iyigünler mutlu bir hafta diliyorum arkadaşlar neler yapıyosunuz nerlerdesiniz rosetreem sen neler yapıyosun görüşürüz

kızlaaaar...hihoyyytgünaydın günaydın günaydııınn..:sm_cool::sm_cool:

herkese kucak dolusu sevgileropuyorumnanaktan

arkadaşlar meraba nasılsınız kız musran nerlerdesin opuyorumnanaktan gelmez oldun Çok üzgünüm çoook
arkadaşlar hepten yok oldu eylülüm rosetreem sizler nasılsınız hadi görüşürüz öptüm zemuszemus kaydirigubbakcemile5

canlar günaydın cumanız mübarek dualarınız kabul olsun :Saruboceq: şu mübarek günlerde allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:
vatanımıza huzur insanlarımıza akıl fikir barış versin inşallah amin :Saruboceq: :1hug:
bu sabahta ben pek pozitifim sabah sabah icimden geldi herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan :1hug: zemuszemus

canlar günaydın cumanız mübarek dualarınız kabul olsun :Saruboceq: şu mübarek günlerde allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:
vatanımıza huzur insanlarımıza akıl fikir barış versin inşallah amin :Saruboceq: :1hug:
bu sabahta ben pek pozitifim sabah sabah icimden geldi herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan :1hug: zemuszemus

amin canım hayırlı cumalar

kızlar,

eskişehir'de kira fiyatları filan nedir? yaşam nasıl biraz anatır mısınız? belki taşınma durummuz var da bilgi istiyorum biraz.....

günaydın esesimin güzel hanımları ...

güzel bir hafta diliyorum her şey gönlünüzce olsun...

kızlar,

eskişehir'de kira fiyatları filan nedir? yaşam nasıl biraz anatır mısınız? belki taşınma durummuz var da bilgi istiyorum biraz.....

evi tutacağınız semte göre değişiyor vereliniortakama istanbuldan çok daha hesaplı olduğu kesin...:)))300 350 den başlıyor fiyatlar...a.s.

günaydın kızlar..

ya nerelerdesiniz.nolmuş bizim topiğimize çok ıssızlaşmış buralar..eski hareketinden neşesinden eser kalmamış..bana kızmışsınız ama ben yoktum ve bi ara netimde yoktu hepsini halledince yine burda aldım soluğu kaydirigubbakcemile4...sizlerde kaybolmuşsunuz...mafoldumben

hadin gelin kızlar eski günlerdeki gibi çoşturalım topiğimizi:)))opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
perşin hoşgeldin canım...

pazza eskişehirin ayazı meşhurdur canım..amaaa esesimin kışıda ayrı bi güzeldir katlanılmayacak bir durum değil..yaşam nasıldır diye sormuşsun..yaşam kalitesi de öyle çok düşük bir il değil...esesim avrupa şehirlerini aratmayacak güzelliktedir ayrıca :))benim profilimde bir kaç foto var az da olsa fikir edinebilirsin canım..

iyigünler canlar perşin hoşgeldin canım a.s.musrancım sen nasılsın evet canım sorma eski arkadaşlar bizi terk etti kaydirigubbakcemile
gelmiyolar artık burdan yırtınıyorum ama duyan yok zemuszemus artık biz bize iidare ediyoruz sen calışıyomusun devammı hadi görüşürüz opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar nasılsınız musrancım hoşgeldin canım eskileri görmek ne güzel elacım sen nerelerdesin gene kayboldun herkese mutlu sağlıklı günlerturkbayragi

arkadaşlar oğuz mağazasının bi kartı var ya taksitli alışveriş yapabiliyosunuz o karta sahip olanlarınız var mı varsa ne kadar sürede elinize ulaştıCADIARZU

Son düzenleme:
Yeni yılını tüm yüreğimle kutlar daha nice yıllar sağlıkla başarıyla sevdiklerinle birlikte görmeni ve geçirmeni diliyorum... Dün rüya yarın hayaldir... Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlaR sana onu getirsin... YENı YILIN KUTLU OLSUN..!!..

Back