• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyigünler arkadaşlar nasılsınız musran cocuklar nasıl oldu canım elacım kız buraya niye gelmiyosun lütfen bş bırakmıyalım görüşürüz

selamlaar seheryeli rosetree canlarım teşekkür ederim çocuklar iyiler şükür ilaçlar fayda ettiler hafif bi öksürükleri kaldı..
bende bu ara iş güç peşinde koşturuyorum dün bi hastanenin sınavını kazanmıştım daha doğrusu ilk 100 e girmiştim mülakata çağırdılar oraya gittim , belediye ye eleman alınacakmış 2 gündür onun evraklarını tamamla başvur drken ayaklarıma kara sular indi tabi bunların yarattığı streste cabası...Allah hakkımızda hayırlısını versin 30 undan sonra iş peşinde koşarsan böle ağır gelir işte diimii. :))kızlar dua edin şu işlerden biri olsun inşallah..Allah işi gücü olmayan herkese hayırlı işler nasip etsin inşallah..

seher yelim sizede çok geçmiş olsun ablacım..seraycııma tez zamanda şifa diliyor ve kocaman öpüyorum..

benden haberler şimdilik bu kadar canlarım...hepinize kucak dolusu sevgiler..opuyorumnanaktan

merhaba eses im

Merhaba...Erzurum,merhaba Edırne,tum Turkıye merhaba...,merhaba avrupa,amerıka,merhaba afrıka......M...erhaba!...ask,huzun,yalnızlık,dostluk.......merhaba gurbet........merhaba aılem.......sevgi düşüm utangaç gülüşüm ilk yaşam çığlığı gelin duvağı türkü tadındaki yaşam yürekteki sevda, gözlerdeki ışıltı dudaktaki şarkı, özlemi çekilen yarınlar ıçerdekiler dışardakiler hasreti kanayan dostlar merhaba ! ...Merhaba! doğan gün dal uçları tomurcuklar dağların esen rüzgarı sıvırcık kuşlarının sevinci bahar güneşe koşan çocuklar bahar dalım merhaba ! Merhaba arkadaşım, merhaba dostum, merhaba can yoldaşım... Gözlerimizden akan yaşlar durmalı bir merhaba ile… sadece sevginin yaşları süzülmeli yanaklarımızdan avuçlarımıza ve avuçlarımızı açıp yakarırken diyebilmeliyiz Tanrıya bir merhaba… En çok da yeni doğan bir bebeğin ihtiyacı vardır bu söze, onlara da bir merhaba! ... Merhaba! ey dostluk,iyilik, güzellik ey insanlık,merhamet, barış sevgiye susayan yürek yanakta gözyaşı ıslağı dudakta kanayan şiir kalbe dolan aşk ey sevda yolcuları sevgi bostanı gönlüm merhaba
Merhaba ! güneşle beslediğim sevgiyle süslediğim gönlümün sultanı yar dostluk diyarı ülkem sevgi bahçem, duygu pınarım hasretim, asyam, anadolum yüreğim, sevdam, yenigelinim merhaba ...........

müsrancım yüreğine sağlık ne güzel anlatmışsın bayıldım valla.opuyorumnanaktan

ayy karta bayıldım yıllardır hasret kaldım karın böyle güzel yağışına,sobalı evime,bana çocukluğumu hatırlattı.akşamları okuldan gelirdik annem sobamızı sıcacık yakmış olurdu ve sobanın üstüne somun ekmeklerini dilimlerdi kızartırdı çay ve tereyağıyla ımmm nefis olurdu.kahfaltımıda yaptım ama bu iştah beni öldürecek.
eskişehirimin gülleri nasılsınız özlemişim hepinizi.

herkese merhaba musrancım allah gönlüne göre versin hangi iş hakkında hayırlıysa onu kazanırsın inşallah şimdiden hayırlı işler diliyorum inşallah işin olur canım

ayy karta bayıldım yıllardır hasret kaldım karın böyle güzel yağışına,sobalı evime,bana çocukluğumu hatırlattı.akşamları okuldan gelirdik annem sobamızı sıcacık yakmış olurdu ve sobanın üstüne somun ekmeklerini dilimlerdi kızartırdı çay ve tereyağıyla ımmm nefis olurdu.kahfaltımıda yaptım ama bu iştah beni öldürecek.
eskişehirimin gülleri nasılsınız özlemişim hepinizi.

pelincan merhaba canım bizde seni özledik nerelerdeydin karta bende bayıldım çokkkkk güzel sobalı eve gelince benimde çocukluğum sobalı evde geçti bende sadece ekmek kızartma kısmını özlüyorum ama diğer kısımları biraz yorucu

müsrancım yüreğine sağlık ne güzel anlatmışsın bayıldım valla.opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım bende face de buldum çok hoşuma gitti sizlerle de paylaşayım dedim..hatta seni burada görmemize vesile olması daha da hoşuma gitti..:) gelin anacıım arada bir selam atın özletmeyin kendinizi...

herkese merhaba musrancım allah gönlüne göre versin hangi iş hakkında hayırlıysa onu kazanırsın inşallah şimdiden hayırlı işler diliyorum inşallah işin olur canım
saol canımcım Allah razı olsun ...hayırlısı bakalım..haber bekliyorum ..mülakatım pek iyi geçmedi olumsuz sanırım ama Allah büyük belki denk gelir.:Saruboceq:

pelincan melodies için yazdıklarım senin için de geçerli canımcım..özletmeyin kendinizi..

hadi benim net yoktu giremiyordum uzuun zamandır..sizler nerelere kayboldunuz..topiğimiz pek ıssız sessiz sakineyvahedigeldismile..gelinde şenlenelim...hihoyyytzemuszemusbayanssulusmile

bana diyene bak,sende yoktun uzun zamandır yeni yeni görmeye basladım topikte..ben hep buralardayım topiğimizin eski tadı kalmamış yorumları okuyorum sadece sende geldin yaa görüşürüz bol bol müsrancımopuyorumnanaktan

kabul edermisinde ne demek,cok mutlu oluruz topiğimiz senlenir sende hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan

Back