• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esesim epey uzak kaldık özledim sizleri herkes iyi değilmi herşey gönlünüzün dilediği güzellikte olsn

günaydın kızlar,seheryeli sanada günaydın cnm geldik ama şimdide sen y:çok üzgünüm:oksun

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız rosetreem iyim canım birden bize amortiden tatil cıktı bodruma tatile gittik geldikkaydirigubbakcemile3
cok az bir zamandı ama cok güzel gecti ve iyi geldi güzel bir bayram oldu :icecream: :dance:umarım herkesinkide güzel gecmiştir görüşürüz alkisalkisalkis

ohhhh ne güzel seher yelim
:sm_cool:işte geldim burdayım...önce çok geçmiş bayramınızı kutluyorum Allah kurbanlarınızı kabul etsin.çok yoğun bir bayram geçirdim .arefe gece yola çıktıksaat 2 de bilecik kurtköye kayınvalidemlere bayramın ikinci günü pazaryerine annemlere üçüncü günü de es es e arkadaşlara gittim dördüncü gün bozüyük e kızkardeşime o gece 12de yola çıktık saat gece 3 te evimdeydim yani baya yoruldum gelince okul telaşı ödevler beni mahfetti performanslar şimdide okulda müfetttiş var diye çalış babam çalış akannehirsizleride özledim ama bi türlü gelemedim .ESPARK Igezdim 3. gün hrelde yorgunluktan oldu ama içerde bi ağırlık bastı varya arkadaşa dedim burda enerji yoğunluğumu vardır yoksa altında mezarlık falanmı var:roflol:halbuki ben çok uykusuzum mirmirmirmirarkadaşta demezmi buraya gelince bende öyle oluyorum diye:roflol:amasanki gezerken bi ara içim geçti:roflol::roflol:çok komikti önceden girebilseydim kulübe geldim dicektim ama olmadı kaydirigubbakcemile3ne çok konuştum gene dimi herbirinizi ayrı ayrı öpüyorum görüşmek üzerea.s.

hoş geldin cansi
herkese iyi akşamlar nasılsınız herkes çok dolu galiba kimseler yokmu hep aynı sayfada duruyoruz hadi gelin arkadaşlar yalnız olmuyor seheryelim elacım iyiki varsınız kimseler yok
geldik canm haydi diğer arkadaşlar
günaydın kızlar,seheryeli sanada günaydın cnm geldik ama şimdide sen y:çok üzgünüm:oksun

günaydn canm

hayirli-cumalar.jpg

herkese günaydın herkesin cuması mübarek olsun :Saruboceq: şu yağmurlu havada cok bunalıyorum dışarı cıkamıyorum benneyaptımki :çok üzgünüm:
eylülüm sen nasılsın ikimizden başka yok bende cıkıyım öptüm kaydirigubbakcemile5 :umursamaz:

arkadaşlar acıbadem hastanesinin inşaat yerini biliyor musunuz tam olarak nerede kalıyor semt olarak?

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız pazza canım acıbadem hastanesi cevre yolunda anadolu üniversitesi ile şoförler odası arasında görüşürüz

herkese günaydın kış uykusunamı yattınız hanımlar hadi gelin kimseler yok herkesi özledim azıcık sohbet edelim

eylül seheryeli pazza elacım sizler nasılsınız bizden başka kimse yok galiba herkes çok dolu heralde inşallah yakında herkes gelir diyorum hoşçakalın

Merhaba arkadaşlar nasılsınız geliyorum gidiyorum aynı sayfadayız kış geldi artık evde oturun işler bitmedimi hala yaaa

iyigünler hanımlar nasılsınız pazzacım hayır canım orası tepebaşı bölgesi ama mahallenin adını bilmiyorum rosetreem sen neler yapıyosun eylül tebessüm sizler nasılsınız hic denk gelmiyoruz hadi anlaşıp aynı saatte yazışalım görüşürüz

Seheryelı ıyıyım cnm sen nasılsın bencede bır saat belirleyelim bari başka türlü buluşamayacağız galiba

merhaba arkadaşlar nasılsınız tebessüm bende iyim canım opuyorumnanaktan
yağmurcum sen nasılsın eski nickin neydi canım bilemedimde kaydirigubbakcemile3 :roflol:

herkese merhaba hadi arkadaşlar nerlerdesiniz seheryelim elacım tebessüm yağmur sizler bari uğrayın siteye yalnız kalmayalım hoşçakalın

Back