• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana diyene bak,sende yoktun uzun zamandır yeni yeni görmeye basladım topikte..ben hep buralardayım topiğimizin eski tadı kalmamış yorumları okuyorum sadece sende geldin yaa görüşürüz bol bol müsrancımopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 canımın içi daha öncede bahsettiydim netim yoktu benim ondan giremiyordum.. görüşürüz canım artık olumunekankayizsmile

öle okuyup okuyup kaçmayın yazışın yazışın ...alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3

tamam müsrancım ben anlattığını görmemişim..ama eski tadı yok ya topiğin yazsanda cvp yazan yok umarım eski haline döner sayfamız...

kızlar iyi akşamlar şükür kavuşturana amanın kimler gelmiş ay kızlar nerlerdesiniz yeni gelenler hoşgeldiniz güzel paylaşımlar dilerim ayla melodis pelincan güneşteki gölge musran tekrar görüşürüz

Arkadaşlar ben foruma yeni katıldım. Ve böyle bir bölüm olması çok güzel bence. Bilmiyorum daha önce bu tarz girişimler oldu mu ama buradaki arkadaşlarla bir yerde buluşup sohbet etmek denenebilir. Böyle birşey hiç denediniz mi. Aslında isteyen arkadaşlar olursa ben seve seve gelirim.

2lub9t0.jpg

eylülüm sanada günaydın veee

topiğimizdeki tüm arkadaşlara da günaydın..hayırlı günler diliyorum efendimm:lepi:

aylacıım hoşgeldin canım..

ne güzel yaa toparlanıyoruz galiba yavaş yavaş...zemuszemus kaydirigubbakcemile2

yasemen 26 hoşgeldin aramıza canım. daha önce az katılımlarlada olsa 3 kez buluşuldu canım..tabi bu bi daha olmaz anlamına gelmiyor..herkes anlaştığında neden olmasın..güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle..

tamam müsrancım ben anlattığını görmemişim..ama eski tadı yok ya topiğin yazsanda cvp yazan yok umarım eski haline döner sayfamız...

kuzuum yazarım ben sana cevap sen merak etmeee..opuyorumnanaktan

topiğin eski tadı olmadığı konusunda sana katılıyorum canım..zaten hep mesajlarımda dile getirmeye çalışıyorum..ama eski haline döneceğinden eminim.yine eskisi gibi ilk sıradan inmeyeceğizkaydirigubbakcemile4 yine reyting rekorları kıracağız diiimiii kızlar..hihoyyyt katılıyormusunuz banazemuszemus

arkadaşlar bakın çok güzel bir yazı paylaşmak istedim sizlerle... yorumlarınızı esirgemeyin..bu yazının üstüne neler konuşulur neler..

Dışarıda
kar...Ama kuzine içten içe öyle yanıyor
ki.Kuzinenin üzerinde demir maşa...Maşanın üzerinde... de ekmek
dilimleri.Aydınlık bir kış sabahı ve kızarmış ekmek kokusu...
Sucuk
lükstü.Yumurta lezzetli. Ekmek her
zaman ekmek gibi... Bir kez
olsun kümesten yumurta almamış, bir kez olsun o kızarmış ekmeğin kokusunu
duymamış ve fakat alışveriş merkezlerinin restoran katlarında, boğucu bir
gürültü ve havasızlık içinde hamburger keyfine fit olmuş çocuklar ve gençler
için ben ne kadar yaşlıyım...Dışarıda kar...ıçeride
kanaat...ıçeride huzur...Televizyon yoktu. Gazete de
her zaman olmazdı. Öyle güzel
cahildik ki, keyfimiz bozulmazdı hiç! Portakal
kabuklarını sobanın üzerine dizer, kokusuna râm olurduk. Kestane
közlemek bütün bir gecenin mutluluğuydu. Sonra illa
ki, büyüklerin anlattığı hikâyeler, hatıralar... Birçoğu
arızalı ve tedaviye muhtaç beyinlerden çıkma dizilerin ve filmlerin açtığı
hasarlar yerine, geniş ve besleyici bir masal dünyası...Lezzet bir
tarafa, kokuya da hasret kalacağımız kimin aklına gelirdi?Ekmeklerimiz el
değerek üretilirdi, sağlıklıydı, lezzetliydi ve mis gibi
kokardı.Çay da
kokardı... Domates
de...Bütün bu
nefasete, küçücük bir bakkal dükkânının zenginliği
yetiyordu.Dışarıda
kar...ıçeride huzur...Zam endişesi, doğal gazın kesilme korkusu, yolda
kalma telaşı, rejim tehlikesi... Kimin umurunda... Ne
güzel cahildik. Mutluluğun
resmini çiziyorduk...

iyigünler hanımlar nasılsınız musrancım karnım tokken acıktırdın cokacimcoook kız nasıl bir lezetti sobanın üstünde kızarmış somun üstüne tereyağını sür of yanına peynir ile cay başka bir şey istemez zemuszemus cokacimcoook
ah kalkayım bir cay demleyimkaydirigubbakcemile3
ben kız lar hadi buluşalım musran özledik kız sen başlat cağrıyı öptüüm zemuszemusolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5:1hug: :lepi:

kuzuum yazarım ben sana cevap sen merak etmeee..opuyorumnanaktan

topiğin eski tadı olmadığı konusunda sana katılıyorum canım..zaten hep mesajlarımda dile getirmeye çalışıyorum..ama eski haline döneceğinden eminim.yine eskisi gibi ilk sıradan inmeyeceğizkaydirigubbakcemile4 yine reyting rekorları kıracağız diiimiii kızlar..hihoyyyt katılıyormusunuz banazemuszemus

aynen katılıyorum müsrancım sayende düzelecek .en güzeell yazıları sen yazıyosun çünkü..topiğimiz eski haline dönecekolumunekankayizsmile

iyigünler hanımlar nasılsınız musrancım karnım tokken acıktırdın cokacimcoook kız nasıl bir lezetti sobanın üstünde kızarmış somun üstüne tereyağını sür of yanına peynir ile cay başka bir şey istemez zemuszemus cokacimcoook
ah kalkayım bir cay demleyimkaydirigubbakcemile3
ben kız lar hadi buluşalım musran özledik kız sen başlat cağrıyı öptüüm zemuszemusolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5:1hug: :lepi:

seheryelim birde sobanın üstüne konulan portakal mandalina kabuklarının kokusunun misler gibi evin içine dağılması...sıcacık sobanın etrafından yapılan sıcak samimi aile muhabbetleri...:kahve:şimdi herkes kendi odasına çekilir tv. bilgisayar karşısında tamamamen sanal bir ortam ..bırak sohbeti yüzünü görüp iki kelam etsen şükredeceksin ....:Saruboceq:herkes bir koşturmaca bir telaş içinde bireysel yaşıyor..herkes yalnız..
aynen katılıyorum müsrancım sayende düzelecek .en güzeell yazıları sen yazıyosun çünkü..topiğimiz eski haline dönecekolumunekankayizsmile

saol canım...hep beraber...toparlayacağız...olumunekankayizsmile
ınşallah tekrar bir buluşma düzenlenir. Sabırsızlıkla bekliyorum..

eğer çoğunluk olumlu bakarsa bu duruma ben buluşmalara konu açarım..herkese duyururuz..şuan için görülüyor ki 3 kişiyiz..biraz bekleyelim bakalım..olmazsa 15 tatilde yaparız birşeyler..kaydirigubbakcemile5hem çoluğu çocuğu onlar içinde sıkıntı olmaz..

kızlar hayırlı cumalar herkese...sevgiyle mutlu kalın...a.s.

merhaba arkadaşlar nasılsınız ohh ne güzel sayfamız canlanmış inşallah hep böyle olur buluşmaya bende gelmek isterim ama tatilde eskişehir dışında olacam denk gelirse gelirim hoşçakalın

ya MUSRANCIM maşallah geldiğin belli oldu sayfamız hareketlendi ne güzel bir buluşma olurda seni yakından tanırız hoşçakal canım

ARKADAŞLAR SAÇ RENGı VE BOYAMAYA ESKıŞEHıRDE KUAFÖR ARADIĞIMI BELıRTEN Bı KONU AÇTIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ :kedi: :Saruboceq:

Back