eylülcüm hayırlı olsun oğluşun un okulu işallah hayırlısıynan bitiriralkisalkisalkisişte ayrılık başladı dimi daha lisede sonra üniversite sora askere gitçek sorada elin kızı alıp götürcek...yani ufaktan ayrılığa alışma provaları başlamış bakalım benim kız napçak 8.sınıfta sbs son bu sene hayırlısıyla iyi bi yer kazansa da AMA DÜN Bİ KAZA ATLATTI bahçede oynarken ayağını burkmuşşişme olunca hemen doktora götürdük acile doktor kırık alçıya alcaz dize kadar demezmi şok oldum yasakkelime:sm_confused:adama neyse sanki ya 8. sınıfta okula dersaneye nasıl gitçek napçaz şimdi diyom doktor da gülüyo..:sm_confused:sınıf ikinci katta dersane 3. kat dersanenin asansörü bozuk okulda alfranga tuvalet yok fisfisfisamaaan sinir bozucu şeyler .sanki herkes sağlam derlerya hep engellileri kimse düşünmüyo diye hakkaten başa gelince anladım ALLAH yardım etsin hepsine işte böle bir ayı geçer alçıda durcak ve hayat çok zorlaşacak ya ömür boyu bunu çekenler ne yapsın :çok üzgünüm:herkese selamlar canlarım
iyigünler hanımlar nasılsınız emdacım iyiyiz sizler nasılsınız elacım kızına gecmiş olsun eylülcüm rosetreem sen nasılsın öbür arkadaşlar bizi iyice unuttu görüşürüüüz
günaydın kızlar, bende yeni geldim aranıza...
nasılsınız, hiçbirinizi tanımıyorum ama yavaş yavaş tanışırız. Adım sema..
semacm aramza hoşgeldinnasılsınız, hiçbirinizi tanımıyorum ama yavaş yavaş tanışırız. Adım sema..
kyamam ben sanaselam canım hoşgeldin tanışırız işallah kaynaşırız hep beraber..:1hug:ROSETTE EYLÜL SHER YELİ hepiniz sağolun evet çok zor hakkaten okul ve dersane gerçekten yorulucaz bide diğer çocuk var o öğlenci kız sabahçı okul çok uzak servisle gidiyolardı .şimdi bende mecburen yanında gidicem .almaya gitçem oooff ooofff niye araba kullanamıyom ben yaa ..:sm_confused:93 ten ehliyetim var .ama sürücülük yok pratik yok tabi eşlerden asla öğrenilmiyo adam çok iyi biliyoya geriyo insanı.bende hoca tutucam ALLA ALLA yani ARABASIZ EHLİYET KULLANMAKTAN CEZA YİYCEM YAHUsırnaşık şey:roflol:17 yıllık ehliyet cüzdanda duruyokafamçokkarıştıbana kolay gelsin size de ...ne diyim iyi günleeeerra.s.
merhabalar aranıza yeni katıldım bende eskişehirliyim. şu anda ordudayım iş nedeniyle memleketimi çooookkk özlüyorum((
merhabalar aranıza yeni katıldım bende eskişehirliyim. şu anda ordudayım iş nedeniyle memleketimi çooookkk özlüyorum( a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?