Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın arkadaşlar herkese meraba yeni arkiler hoş geldiniz sizden öncekiler gibi meraba deyip kaybolmayın lütfen hihoyyytherzaman sizi burda görelim lütfn yani HADİ KIZLAR artık topik şenlensin yaff Abba gitti ben yohum hayli zmndır emme yettim gari gülelim eğlenelim paylaşalım EYLÜL ROSETTE SEHER YELİ MUSRAN ...ve diğer herkes her kes buraya alkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyyt

:roflol:KADINLARI MUTLU ETMEK İÇİN ERKEKLERİN YAPMASI GEREKENLER
01. Saçlarını okşa,opuyorumnanaktan
02. Yücelt,
03. Şımart,
04. Gözlerinin içine bak,
05. Geleceğe ait planlar yap,
06. Dil dök,
07. Yalvar,
08. Destek ol,
09. Yemeğe götür,
10. Alışverişe götür,
11. Tekneye bindir,
12. Güldür,
13. Zeka oyunları yap,
14. Müzik dinlet,
15. Teşvik et,
16. Teskin et,
17. Affet,
18. Hayran kal,
19. Banyosunu hazırla,
20. Güven ver,
21. Kapıyı tut,
22. Asansörde kat düğmesine bas,
23. Arabasının kapısını aç,
24. Isıt,
25. Sarıl,
26. Öp,
27. Ona hasta ol,
28. Kulağına fısılda,
29. Ayaklarına masaj yap,
30. Konsere götür,
31. Onu her yerde ve her zaman bekle,
32. Tanrıçan yap,
33. Onunla birlikte rejim yap,
34. Onunla birlikte spor yap,
35. O uyumadan uyuma,
36. O uyanmadan uyanma,
.
.delikafaduldensırnaşık şey
.
1000. Ne istediğini önceden anla,
1001. Günde yedi kez özür dile,
1002. Sürekli onu dinle,
1003. Yorganı çekince ses etme,
1004. Yorganı titretme,
.
.
.
6789. Spor araba al, kafamçokkarıştı
6790. Saat al,
6791. Yüzük al,
6792. Küpe al,
6793. Traş ol,
6794. Saç seklini değiştir,
6795. Kareli gömlek giy,
6796. Yemin et,
6797. Dayan,
6798. Katlan.
.
.
.
ERKEKLERİ MUTLU ETMEK İSTEYEN BAYANLARIN YAPMASI GEREKENLER
01. Karnını doyur.kaydirigubbakcemile5
02. Televizyonun kumandasını ver.kaydirigubbakcemile5
03. Dır dır etme kendi haline bırakkaydirigubbakcemile3:hulya:

--------------------------------------------------------------------------------

meraba kızlar nasılsınız yarencim bende geldim yaaa elacım aaah bu kadınları mutlu etmek ne kadar ZOR acaba neden :umursamaz: zemuszemus :lepi:
aylacım iyiyiz buralardayız öbür arkadaşlar cok meşgul herhal gelemediler:1hug:
canları sağ olsun ben yine uğrarım baaay :teytey:

:1hug:alsında bir öpücük ve spor araba bana yeter di diğerlerine gerek yok alkisalkisalkis

eylülcümm tatlım nasılsın.oğluşun hangi liseye başladı.benim oğlan düzliseye gidebildi

eylülcümm tatlım nasılsın.oğluşun hangi liseye başladı.benim oğlan düzliseye gidebildi

canm oğlşmla ayr düştük daha kendime gelemedim polatlı öğretmen anadol lisesi hafta içi orada kalyor haftasonu evde alşamadm daha yoklğna :1hug:

iyi günler hanımlar nasılsınız herkese güzel bir hafta diliyorum eylülcüm hayırlı olsun üzülme canım zaman cabuk gecer bizde dün ANKARA ya anıtkabir gezisine gittik güzel birgün gecirdik ama DUATEPE cok etkiledi beni kurtuluş savaşının zamanları maketleri sanki o zamanları aynen yaşatmışlar savaşan başta ATATÜRK dedelerimiz atalarımızın RUHU ŞAD OLSUN

teşşekürler tatlm sayl gün geçerde daha henüz yoklğna alşamadm allhtan dileğim hayrlara vesile olsn yüce rabim benim evladmla beraber tüm gençlerin korycs olsn ankara gezisi güzel geçmiştir

herkese merhaba eylülcüm hayırlı olsun ne güzel oğlun kazanmış ayrı düşmek zor ama neyse yakın hafta sonları gelir oğluna şimdiden sonraki hayatındada başarılar

herkese günaydıııııııın :teytey: :dance: nasılsınız canlaaaaaar umarım herkes iyidir zemuszemus ben şimdi pazara gidecem cıkıyorum baaaay :icecream: cokacimcoook opuyorumnanaktan

herkese günaydıııııııın :teytey: :dance: nasılsınız canlaaaaaar umarım herkes iyidir zemuszemus ben şimdi pazara gidecem cıkıyorum baaaay :icecream: cokacimcoook opuyorumnanaktan

iyi gezmeler şeker her kese selamlar hadi esesim nerdesiniz a.s.

merhaba kızlar nasılsınız a.s.
yeni katıldım aranıza ve bi müddet giremedim ama artık burdayım

SEHERYELİM evet ANKARA gezisi yorucuydu fakat çok güzeldi iyiki gitmişik

sırnaşık şeyvaayy geziler falan ooh iyi yaa gezin bakalım Ankara ya bende gitmiştim küçükken ama çocuklarımı da alıp bi götürmek istiyorum Çanakkale ye götürdük aynı şekilde insan çok duygulanıyor tüm atalarımız ve şehitlerimizin ruhu şad olsun ...

canm oğlşmla ayr düştük daha kendime gelemedim polatlı öğretmen anadol lisesi hafta içi orada kalyor haftasonu evde alşamadm daha yoklğna :1hug:

eylülcüm hayırlı olsun oğluşun un okulu işallah hayırlısıynan bitiriralkisalkisalkisişte ayrılık başladı dimi daha lisede sonra üniversite sora askere gitçek sorada elin kızı alıp götürcek...yani ufaktan ayrılığa alışma provaları başlamış bakalım benim kız napçak 8.sınıfta sbs son bu sene hayırlısıyla iyi bi yer kazansa da AMA DÜN Bİ KAZA ATLATTI bahçede oynarken ayağını burkmuşşişme olunca hemen doktora götürdük acile doktor kırık alçıya alcaz dize kadar demezmi şok oldum yasakkelime:sm_confused:adama neyse sanki ya 8. sınıfta okula dersaneye nasıl gitçek napçaz şimdi diyom doktor da gülüyo..:sm_confused:sınıf ikinci katta dersane 3. kat dersanenin asansörü bozuk okulda alfranga tuvalet yok fisfisfisamaaan sinir bozucu şeyler .sanki herkes sağlam derlerya hep engellileri kimse düşünmüyo diye hakkaten başa gelince anladım ALLAH yardım etsin hepsine işte böle bir ayı geçer alçıda durcak ve hayat çok zorlaşacak ya ömür boyu bunu çekenler ne yapsın :çok üzgünüm:herkese selamlar canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…