Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum sağlıklı mutlu ve sevdiklerinizle birlikte huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim herkese iyi bayramlar

ıstanbulda yaşayan bi Eskişehirli olarak bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum hemşocuklarım.kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar arkadaşlar herkesin bayramı kutlu olsun :1hug: kaydirigubbakcemile2 kendinize iyi bakın öptüüüm :teytey: opuyorumnanaktan

Sağlıkla geçireceğiniz ve sağlığınız yerinde olduğu için sükür edeceğiniz bir bayram geçirmenizi diliyorum
Bayramınız mübarek olsun

Sağlıkla geçireceğiniz ve sağlığınız yerinde olduğu için sükür edeceğiniz bir bayram geçirmenizi diliyorum
Bayramınız mübarek olsun

iyi bayramlar arkadaşlar bayram nasıl geciyor zemuszemus benimki sakin 2 gün sonra okullar acılıyor maraton başlıyor turkbayragi delikafadulden opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar bayram bitti gelin artık herkes unuttu kadınlar kulubünü musran abba ela 11 nerelerdesiniz özlettiniz kendinizi seher yelim hiç sakin bayram geçiremiyorum hep telaşeli ve koşturmacalı geçiyor neyse bu gün rahatım

merhaba arkadaşlar nasılsınız bende okula başlayanlara hayırlı mutlu başarılı bir yıl diliyorum annelerinde şimdiden allah yardımcısı olsun koşturmacalar bu gün başladı

iyi akşamlar hanımlar umarım herkesler iyidir:1hug: eylülcüm bende kooooocaaaaman öptüm kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Back