Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ıyı akŞamlar arkadaŞlar uzun zaman oldu buraya uĞrayamadım amam ınannkı

evım hasahne oldu saĞlık pıroblemlerımız vardı fazla zamanım olmadıĞı ıÇın pek k k ya gıremıyodum .

Hepınıze hayırlı ramazanlar dılıyorum..

bende hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum kızlar ugramayalı baya durgunlaşmış topiğimiz...

selam kızlar benide aranıza alırmısınız:Saruboceq:ben bilecikte oturuyorum ama eskişehirliyim

günaydınlar hanımlar nasılsınız
burası zır çökmüş artık herkesler ya çok yoğun yada uğramak istemiyorlar
yeni arkadaşlar hoş gelmişler sefalar getirmişler
kib görüşmek üzere

günaydınlar hanımlar nasılsınız
burası zır çökmüş artık herkesler ya çok yoğun yada uğramak istemiyorlar
yeni arkadaşlar hoş gelmişler sefalar getirmişler
kib görüşmek üzere

yok canm ramazn ya ondan kimseler yok hayrl cumalar

slm arkadaşlar eskişehirde 4.yılımı dolduracağım ve bebek bekliyorum kısmetse,hamile kıyafetleri alabileceğim yerleri bilenler varsa paylaşırlarsa çok sevinirim.

kıızlar herkese hayırlı cumalar dilerim :Saruboceq:
yeni gelenler hoşgeldiniz a.s. rosetreem canım sen naılsın eylülcüm aylacım nasılsınız kaydirigubbakcemile5
becadef canım hayırlı olsun inşallah bebegini sağ salim kucagına alırsın canım benim diyeceğim süleyman cakır lisesinin karşısında butik izem var orda güzel hamile elbiseleri var

günaydın iyiyim seheryeli ablam sen nasılsın

iyi akşamlar hanımlar aylacım iyiyim canım sen nasılsın kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan arkadaşlar unuttu bizi gelmiyolar kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile2 zemuszemus artık öptüm opuyorumnanaktan

yok canm ramazn ya ondan kimseler yok hayrl cumalar

iyi akşamlar hanımlar aylacım iyiyim canım sen nasılsın kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan arkadaşlar unuttu bizi gelmiyolar kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile2 zemuszemus artık öptüm opuyorumnanaktan
ya ne bileyim rmazanda olsa insan bislm verir çıkar gene
unutulduk valla ablam

günaydın herkese,
okullar bir açılsın ondan sonra herkes dönecek buralara, hem ramazan telaşı, bayram geliyor, okullar delikafadulden oğlum 1. sınıfa başlayacak yerimseniben

günaydın herkese,
okullar bir açılsın ondan sonra herkes dönecek buralara, hem ramazan telaşı, bayram geliyor, okullar delikafadulden oğlum 1. sınıfa başlayacak yerimseniben

Allah yardımcın olsun benim oğlan geçen yıl başladı amman Allah ım sana çok iş düşüyor sabır dilerim .:teytey:

kızlar ben gelince kimse olmuyo yazdıklarıma da cevap yazmıyo neyse bayramı atlatalım sonra topik neşelenir gene herkese selam yeni arkadaşlar hoşgeldiniz bayram sonrası tam gaz

iyi akşamlar hanımlar nalanna hayırlısı olsun canım okula turkbayragi giden ilk cocuğunmu onunla beraber sende okucaksın -tatlicadiarzu-
şükür biz atlattık benim kızım ücüncü sınıfa gidecek inşallah frezyam seninkızında büyümüş opuyorumnanaktan maşallah
ya ela kapsama alanı dışı olmuş ne olduki inşallah yakın zamanda gelir eylülüm sen nerlerdesin hadi canlar gelin artık zemuszemus kaydirigubbakcemile5 :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…