a.s.:1hug:hoş geldin gokboya güzel paylaşımlar dilerim sanırım herkesler uykuda kimseler yok tatlı ruyalar dilerim hepinizeslm kızlar bende eskişehirliyim benide alın aranıza,,,,
güzel eses imin güzel bayanları nasılsınız sizleri çok özledim beni unutmuşsunuzdur diye düşünüyorum ama ben sizi hiç unutmadım. sadece oturacak fırsat bulamıyorum kışın daha iyiydi beeeeee yaz geldi böyle oldu kendinize iyi bakın sevgilerimlea.s.turkbayragi
arkadaşlar ben bilecik bozüyüklüyüm. istanbulda doğdum büyüdüma ama baba memleketim orası. memleketimizden hiç kopmadık. belli hafta sonlarımızı tatillerimizi orada geciriyoruz. bilecik eskişehir bozyuklu arkadaşlarım varsa lütfen yazsınlar. onlarla tanışmak istiyorum. hemşehri biriyle tanısmak beni mutlu ediyor...
memlektimi seviyorum...........:eyes:
yokmu kimse yaw
iyi akşamlar hemşerilerim
geçmiş olsun freyza
günaydınlar hanımlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler sefalar getirmişler
iyigünler hanımlar takva hoşgeldin canım a.s. frezyam gecmiş olsun aylam sen nasılsın eylülüm bende pazardan geldim kiii cok yorgunum ama senin gibi burdayım opuyorumnanaktan :lepi: kaydirigubbakcemile3
slm ablalrım nasılsınıziyigünler hanımlar takva hoşgeldin canım a.s. frezyam gecmiş olsun aylam sen nasılsın eylülüm bende pazardan geldim kiii cok yorgunum ama senin gibi burdayım opuyorumnanaktan :lepi: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?