Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın arkadaşlar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun :Saruboceq:
frezyam sanada günaydın nasılsın öptüm :1hug:

iyi akşamlar hanımlar kaydirigubbakcemile5
herkese iyi hafta sonu diliyorum opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2 :dance:

hatunlar nerelerdesiniz
eses e iyice yaz rehaveti çökmüş
inşallah herkes yazın tadını bir güzel çıkartıyodur

epicinizi öptümopuyorumnanaktan

iyi akşamlar hanımlar opuyorumnanaktan
satirnüm nasılsın pelincan sen nasılsın
kıııııızlaaar nerlerdesiniz tatilemi cıktınız zemuszemus yoksam cokmu meşgulsünüz görüşürüüz :sm_cool:

Son düzenleme:
turkbayragimerhaba arkadaşlar!bir eğitim öğretim yılın daha geçti ve biz benim ailem eğitiminin son dersini dün tamamladık her dersimizin sonunda olduğu gibi dünde küçük bir öyküyle son verdik.sizlerlede bunu paylaşmak istedim.
Küçük bir kasabanın dört ayrı mahallesi varmış;
Birinci mahallede 'Evet ama' lar yaşıyormuş.
'Evet ama'lar her zaman ne yapılması gerektiğini bildiklerini düşünürlermiş. Yapma zamanı geldiğinde ise 'evet, ama' diye yanıtlarlarmış. Yanıtları hep yanlış olurmuş. Suçu başkalarına atmakta da ustaymışlar.
ıkinci mahallede 'Yapacağım'lar yaşarmış.
Ne yapacaklarını belirlermiş. Kendilerini yapacakları şeye adım adım hazırlarlarmış ama yapacakları sırada şanslarını kaçırdıklarının farkına varırlarmış. Bu mahallede insanların dizleri dövülmekten yara bere içindeymiş. Yaşamı ertelememek için verdikleri kararı bile ertelerlermiş.
Üçüncü mahallede yaşayanlar ise “Keşke”cilermiş
bu mahallede yaşayanlar 'Keşke'çilerin hayati algılama güçleri mükemmelmiş.
Neyin yapılması gerektiğini daima en isabetli şekilde bilirlermiş ama... maalesef her şey olup bittikten sonra.
'Keşke' cilerin de başları hep kanarmış, kafalarını duvarlara vurmaktan!
Dördüncü mahallede ise;
Bu mahalle kasabanın en yeşil bölgesinde, en güzel evlerin olduğu mahalle imiş.
Temizlik, su, yol ve çöp sorunu bulunmamaktaymış. Huzur derseniz her kes güler yüzlüymüş.
Bu dördüncü mahallede ise 'ıyi ki yaptım'cılar otururmuş.
'Keşke'ciler bu mahallede yürüyüşe çıkar, etrafa hayranlıkla bakarlarmış.
'Yapacağım’cılar ' Keşke'cilerle birlikte bu mahallede yürüyüşe çıkmak ister ama bir türlü fırsat bulamazlarmış.
'Evet amacı'lar ise mahallenin güzelliğini görmek yerine, ağaçların gölgelerinin yeterince geniş olmadığından, güneşin daha erken saatte doğması gerektiğinden şikayet ederlermiş.
'ıyi ki yaptım' mahallesindeki insanların kusuru da beyinlerinde mazeret üretme merkezlerinin olmamasıymış. Bu yüzden yaşadıkları ortam her zaman güzel, düzenli ve huzurluymuş.
Bu eğitime katılanlarada biz ''iyiki yaptımcılar'' diyoruz
.aranızda da bulunan pilot andaç ve müsran arkadaşlarımızda ''onlardan''sizlerin huzurunda onları bir kezde burdan, özveriyle toplantılarımıza katıldıkları için takdir ve tebrik etmek a.s.:nazar:istedim.çocuk eğitimi ile ilgili soru sormak isterseniz artık daha sık buralarda olucam elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım.sevgilerimle...

Son düzenleme:
Bayanlar öncelikle böyle bir konuyu buraya açmam ne kadar doğru bilmiyorum ama inanın çok zor durumda olmasaydım böyle bir şey yapmazdım... Yakında eskişehire geliyorum inşallah ve acilen işe ihtiyacım var geçici iki üç aylığına çalışmak için. . Aklınızda bulunsun lütfen çok çok önemli. Böyle bir konuyu buraya açtığım için tekrar kusura bakmayın eskişehir olunca buraya yazmak istedim.

iyi günler hanımlar nasılsınız güneşteki gölge allah rast getirsin inşallah canım iş konusunda bildiğim bi yer yok ama buraya gelince bakarsın vardır elbet calışa bilcen biryer ece 73 paylaşımın icin teşekürler aylacım bugün pazara gittim geldim ne sıcaktı valla pelincan satürn musran eylül abba nerlerdesiniz arkadaşlar niye yazmıyosunuz cokmu meşgulsünüz yoksa bir sorunmu var hadi görüşürüüüüüz

kandil.jpg

hanımlar hayırlı kandiller hepinize..nişanlımın askerlik yaptığı yerin hanımları hepinizin allah gönlüne göre versinzemuszemus

gönlunuzdekı dualar kabul olsun
işleriniz rast gıtsın
kandiliniz mübarek olsun canlar... :Saruboceq:

asocum sağol senınde kandılın mubarek olsun,askerine kavusursun bir an önce :Saruboceq:

arkadaşlar regaip kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun :Saruboceq: aso abba teşekürler allah sizinde gönlünüze göre versin :Saruboceq: zemuszemus tez zamanda sevdiklerinize kavuştursun opuyorumnanaktan Şeniz

kandiliniz mübarek olsun.hepinize selam ,sevgi gönderiyorum güzzel hemşolarım

arkadaşlar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun :Saruboceq: pelincancım seninde kaydirigubbakcemile5 buraya ikimizden başka uğrayan yok herhalde arkadaşlar küsmüşler :kedi: amaa nedeeeen :teselli:

kızlar merhaba

geçmiş kandiliniz mübarek olsun rabbim şu mübarek ayların hürmetine tüm dileklerinizi kabul etsin inşallah...

turkbayragimerhaba arkadaşlar!bir eğitim öğretim yılın daha geçti ve biz benim ailem eğitiminin son dersini dün tamamladık her dersimizin sonunda olduğu gibi dünde küçük bir öyküyle son verdik.sizlerlede bunu paylaşmak istedim.
Küçük bir kasabanın dört ayrı mahallesi varmış;
Birinci mahallede 'Evet ama' lar yaşıyormuş.
'Evet ama'lar her zaman ne yapılması gerektiğini bildiklerini düşünürlermiş. Yapma zamanı geldiğinde ise 'evet, ama' diye yanıtlarlarmış. Yanıtları hep yanlış olurmuş. Suçu başkalarına atmakta da ustaymışlar.
ıkinci mahallede 'Yapacağım'lar yaşarmış.
Ne yapacaklarını belirlermiş. Kendilerini yapacakları şeye adım adım hazırlarlarmış ama yapacakları sırada şanslarını kaçırdıklarının farkına varırlarmış. Bu mahallede insanların dizleri dövülmekten yara bere içindeymiş. Yaşamı ertelememek için verdikleri kararı bile ertelerlermiş.
Üçüncü mahallede yaşayanlar ise “Keşke”cilermiş
bu mahallede yaşayanlar 'Keşke'çilerin hayati algılama güçleri mükemmelmiş.
Neyin yapılması gerektiğini daima en isabetli şekilde bilirlermiş ama... maalesef her şey olup bittikten sonra.
'Keşke' cilerin de başları hep kanarmış, kafalarını duvarlara vurmaktan!
Dördüncü mahallede ise;
Bu mahalle kasabanın en yeşil bölgesinde, en güzel evlerin olduğu mahalle imiş.
Temizlik, su, yol ve çöp sorunu bulunmamaktaymış. Huzur derseniz her kes güler yüzlüymüş.
Bu dördüncü mahallede ise 'ıyi ki yaptım'cılar otururmuş.
'Keşke'ciler bu mahallede yürüyüşe çıkar, etrafa hayranlıkla bakarlarmış.
'Yapacağım’cılar ' Keşke'cilerle birlikte bu mahallede yürüyüşe çıkmak ister ama bir türlü fırsat bulamazlarmış.
'Evet amacı'lar ise mahallenin güzelliğini görmek yerine, ağaçların gölgelerinin yeterince geniş olmadığından, güneşin daha erken saatte doğması gerektiğinden şikayet ederlermiş.
'ıyi ki yaptım' mahallesindeki insanların kusuru da beyinlerinde mazeret üretme merkezlerinin olmamasıymış. Bu yüzden yaşadıkları ortam her zaman güzel, düzenli ve huzurluymuş.
Bu eğitime katılanlarada biz ''iyiki yaptımcılar'' diyoruz
.aranızda da bulunan pilot andaç ve müsran arkadaşlarımızda ''onlardan''sizlerin huzurunda onları bir kezde burdan, özveriyle toplantılarımıza katıldıkları için takdir ve tebrik etmek a.s.:nazar:istedim.çocuk eğitimi ile ilgili soru sormak isterseniz artık daha sık buralarda olucam elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım.sevgilerimle...

biz size teşekkür ederiz..herşeyden önce buradan bizleri haberdar edip , zaman ayırıp değerli bilgileri paylaştınız..evet iyiki yaptım , iyiki tanıdım sizi..:1hug:güzel yüzünüzdeki o tatlı gülümseme hiç solmasın herşey gönlünüzce olsun :Saruboceq: a.s.

Back