Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar buluşun buluşun bakem resimleri bekliyoruz sırf kendinizi çekmeyin esesiminde resimleri olsun

arkadaslarrr bende gelirim buluşmayyaa...beni unutmayııınnn.......yer içinde bir teklifim var abbacım....
şeker tarafında KENT PARK açıldı.... hem yaşillik hem plaj manzarası ..hemde çay kahve istersen fesfood tarzı alabileceğin yerlerde var çok nezih..ne çok sosyetik ne de avam... ben gittim çok beğendim... manzarada harika...
tabi yinede siz bilirsiniz bnm ki sadece bir öneri............:))
öpüyorum canlar hepinizi.....

Son düzenleme:
arkadaslarrr bende gelirim buluşmayyaa...beni unutmayııınnn.......yer içinde bir teklifim var abbacım....
şeker tarafında KENT PARK açıldı.... hem yaşillik hem plaj manzarası ..hemde çay kahve istersen fesfood tarzı alabileceğin yerlerde var çok nezih..ne çok sosyetik ne de avam... ben gittim çok beğendim... manzarada harika...

cok cok cok ozledim eskisehiri..simdi ne kadar da guzeldirsenağlama kentparki duymustum ins.kismet olurda giderimmsenağlama kalbim eses te:içelim:

günaydın herkesin cuması mübarek duası kabul olsun inşallah evet cicikacım kentpark cok güzel bencede orası iyi fikir sazova parkıda harika orasıda olabilir öptüüüm

Good_Morning_157.gif

AMIN...tskler bayanlar sizlerede gunaydinlar...o kadar ozluyorum eskisehiri trenden inince onune cikan o agacli yolda yurumeyi,nehrin kenarinda takilmayi,saglikta yemek yemeyi,kampusu,havasini kokusunu herseyini cok ozledim..birde eskisehirin insanlari daha baskadir sizi tanimasa bile selamini verir..bu yaz ins.gitmek istiyorum..:teselli: krizim tuttu yine...

Son düzenleme:
günaaaydin eskisehir,nasilsiniz canlarim.abbam burdamisin,nasilsin bitanem.yoook yoook cok güzel kahve dünyasinda bulusun,ben gelemiyorum yaa icim gidiyor valla.
:)) kıss sen gelınce tekrar bulusuurzz :)) kuzum en basta kahve dunyası dedım sonradan cocugu olanlarda gelcek sonucta fast-foota doneyım hemde acık hava olsun didim ;-)
selam eskişehirli hanımlar uzun zaman oldu bu sayfaya girmeyeli buluşma planlıyorsunuz ne güzel inş musait olursam bende gelmek isterim herkese selamlar
hemen bulusma haberlerıne konu acıyorum bılgınıze :) tum eseslim ve eseste ikametgah etmekte olanlar davetlıdır+ il dısındakı eselı hatunlarr sizlerde fire vermeyın bakeeemm sizi gidiler siziii ;-)
merhabalar buluşun buluşun bakem resimleri bekliyoruz sırf kendinizi çekmeyin esesiminde resimleri olsun
kuzum senıde beklıyoruzzz ona goreee ;-)
cicikacım kent park iyi fikir,biraz sehrın dısı olmasıyla diğer arkadaslarında gorusunu bekledım acıkcası,seherım tmm dıyorsa sorun yoktur :)) ben hiç gitmedim yaws kapısını, nerden girilio onu bıle bılmıorum kaydirigubbakcemile3
günaydın herkesin cuması mübarek duası kabul olsun inşallah evet cicikacım kentpark cok güzel bencede orası iyi fikir sazova parkıda harika orasıda olabilir öptüüüm
nan sazova çok uzak 17 numara gidiyor bitek ve 2saatte bir ,kentpark olsun dıyorum otogara yakın oldugu için butun vasıtalar calısıyor oraya kaydirigubbakcemile4
sağol kuzum seninde cuman mubarek olsun :Saruboceq:
bulusmaya senıde beklıyoruz alkisalkisalkis
günaydın tatlım a.s. a.s.

ozaman bulusma tarih mekan ve saat verıyorum :)))

21 haziran pazar gunu kent park ta saat 13.30ta görüşmek üzere :teytey: :teytey:

merhaba hanımlar hepiniz cuması hayırlı olsun
buluşma haberleri okuyorum inşallah o tarihlerde eskişehirde olurum ve gelebilirim hepinizi tanımayı çok istiyorum
bu gün kızımın doğum günü arkadaşlarıyla kutlayacak çok heyecanlı yerinde duramıyor
bende çok mutluyum çocuklar mutlu olunca bizde mutlu oluyoruz görüşmek üzere hoşçakalın

selamlar kızlaaar ayy çok yorgunum şimdik okul gezisinden döndüm darıca hayvanat bahçesine gittik öldüm yorgunluktan ama çok eğlendik .geldim baktım bilgisayar açık bi bakiyim dedim bizimkiler napmış .çok öpüyorum ve uzanmak üzere şimdilik gidiyorum.

iyi akşamlar rosetreem nasılsın kızının doğumgünü kutlu olsun allah daha cok doğumgünleri göstersin eylülcüm hadi o güne kendini ayarla gelirsin elacım gecmiş olsun orları gezmek grcekten güzeldir

Günaydın hanımlaarr...

Çakma eskısehırlı olaraktan bı mrb dıyeyım ıstedım :)))

Bılecıkteyım kardesım eskısehırde :)))

Anadolu nun Parisi desem yerıdır...

hoşgeldın ozebus_41 :1hug:
güzel cümlelerin için tşk ederim a.s.
kardesınıde kolundan tut getır bulusmaya :1hug: beklerimm a.s.
ne tesadufturkı bende 4 ay kadar sonra ikamethagım gölcük olcak.. EsEsimden ayrılcam :((

Back