Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslarrr bende gelirim buluşmayyaa...beni unutmayııınnn.......yer içinde bir teklifim var abbacım....
şeker tarafında KENT PARK açıldı.... hem yaşillik hem plaj manzarası ..hemde çay kahve istersen fesfood tarzı alabileceğin yerlerde var çok nezih..ne çok sosyetik ne de avam... ben gittim çok beğendim... manzarada harika...
tabi yinede siz bilirsiniz bnm ki sadece bir öneri............:))
öpüyorum canlar hepinizi.....
:)) kıss sen gelınce tekrar bulusuurzz :)) kuzum en basta kahve dunyası dedım sonradan cocugu olanlarda gelcek sonucta fast-foota doneyım hemde acık hava olsun didim ;-)günaaaydin eskisehir,nasilsiniz canlarim.abbam burdamisin,nasilsin bitanem.yoook yoook cok güzel kahve dünyasinda bulusun,ben gelemiyorum yaa icim gidiyor valla.
hemen bulusma haberlerıne konu acıyorum bılgınıze :) tum eseslim ve eseste ikametgah etmekte olanlar davetlıdır+ il dısındakı eselı hatunlarr sizlerde fire vermeyın bakeeemm sizi gidiler siziii ;-)selam eskişehirli hanımlar uzun zaman oldu bu sayfaya girmeyeli buluşma planlıyorsunuz ne güzel inş musait olursam bende gelmek isterim herkese selamlar
kuzum senıde beklıyoruzzz ona goreee ;-)merhabalar buluşun buluşun bakem resimleri bekliyoruz sırf kendinizi çekmeyin esesiminde resimleri olsun
cicikacım kent park iyi fikir,biraz sehrın dısı olmasıyla diğer arkadaslarında gorusunu bekledım acıkcası,seherım tmm dıyorsa sorun yoktur :)) ben hiç gitmedim yaws kapısını, nerden girilio onu bıle bılmıorum kaydirigubbakcemile3arkadaslarrr bende gelirim buluşmayyaa...beni unutmayııınnn.......yer içinde bir teklifim var abbacım....
şeker tarafında KENT PARK açıldı.... hem yaşillik hem plaj manzarası ..hemde çay kahve istersen fesfood tarzı alabileceğin yerlerde var çok nezih..ne çok sosyetik ne de avam... ben gittim çok beğendim... manzarada harika...
tabi yinede siz bilirsiniz bnm ki sadece bir öneri............:))
öpüyorum canlar hepinizi.....
nan sazova çok uzak 17 numara gidiyor bitek ve 2saatte bir ,kentpark olsun dıyorum otogara yakın oldugu için butun vasıtalar calısıyor orayagünaydın herkesin cuması mübarek duası kabul olsun inşallah evet cicikacım kentpark cok güzel bencede orası iyi fikir sazova parkıda harika orasıda olabilir öptüüüm
sağol kuzum seninde cuman mubarek olsun :Saruboceq:
günaydın tatlım a.s. a.s.